Administraţie

Administraţie

Gaură de 50 de milioane de lei descoperită în bugetul Ploieştiului! La o săptămână de la instalarea în funcţie, primarul Andrei Volosevici a anunţat că sunt probleme bugetare în ultimele luni din an, cu restanţe acumulate la serviciile publice precum transportul, iluminatul sau semaforiarea, plus datorii ale SGU, RASP şi CSM. Aproape jumătate din "gaura" de 50 de milioane e reprezentată de datoria către Veolia Energie, a mai declarat primarul, care a anunţat că în acest ultim caz va propune o eşalonare, în timp ce pentru restul sumelor s-au identificat soluţii, începând de la "perierea" unor cheltuieli şi până la un sprijin solicitat de la Consiliul Judeţean şi de la Guvern.

Read more: Primăria Ploieşti are restanţe de 50 de milioane de lei. Volosevici: "Prioritatea zero e să...
Administraţie

Primarul Andrei Volosevici a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, că programul de curăţenie generală se va extinde, cel mai probabil de mâine, şi la curţile şi locurile de joacă ale unităţilor de învăţământ. Edilul a apreciat implicarea Rosal în acest program, dar spune că în continuare nu e exclusă varianta de reziliere a contractului. Tot de mâine începe în Ploieşti şi un program de marcaje rutiere. Dar până atunci, legat tot de curăţenie, primarul a anunţat desfiinţarea târgurilor de căciuli, ciorapi şi brânzeturi din centru.

Read more: Programul de curăţenie generală din Ploieşti se extinde şi la unităţile de învăţământ
Administraţie

Deşi se afla pe ordinea de zi a şedinţei de astăzi a Consiliului Local Ploieşti, proiectul pentru alegerea noilor viceprimari a fost amânat, până când toţi cei 27 de consilieri vor fi validaţi în funcţii.

Read more: Alegerea viceprimarilor Ploieştiului pentru mandatul 2020-2024, amânată
Administraţie

După câteva zile în care rămăsese fără operator, în condiţiile în care referatul aferent achiziţiei rămăsese blocat la Direcţia Juridică din Primărie, Ploieştiul are din nou firmă de mentenanţă a sistemului de semaforizare. Andrei Volosevici a semnat la începutul acestei săptămâni un nou contract subsecvent, valabil până la finele anului, ca parte dintr-un acord-cadru.

Read more: Blocaj depăşit. Contract nou pentru semaforizarea Ploieştiului
Administraţie

Odată cu lansarea programului de curăţenie generală din Ploieşti, primarul Andrei Volosevici a hotărât ca aici să participe, sub coordonarea SGU, şi beneficiarii de venit minim garantat. Unii dintre asistaţi au refuzat, iar astăzi a avut loc o şedinţă, în care şi-au expus nemulţumirile, unele dintre ele întemeiate. Primarul le-a promis că va rezolva lucrurile semnalate, legate de asigurarea materialelor de protecţie sau a unui program de lucru adecvat, dar i-a avertizat şi că nu va accepta să se mai plătească bani nemeritaţi.

Read more: Andrei Volosevici a scos la muncă persoanele de la ajutorul social. Cum au decurs discuţiile de...
Administraţie

Consiliul Local Ploieşti a aprobat, în şedinţa de astăzi, modificarea componenţei consiliilor de administraţie de la unităţile de învăţământ preuniversitar, de stat şi private, de pe raza municipiului.

Read more: Cine se ocupă de unităţile de învăţământ din Ploieşti. Lista consilierlor desemnaţi în consiliile...
Administraţie

Primăria Ploiești a anunțat, luni, noi măsuri dispuse de primarul Andrei Volosevici, pentru prevenirea infectării cu SARS-CoV-2, la scurt timp după ce în spațiul public au apărut informații despre cazuri noi de îmbolnăvire la nivelul instituției.

Read more: Jumătate dintre angajații Primăriei Ploiești lucrează, de acum, de la domiciliu, după ce noi...
Administraţie

În mai multe localităţi din Prahova încă nu a început oficial mandatul 2020-2024. La peste o lună de la alegerile locale, consiliile de aici încă nu au fost constituite, ceea ce înseamnă că nici primarii nu au putut să depună jurământul.

Read more: La mai bine de o lună de la alegeri, noii primari şi consilieri încă n-au fost instalaţi în toate...
Administraţie

Primăria Ploieşti se confruntă cu noi cazuri de infectare cu COVID-19. Doi angajaţi, de la Juridic şi Patrimoniu, au fost confirmaţi pozitiv, iar colegii lor de birou au fost trimişi acasă, în izolare, pentru următoarele 14 zile.

Read more: Două noi cazuri COVID descoperite în Primăria Ploieşti
Administraţie

Consiliul Județean Prahova a transmis, luni dimineață, o informare privind aprobarea, în ședința de zilele trecute, a alocării bugetare pentru cheltuielile cu abonamentele elevilor pentru transportul în comun.

Read more: Anunțul Consiliului Județean Prahova, privind abonamentele gratuite pentru elevi, la transportul...
Joomla SEF URLs by Artio