lucrari canalizarePrimăria Ploieşti a anunţat că în această săptămână au început lucrărilşe pentru extinderea canalizării şi racorduri în zona Buna-Vestire, pe nu mai puţin de opt străzi din acest cartier. Lucrările sunt efectuate de o societate contractată de câţiva ani de municipalitate pentru extinderea reţelelor subterane şi vin în cadrul unui program estimat, în 2018, la peste 30 de milioane de lei, finanţat de Primărie graţie unui credit bancar contractat în 2016.

Administraţia locală a transmis un comunicat de presă în care a anunţat că lucrările se execută în cartierul Buna-Vestire, pe străzile Plevnei, Spătari, Alexandru cel Bun, Prut, Petru Mușat, Sudorului, Lupeni şi Soveja. Ele vor fi executate de asocierea SC Alpenside SRL - SC Straco Grup SRL - SC Marconstruct Impex SRL, în baza acordului-cadru având ca obiect “Extindere rețele subterane în municipiul Ploiești”, se mai arată în acelaşi comunicat.

"Având în vedere complexitatea lucrărilor ce se vor realiza, aveam rugămintea ca partea carosabilă să fie eliberată de autoturismele parcate în zonă, astfel încât să poată fi asigurat accesul utilajelor pe amplasamentul lucrării. Municipalitatea ploieșteană își cere scuze pentru disconfortul generat de aceste lucrări și le mulțumește cetățenilor pentru înțelegere", se încheie comunicatul Primăriei.

Joomla SEF URLs by Artio