Primăria Blejoi a început, zilele acestea, un proiect de asfaltare pe şoseaua care asigură ieşirea din Ploieşti spre centrele comerciale Carrefour şi Metro. Lucrările se derulează pe tronsonul care se află pe raza teritorială a acestei comune şi vin la câţiva ani după ce Primăria Ploieşti realizase asfaltări pe propriul tronson, până la graniţa celor două localităţi.

Lucrările de acum vizează turnarea unui nou strat de asfalt, după răzuirea celui vechi. Ele sunt derulate de autorităţile locale din comuna Blejoi, în baza unui parteneriat alături de Consiliul Judeţean Prahova.

Preşedintele CJ, Bogdan Toader, a publicat pe Facebook mai multe imagini, însoţite de un mesaj în care îl critică pentru lipsă de implicare pe primarul din Ploieşti, cu toate că lucrările nu sunt pe raza teritorială a municipiului, dar vizează, totuşi, un tronson intens circulat, inclusiv de către şoferii ploieşteni. "Vremea a ținut cu noi și chiar dacă e weekend ne-am apucat de treabă. Un cadou de sărbători atât pentru #ploieșteni, cât și pentru toți șoferii care străbat zona cartierului Albert din Ploiești: am început asfaltarea tramei stradale pe tronsonul Bulevardul Republicii cu strada Hortensiei - sens giratoriu Carrefour Ploiești. Întreaga lucrare, care implică decopertarea vechiului covor asfaltic și turnarea unui nou strat, se ridică în jurul valorii de 450.000 de lei cu TVA, fiind executată de Primăria Blejoi în parteneriat cu Consiliul Judetean PrahovaDin lipsa de implicare a Primăriei #Ploiești, cetățenii nu trebuie să aibă de suferit, așa că vom face tot ce putem pentru a duce la bun sfârșit și alte proiecte de modernizare benefice pentru comunitate", a scris preşedintele Consiliului Judeţean.

Joomla SEF URLs by Artio