Administraţie

Administraţie

Comitetul Local pentru Situații de Urgență reunit, luni, la Ploiești, într-o nouă ședință, a decis reducerea programului de asigurare a transportului în comun la nivelul municipiului.

Read more: Program redus la transportul în comun din Ploiești, pe fondul epidemiei de coronavirus
Administraţie

Într-o ședință de îndată care a avut loc astăzi, Consiliul Județean Prahova a probat rectificarea bugetară în vederea alocării de fonduri pentru achiziționarea unor dotări necesare Spitalului Județean din Ploiești, în contextul epidemiei de Covid-19.

Read more: COVID-19: CJ Prahova cumpără, urgent, pentru Spitalul Județean, aparate de ventilație mecanică și...
Administraţie

Consiliul Judeţean Prahova se va reuni luni după-amiază - pentru alocarea unor fonduri suplimentare în contextul pandemiei de coronavirus - într-o şedinţă de îndată care se va desfăşura cu uşile închise.

Read more: De teama coronavirusului, şedinţa Consiliului Judeţean Prahova se va derula cu uşile închise
Administraţie

Noile măsuri adoptate la nivelul municipiului Ploiești, în contextul epidemiei de Covid-19, fac referire și la persoanele care sunt sau vor intra în carantină în centrele de pe raza localității.

Read more: Hrana persoanelor aflate în carantină, în centrele din Ploiești, va fi asigurată de autoritățile...
Administraţie

Primarul orașului Băicoi, Marius Constantin, a anunțat, duminică, noi măsuri care vor fi adoptate la nivelul localității, pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Read more: Mesaj important pentru locuitorii orașului Băicoi, din partea primarului Marius Constantin
Administraţie

Schimbare la faţă pentru sensul giratoriu aflat pe DN1B, la ieşirea din Ploieşti spre Bucov! "Giratoriul ruşinii", aşa cum mulţi îl cunosc, tocmai a fost reabilitat de CNAIR. Asta nu i-a oprit pe politicienii locali să se laude cu realizarea!

Read more: Toader şi Dobre se laudă cu giratoriul ruşinii: Eu l-am făcut! Ba eu!
Administraţie

CJ Prahova a anunțat că a pus la dispoziția locuitorilor județului o linie telefonică unică prin intermediul căreia cei interesați pot obține informații despre activitatea instituției sau pot formula sesizări.

Read more: 920 - Noul număr de telefon unic al CJ Prahova, pentru informare și reclamații
Administraţie

Teama de coronavirus închide sau restrânge, încet-încet, tot ce înseamnă activitate cu publicul sau activitate ce presupune prezenţa unui număr mare de persoane. După ce au suspendat acţiunile culturale de la Teatru, Filarmonică şi Casa de Cultură şi pe cele sportive de la CSM, autorităţile din Ploieşti au decis să închidă şi creşele, începând de astăzi, dar şi Oborul Ploieşti. Primarul Adrian Dobre a anunţat că a cerut sprijinul Jandarmeriei.

Read more: Oborul Ploieşti se închide, la fel ca toate creşele, acţiunile culturale şi arenele sportive ale...
Administraţie

De teama coronavirusului, autorităţile ploieştene au anunţat restricţionarea accesului publicului în sediul administraţiei locale, în speranţa de a descuraja prezenţa unui număr mare de persoane în spaţii închise. Astfel, oamenii care au treabă la serviciile municipalităţii vor fi legitimaţi şi apoi preluaţi la uşa clădirii de funcţionarii de la serviciile de resort. Aceeaşi decizie fusese anunţată, în această săptămână, şi la Palatul Administrativ din Ploieşti, sediul Consiliului Judeţean Prahova şi Prefecturii.

Read more: Primăria Ploieşti: "Cetățenilor care apelează la serviciile instituției nu li se va mai permite...
Joomla SEF URLs by Artio