Duminică, 17 Decembrie 2017
 

Administraţie

Pentru că n-a primit banii de la Primărie, TCE Ploieşti riscă blocarea conturilor şi oprirea transportului public

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 14 September 2017 17:11  |  Category: Administraţie

tce sediuConducerea Transport Călători Express Ploieşti anunţă că societatea deţinută de administraţia locală riscă să ajungă, în următoarea perioadă, în situaţia de a avea conturile blocate, ceea ce ar duce, în foarte scurt timp, la oprirea transportului în comun din municipiu. Reprezentanţii operatorului reclamă că Primăria Ploieşti nu a plătit suma de 7,8 milioane de lei aprobată de Consiliul Local, vizând acoperirea pierderilor din 2016 şi necesară pentru obţinerea unei reeşalonări a datoriilor.

Consiliul Judeţean cere spaţii în fostul sediu Petrom din centrul Ploieştiului

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 13 September 2017 14:21  |  Category: Administraţie

petrom sediu 1Conducerea Consiliului Judeţean Prahova a făcut demersuri pe lângă Primăria Ploieşti şi Petrom, încercând obţinerea unor spaţii în imobilul care a fost donat municipalităţii de către compania petrolieră. Reprezentanţii CJ doresc să mute aici Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Prahova.

Pe 30 septembrie expiră termenul până la care impozitele și taxele locale aferente anului 2017 mai pot fi plătite fără penalizări.

Ganea critică proiectul propus de Dobre privind preluarea unui teren de la MApN

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 12 September 2017 17:28  |  Category: Administraţie

unitate-torcatoriConducerea Primăriei Ploieşti a propus, în şedinţa de ieri a Consiliului Local, un proiect de hotărâre care viza preluarea în patrimoniu a unui teren de aproximativ nouă hectare, situat pe strada Torcători, în apropierea intersecţiei cu Gheorghe Grigore Cantacuzino, unde se doreşte construirea viitorului spital municipal de urgenţă. Proiectul a fost respins de consilierii PSD, ALDE şi PMP, iar viceprimarul municipiului, social-democratuL Cristian Ganea, a explicat astăzi motivele, afirmând că documentul a fost prost întocmit şi nu a prezentat toate cheltuielile care ar fi decurs din prealuarea acestui teren.

Reprezentanţii Hipodromului Ploieşti propun înfiinţarea unei federaţii ecvestre, care să organizeze aici concursuri internaţionale

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 12 September 2017 16:50  |  Category: Administraţie

hipodrom ploiesti curseAutorităţile ploieştene continuă, alături de crescătorii care au adus cai la hipodrom, demersurile pentru înfiinţarea Federaţiei Române Ecvestre, care să activeze sub egida Ministerului Tineretului şi Sportului şi să se ocupe de omologarea complexului hipic şi de organizarea unor competiţii internaţionale.

Măsuri pentru combaterea ambroziei, la Ploiești. Un proiect de hotărâre în acest sens a fost publicat de Primăria municipiului și urmează să fie supus la vot, în Consiliul Local.

Bogdan Nica a demisionat din funcţia de consilier al primarului Ploieştiului

Written by Anca Visan  |  Created on Saturday, 09 September 2017 11:55  |  Category: Administraţie

bogdan nicaMedicul Bogdan Nica, fost director al Direcţiei de Sănătate Publică Prahova şi secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, cel care, în ultimele luni, s-a ocupat de pregătirea proiectului pentru viitorul Spital Municipal de Urgenţă Ploieşti, a demisionat, vineri, din Primărie. Acesta a renunţat la calitatea de consilier personal al primarului Adrian Dobre, motivând că a luat decizia pentru a se dedica altor obiective.

Primăria montează barieră la intrarea în Parcul Municipal Vest din Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Saturday, 09 September 2017 11:46  |  Category: Administraţie

parcul municipal vest de susAdministraţia ploieşteană a lansat o procedură de selecţie pentru cumpărarea unei bariere de şase metri, care urmează să fie amplasată la intrarea în Parcul Municipal Vest, ceea ce creează perspectivele pentru ca autorităţile să înceapă să perceapă taxă pentru accesul auto în parc.

Directorul Veolia România: Dacă nu vom avea un preţ corect la gigacalorie, plecăm din Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Saturday, 09 September 2017 11:20  |  Category: Administraţie

caloriferMădălin Mihailovici, directorul general Veolia România, a vorbit în premieră despre situația contractelor pe care grupul de firme le are cu Primăria Ploiești, prin Apa Nova, pentru serviciul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, respectiv prin Veolia Energie Prahova, fosta Dalkia, pentru termoficare.

O finanțare de 46 de milioane de euro va fi direcționată către județul Prahova, prin Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, pentru construirea a șapte stații de tratare a apei uzate.

Ca-n telenovele! Schimbări la conducerea Primăriei Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 08 September 2017 10:47  |  Category: Administraţie

casa alba palatul administrativMutări neaşteptate, decise joi, la conducerea unor structuri din Primăria Ploieşti! Doi fraţi, despre care se speculează, culmea, că ar avea susţinere politică din partea a două partide rivale, au primit funcţii noi, pentru următoarele şase luni, în urma unei dispoziţii semnate de primarul Adrian Dobre.