Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home02/actualis/public_html/components/com_banners/models/banners.php on line 207

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home02/actualis/public_html/modules/mod_banners/tmpl/default.php on line 19

O nouă deplasare în străinătate a reprezentanţilor Primăriei Ploieşti. După SUA, parcă merge şi-un Cipru...

Written by Anca Visan Category: Administraţie Created: Thursday, 10 May 2018 12:37

casa alba palatul administrativReprezentanţii Primăriei Ploieşti vor efectua, săptămâna viitoare, o nouă vizită peste hotare, de data aceasta în Cipru. Deplasarea, care nu a fost aprobată în Consiliul Local, a fost confirmată de conducerea Primăriei, ea venind în contextul unor discuţii despre plecări în SUA şi China şi după ce, în ultimele luni, delegaţii ale administraţiei ploieştene au mai mers în Aspropyrgos (Grecia), Strasbourg (Franţa), Harbin (China) sau Munchen (Germania).

De data aceasta, doi angajaţi din Primăria Ploieşti urmează să ajungă, zilele viitoare, în Cipru, pentru o conferinţă dedicată proiectelor de mobilitate urbană.

CITEŞTE ŞI: New York, New York! City managerul Ploieștiului vizitează America pe bani publici

Potrivit informaţiilor oferite de autorităţi, reprezentanţii instituţiei vor merge în Cipru la o conferinţă europeană pe tema planului de mobilitate urbană durabilă, invitaţia venind în contextul în care Ploieştiul este partener într-un proiect care urmează să fie prezentat aici. Delegaţia va fi compusă din doi funcţionari publici, unul de la Direcţia Tehnic-Investiţii şi unul de la Direcţia Relaţii Internaţionale. Aceştia vor pleca duminică, pe 13 mai, urmând să revină în ţară miercuri.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.