Reprezentanții CSM Ploiești au anunțat că Bazinul Vega ar putea fi redeschis săptămâna viitoare, după ce, timp de o lună, aici au avut loc lucrări de igienizare, dar și mai multe reparații.

 

Bazinul a fost închis pe 12 august pentru a fi supus unor "operaţiuni care se impuneau la un moment dat, pe lângă igienizarea zonei vestiarelor şi, implicit, a duşurilor, fiind recondiţionată ţeava care asigură încălzirea apei. Lungă de circa 170 de metri, aceasta a fost sudată, dată cu grund şi vopsită, redevenind, astfel, funcţională. Bineînţeles, bazinul a fost, şi el, spălat, iar în weekend a fost umplut cu apă. Urmează câteva zile în care apa va fi încălzită, aşteptându-se să ajungă la temperatura de 28-29 de grade Celsius, dar va fi şi tratată zilnic pentru a putea dobândi parametrii impuşi de normele Direcţiei de Sănătate Publică Prahova", au informat reprezentanții CSM Ploiești.

Potrivit acestora, Bazinul Vega va fi redeschis, cel mai probabil, în a doua parte a săptămânii viitoare.

Între timp, la Ploiești se fac pași mici pentru construirea unui nou complex sportiv, cu bazine de înot, pe un teren de pe str. Ghighiului, în apropiere de Hipodromul din Ploiești. Potrivit indicatorilor tehnico-economici aferenți acestui proiect, investiția s-ar ridica la 97.546.923,69 de lei, inclusiv TVA.

Foto: csmploiesti.ro

Joomla SEF URLs by Artio