În timp ce mulți edili își fac probleme cu privire la modul în care bugetele localităților pe care le administrează vor fi afectate de criza declanșată de pandemia de coronavirus, autoritățile din Dumbrava au reușit să gestioneze situația fără a face cheltuieli prea mari din fondurile pentru anul în curs.

 

Primarul comunei, Marian Apostol, ne-a declarat că bugetul comunei nu a fost afectat de măsurile adoptate în această perioadă. Prin urmare, investițiile programate pentru 2020 își urmează cursul firesc, drept dovadă că, și în prezent, se lucrează la diferite obiective din localitate (VEZI DETALII) .

Ca exemplu, acesta a arătat că a reușit să asigure măști de protecție, pentru locuitorii comunei, fără a face cheltuieli semnificative, într-o perioadă în care prețurile materialelor sanitare pur și simplu explodaseră. Autoritățile au apelat la stocurile de măști și combinezoane pe care le aveau, materiale rămase de la crize anterioare, păstrate în bune condiții și care acum s-au dovedit de mare ajutor.

Astfel, în luna aprilie, administrația locală a reușit să distribuie, în fiecare gospodărie din comună, kit-uri cu măști și declarații pe propria răspundere (VEZI DETALII), într-o vreme în care în alte localități se făceau achiziții la prețuri uriașe, practicate pe fondul crizei de materiale sanitare de protecție.

Joomla SEF URLs by Artio