Administraţie

Administraţie

După mai multe scandaluri apărute în ultimele luni la Clubul Sportiv Municipal Ploieşti, culminând cu o acuzaţie de agresiune sexuală făcută de o sportivă de 13 ani la adresa unui angajat de aici, conducerea Primăriei Ploieşti a decis demiterea directorului. Astfel, Cristian Nica, fost arbitru internaţional de fotbal, a fost înlăturat din funcţie, anunţul fiind făcut de primarul Dobre, care reproşează că acesta fusese instalat şi susţinut de majoritatea PSD-ALDE din Consiliul Local, care i-a dat pe mână un buget consistent.

Read more: Dirctorul CSM Ploieşti, demis de primar în urma unor scandaluri
Administraţie

Comisia Europeană a publicat lista localităților desemnate câștigătoare în a treia rundă a proiectului WiFi4EU, derulat la nivelul Uniunii Europene, prin care mii de administrații locale primesc vouchere în valoare de 15.000 de euro pentru achiziția și montarea de echipamente prin care să asigure, gratuit, internet wireless în spații publice.

Read more: Cinci localități din Prahova primesc câte 15.000 de euro pentru a asigura, gratuit, internet...
Administraţie

Cele două pasaje subterane din Bariera București, închise încă din anii '90 și devenite, deja, un focar de infecție, intră în sfârșit în reabilitare. Odată încheiate lucrările, a căror valoare se ridică la aproximativ 7 milioane de lei, acestea vor pute fi utilizate pentru traversarea Bulevardului, reducând astfel riscul de producere a accidentelor rutiere cu pietoni, foarte frecvente la trecerile din zonă.

Read more: S-a dat startul lucrărilor la pasajele subterane din Bariera București
Administraţie

Consiliul Judeţean Prahova a lansat licitaţia pentru modernizarea a trei drumuri judeţene, din zona de sud-est, incluse într-un proiect european de peste 100 de milioane de lei.

Read more: Licitaţie de peste 100 de milioane, pentru modernizare a trei drumuri din sud-estul judeţului...
Administraţie

Reunită miercuri, comisia de patrimoniu din Consiliul Local Ploieşti a analizat situaţia vânzătorilor de cărţi şi flori de la tarabele din Piaţa Nichită Stănescu, propunând ca aceştia să fie mutaţi în vecinătatea Palatului Culturii. Măsura vine în contextul în care autorităţile vor să amenajeze în locul tarabelor actuale o zonă cu terase în aer liber, având deja o licitaţie în derulare.

Read more: Vânzătorii de la tarabele din centrul Ploieştiului vor fi relocaţi, ca să lase loc teraselor
Administraţie

În centrul municipiului Ploieşti a fost pusă în funcţiune o nouă staţie de încărcare a autoturismelor electrice, amplasată aproape de Palatul Administrativ de către Consiliul Judeţean Prahova, după ce a fost primită sub formă de donaţie de la un producător din Parcul Industrial. Accesul maşinilor se va face tot gratuit.

Read more: Staţie de încărcare pentru maşinile electrice, inaugurată azi în centrul Ploieştiului
Administraţie

La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Ploiești pot începe lucrările pentru extinderea și modernizarea obiectivului, după ce reprezentanții Consiliului Județean prahova au anunțat că au predat amplasamentul.

Read more: Începe extinderea Unității de Primiri Urgențe de la SJU Ploiești. În a doua etapă, activitatea va...
Administraţie

Marți au început, în Ploiești, noi lucrări în cadrul proiectului în valoare de peste 5.000.000 de lei (fără TVA), pentru modernizarea semaforizării în mai multe intersecții și la câteva treceri de pietoni din municipiu.

Read more: Lucrări de modernizare a sistemului de semaforizare, în marile intersecții din Ploiești
Joomla SEF URLs by Artio