Comuna Râfov a semnat contractul de proiectare și execuție cu firma care a câștigat contractul pentru realizarea rețelei de alimentare cu gaze în localitate.

 

Investiția este unul dintre cele mai importante proiecte de utilitate publică derulate în comună, de la Revoluție până în prezent.

Primarul Paul Costin Cazanciuc a anunțat că termenul de execuție este de 20 de luni, lucrările urmând să înceapă în a doua parte a verii.

Este o altă investiție de amploare derulată în comună după ce, la finalul lunii martie, Primăria Râfov anunța că începe faza de execuție pentru „Înființare rețea canalizare în satele Mălăiești, Moara Domneasca, Râfov, Buchilași, Goga, Antofiloaia, comuna Rafov”, Proiectul, derulat prin PNDL, are o valoare de 8.446.228,41 de lei.

"Contextul actual restricţionează multe dintre activităţile obişnuite. Însă, viaţă îşi urmează cursul său, iar noi, atât cât este posibil, încercam să o urmăm. Munca din spate, cea nevăzută de publicul general până acum, îşi arata roadele. Astfel ca, după ani de muncă, avem toate documentele (studii, documentaţii, avize, acorduri, autorizaţie de construire) necesare demarării lucrărilor de execuţie pentru investiţia «Înfiinţare reţea canalizare în satele Mălăieşti, Moară Domneasca, Râfov, Buchilași, Goga, Antofiloaia, comună Râfov»", au transmis reprezentanții Primăriei Râfov.

Foto: Facebook/ Paul Costin Cazanciuc

Joomla SEF URLs by Artio