Primăria Ploieşti a finalizat lista cu unităţile de învăţământ din municipiu în care se vor derula lucrări de reparaţii în această vară. Documentul cuprinde 82 de unităţi şi o sumedenie de lucrări, multe dintre ele pentru respectarea noilor norme de securitate la incendiu. Totuşi, rămâne de văzut de unde vor fi asiguraţi banii pentru toate aceste intervenţii.

Pe ordinea de zi a şedinţei de joi a Consiliului Local Ploieşti figurează un proiect de hotărâre pentru aprobarea lucrărilor de reparaţii curente care se vor derula în acest an, concentrate în perioada vacanţei de vară. Pe listă figurează 35 de grădiniţe, 6 creşe, 25 de şcoli şi 16 licee. Lucrările variază de la o unitate la alta, de la reparaţii la hidroizolaţii şi instalaţiile electrice sau termice şi până la lucrări la garduri, terenuri de sport şi grupuri sanitare şi igienizări în sălile de clasă. La fel ca vara trecută, lista cuprinde multe lucrări pentru îndepărtarea lambriurilor din lemn, comandate de Primăria Ploieşti pentru alinierea la normele de securitate la incendiu şi obţinerea autorizaţiilor de la ISU.

În privinţa fondurilor, bugetul pe 2019 cuprinde o alocare infimă pentru lucrări la şcoli, propunerea făcută de primarul Adrian Dobre vizând contractarea unui credit bancar. Din suma totală de 68,6 milioane de lei dorită de la bancă, 7,4 milioane sunt propuse pentru lucrări necesare în vederea obţinerii autorizaţiei ISU la mai multe unităţi de învăţământ.

lucrari scoli 2019 1

lucrari scoli 2019 2

lucrari scoli 2019 3

lucrari scoli 2019 4

lucrari scoli 2019 5

lucrari scoli 2019 6

Joomla SEF URLs by Artio