Marți, 26 Septembrie 2017
 

Administraţie

Deutsche Welle despre cabinetul MRU: "Guvernarea ca iluzie bine întreţinută"

Written by Administrator  |  Created on Friday, 16 March 2012 08:42  |  Category: Administraţie
mihai_razvan_ungureanuAnaliştii DW trasează, într-un articol publicat ieri, o analiză asupra începutului de guvernare a cabinetului condus de Mihai Răzvan Ungureanu, dar şi despre vizita acestuia la Bruxelles.

"Primul ministru, Mihai Răzvan Ungureanu, a plecat la Bruxelles anunţând că va face acolo demersuri pentru o mai bună cheltuire a fondurilor europene. Cu siguranţă însă că problemele sunt în ţară şi ele au fost numite de multe ori: birocraţie excesivă, corupţie, lipsă de informare, ca să vorbim doar de acele defecte remediabile. Pentru că există cu siguranţă şi ceva de care nu s-a discutat vreme îndelungată, dar care îşi face loc încetul cu încetul în conştiinţa publică: o neadecvare structurală între societatea românească şi tipurile de finanţare propuse de UE", titrează DW.

Integral, AICI

pistolLa data de 14.03.2012, poliţiştii Serviciului Arme Explozivi Substanţe Periculoase l-au depistat pe P. Emil, în vârstă de 72 ani, din Ploieşti, care deţinea ilegal un pistol cu aer comprimat, cal. 4,5 mm.

Acestuia i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „deţinere sau port de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fară drept” .

Încep lucrările de curăţare a parcurilor din Ploieşti şi de salubrizare a tuturor zonelor verzi din municipiu

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 15 March 2012 11:09  |  Category: Administraţie
gospodarire_urbana_ploiestiPrimăria Municipiului Ploieşti, prin SC Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti SRL, a demarat acţiunea de salubrizare atât a spaţiilor verzi din incinta parcurilor şi grădinilor publice, cât şi a celor aferente blocurilor de locuinţe.

apa_robinet_1Joi, 15 martie, APA NOVA Ploiești va întrerupe alimentarea cu apă potabilă, între orele 09.00 şi 16.00, pe străzile: Mândra, Lăpuşna (Bl: 31 U, T și S, 32 A, B, C, D, E, F, G1, G2, I și K ), Elena Doamna (nr. 2,4 și 6) și B-dul. Republicii (Bl: 31 C1, C2 și D), în cadrul operațiunii de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei potabile din zonă. Pe perioadă întreruperii, APA NOVA Ploiești va pune la dispoziția clienților săi cisterne mobile cu apa potabilă.
asfaltari3Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Tehnic Investiții, a demarat lucrările de reparații capitale pe strada Constantin Brezeanu.

asfaltari2Primaria Municipiului Ploiesti, prin Directia Tehnic Investitii, a demarat lucrarile de reparatii capitale parcari si accese in zonele cuprinse intre b-dul Bucuresti si str.Barcanesti si intre b-dul Bucuresti si str.Industriei

asfaltarePrimăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Tehnic Investiții, a reînceput lucrările de modernizare și reabilitare străzi, inclusiv canalizare și racorduri canalizare, în cartierul Bereasca.
reabilitare_termica_1Primăria Municipiului Ploiești a transmis ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare termică pentru 46 de blocuri din oraș.

În urma auditului energetic realizat pentru reabilitarea termoenergetică a clădirii s-a propus adoptarea următoarelor măsuri:
cj-ph-martieConsiliul Județean a aprobat, în ședință extraordinară, realizarea a două pasaje rutiere la ieșirea din Ploiești. Unul va fi construit în zona de Nord, iar celălalt lângă Gara de Vest.

mirceacosmaPreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, a primit joi, 8 martie 2012, vizita   unei delegaţii din Federaţia Rusă, condusă de Preşedintele Agenţiei Informaţional – Economică Ruso - Balcanică, Andrei Filippov.

palatul_administrativ_ploiestiÎn temeiul art.94 din Legea nr.215/2001, privind administraţia publică locală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, se convoacă Consiliul judeţean Prahova în şedinţă extraordinară, în ziua de vineri, 09 martie 2012, ora 12.00, în sala de consiliu, intrarea B, din Palatul administrativ din Ploieşti. Proiectul ordinei de zi este următorul: