Săptămâna viitoare începe, la Ploiești, distribuirea de pachete cu produse de igienă și curățenie asigurate de Uniunea Europeană.

 

De ajutoare vor beneficia, pe baza dispoziției primarului, persoanele care au dreptul la un venit minim garantat, acordat în baza Legii nr.416/2001, familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei, acordată în baza Legii nr.277/2010, persoanele aflate temporar în situații critice de viață, respectiv victime ale calamităților, persoanele dependente și în alte situații asemănătoare, stabilite prin anchete sociale și care se află în situații de vulnerabilitate. Toți aceștia vor fi înștiințați de autorităţile locale cu privire la data, intervalul orar, locul, precum și documentele în baza cărora vor fi distribuite ajutoarele.

Potrivit Primăriei Ploiești, fiecare beneficiar va primi o cutie care va conține cinci periuțe de dinți, 4 tuburi de pastă de dinți, spun lichid, șampon pentru copii, șampon pentru adulți și detergent pentru rufe.

Cutiile cu ajutoare vor putea fi ridicate de beneficiari, în baza actului de identitate (în original) și a invitației primite de la Primăria Ploiești, de la sediul Cantinei Sociale Ploiești, din strada Mihai Bravu nr.231, de luni până joi, în intervalul 08.30-16.00, iar vinerea, în intervalul 08.30-14.00.

Produsele vor fi distribuite prin Administrația Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești, în perioada 13 - 27 ianuarie.

Foto ilustrație

Joomla SEF URLs by Artio