Miercuri, 16 August 2017
 

Administraţie

Joi va fi inaugurat Pasajul Mărășești

Written by Ioana Popa  |  Created on Thursday, 01 June 2017 07:51  |  Category: Administraţie

Pasajul Mărășești, obiectivul realizat în cadrul unui proiect european, pentru a asigura traversarea căii ferate, la Gara de Vest, prin zona fostei bariere, este în sfârșit gata! Autoritățile locale au anunțat inaugurarea acestuia pe 1 iunie.

Grevă la Prefectura Prahova. Vezi ce revendică angajaţii!

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 31 May 2017 15:30  |  Category: Administraţie

Nemulţumiţi pentru că au fost ocoliţi la ultimele etape de majorări salariale, angajaţii din Prefectura Prahova au declanşat astăzi conflictul de muncă. Funcţionarii au intrat în grevă japoneză, purtând banderole albe pe toată durata programului de lucru, în semn de protest faţă de decizia autorităţilor locale. Picătura care a umplut paharul a venit recent din Camera Deputaţilor, unde parlamentarii au respins un amendament care prevedea ca majorările de care s-au bucurat în 2017 mai multe cetagorii de funcţionari publici să se aplice şi în prefecturi.

Miroase a disponibilizări? Ultimatum pentru conducerea Hale și Piețe, după ce societatea a înregistrat pierderi-record

Written by Ioana Popa  |  Created on Wednesday, 31 May 2017 14:38  |  Category: Administraţie

La SC Hale și Piețe este nevoie de măsuri urgente de redresare, pe fondul pierderilor record din 2016. Într-un mesaj public transmis miercuri, primarul Adrian Dobre îi cere conducerii societății un plan clar, punându-i în vedere să nu se bazeze pe majorarea tarifelor percepute de la comercianți.

Magie, feerie și povești... de toți banii

Written by Ioana Popa  |  Created on Wednesday, 31 May 2017 09:26  |  Category: Administraţie

A patra ediție a Festivalului de artă stradală pentru copii și tineret "Magie, Feerie și Povești" debutează joi, pe 1 iunie, la Ploiești, iar toată distracția va costa ceva, dacă ne gândim că numai concertele de vineri și sâmbătă seară scot din vistieria locală aproape 125.000 de lei, fără TVA.

Consilierul Cristina Enache a fost exclus din CL Ploiești

Written by Ioana Popa  |  Created on Tuesday, 30 May 2017 14:07  |  Category: Administraţie

Consiliul Local Ploiești a votat, marți, în cadrul ședinței ordinare, proiectul vizând excluderea consilierului Cristina Enache.

Proiect pentru extinderea secţiei radiologie de la Spitalul de Pediatrie Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 29 May 2017 16:56  |  Category: Administraţie

Autorităţile locale lucrează la proiectul tehnic pentru construirea unui nou corp de clădire în curtea Spitalului de Pediatrie Ploieşti şi extinderea secţiei Rediologie a unităţii medicale. Conducerea spitalului a primit, anul trecut, o donaţie de 350.000 de dolari pentru acest obiectiv de investiţii. Autorităţile au evitat, însă, să discute despre momentul începerii lucrărilor.

Primăria Ploieşti lansează luna viitoare licitaţia pentru mentenanţa iluminatului public

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 29 May 2017 16:48  |  Category: Administraţie

Ca să nu rămână din nou fără operator pentru mentenanţa sistemului de iluminat public, conducerea Primăriei Ploieşti a anunţat că vrea să lanseze luna viitoare o licitaţie pentru delegarea acestui serviciu. Primul pas urmează să fie făcut mâine, când este programată o şedinţă a Consiliului Local Ploieşti, după această etapă urmând ca autorităţile să definitiveze documentaţia pentru lansarea procedurii de achiziţie.

Premieră la Sinaia, pe 1 iunie. Este singurul oraș din România care a adoptat această măsură

Written by Ioana Popa  |  Created on Monday, 29 May 2017 13:24  |  Category: Administraţie

Turiștii și localnicii care vor apela, în Sinaia, la serviciile taximetriștilor, vor avea la dispoziție, de joi, 1 iunie, mașini de o singură culoare, a anunțat administrația locală.

Anunț concurs angajare inspector în cadrul Compartimentului Juridic/Resurse umane la Primăria Lipănești

Written by Administrator  |  Created on Saturday, 27 May 2017 12:29  |  Category: Administraţie

primaria-lipanestiComuna Lipănești, județul Prahova organizează concurs pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante de inspector , clasa I , grad profesional asistent din cadrul Compartimentului juridic, resurse umane .

Condițiile de participare la concurs :
Condiții generale sunt prevăzute în art.54 din Legea nr.188/1999, republicată,cu modificările și completările ulterioare ;
Condiții specifice studii superioare de lungă durată , absolvite cu diplomă de licență;
Concursul se organizează la sediul Primăriei Comunei Lipănești, astfel:
Proba scrisă 22.06.2017 ora 10,00
Interviul ora 26.06.2017 Ora 12,00
Depunerea dosarelor de înscriere se face în termen de 20 zile de la data publicării anunțului în Monitorul Oficial al României , partea a –III-a.
Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Comunei Lipănești și la nr. telefon 0244/215217 .

Anunțul TCE cu privire la traseele mijloacelor de transport, în ziua meciului de Cupa României de pe "Ilie Oană"

Written by Ioana Popa  |  Created on Friday, 26 May 2017 13:36  |  Category: Administraţie

Mai multe stații de transport public vor fi desființate și câteva trasee operate de Transport Călători Express Ploiești vor fi modificate sâmbătă, din cauza meciurilor care vor avea loc pe stadionul "Ilie Oană".

Nelămuriri la Primăria Ploieşti privind mărcile "Petrolul", chiar şi după finalizarea expertizei

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 25 May 2017 12:11  |  Category: Administraţie

La aproximativ un an de zile de la falimentul SC FC Petrolul Ploieşti şi revenirea în patrimoniul municipalităţii a însemnelor înregistrate la OSIM, autorităţile ploieştene încă au nelămuriri cu privire la modul în care ar putea oferi dreptul de utilizare a acestor mărci către o altă structură sportivă, cu toate că există o cerere fermă din partea AS Petrolul 52, grupare înscrisă în al patrulea eşalon fotbalistic naţional şi care se bucură de o susţinere puternică din partea fostelor glorii şi suporterilor.