Administraţie

Administraţie

Primul lot din apartamentele noi recepționate de Primăria Ploiești, locuințe construite în Cartierul Libertății, au fost date în folosință. Contractele cu beneficiarii au fost semnate, a anunțat primarul municipiului.

Read more: Primele 14 locuințe noi din Cartierul Libertății au fost date în folosință
Administraţie

Construit în locul aşa-zisului "pod de lemn" din vecinătatea Gării de Sud a Ploieştiului, noul pasaj dintre străzile Depoului şi Marin Mehedinţeanu poate în sfârşit să fie deschis oficial. După mai multe luni în care lucrările au fost întârziate, actuala administraţie locală a anunţat finalizarea procedurii de recepţie.

Read more: Primarul Volosevici a anunţat finalizarea recepţiei la noul "pod de lemn" din Ploieşti
Administraţie

După ce primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a declarat că nu are de gând să efectueze restructurări de personal la nivelul administrației locale, Dan Nicodim, viceprimarul municipiului Ploiești, a declarat la Actualitatea Live că „reducerile de personal nu reprezintă o soluție”.

Read more: Viceprimarul Ploieștiului, Dan Nicodim: „Reducerile de personal nu sunt o soluție, o să vedem cum...
Administraţie

Primăria Ploieşti transmite, prin intermediul Regiei Autonome de Servicii Publice, un avertisment referitor la arderea deşeurilor, în special a anvelopelor uzate sau a maselor plastice, amintind că incinerarea gunoaielor reprezintă contravenţie conform unei legi din 2011 şi se sancţionează cu amenzi usturătoare, inclusiv când e făcută în propriile gospodării.

Read more: Ce amenzi riscă ploieştenii care ard deşeuri pe domeniul public sau în curţile proprii
Administraţie

Primăria Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice, informează cetățenii asupra dezbaterii publice privind propunerea de elaborare a Planului integrat de calitate a aerului pentru municipiul Ploiesti și comuna Brazi, acțiune care va avea loc la sediul Palatului Administrativ, Sala Europa, din Bulevardul Republicii nr. 2-4, în data de 20 ianuarie 2021, începând cu ora 17.00.

Read more: Dezbatere publică la Ploieşti, pe tema planului pentru calitatea aerului
Administraţie

Primarul din Măneciu, Auraș Dragomir, s-a întâlnit, luni, cu edilii comunelor Teișani și Izvoarele, într-o ședință de lucru privind detaliile tehnice ale proiectului de realizare a unei rețele inteligente de distribuție a gazelor naturale în cele trei localități.

Read more: Ședință tehnică privind viitoarea rețea de distribuție a gazelor naturale de la Măneciu, Teișani...
Administraţie

Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a declarat, în exclusivitate pentru Actualitatea Live, că în acestă primăvară vor fi demarcate lucrările pentru renovarea pasajului pietonal din zona Omnia.

Read more: VIDEO - Pasajul de la Omnia va fi renovat la primăvară. Volosevici: "Mă interesează să facem o...
Administraţie

Polițiștii locali i-au identificat pe indivizii care au fost filmați, acum două săptămâni, în timp ce aruncau deșeuri din construcții pe un teren din Ploiești.

Read more: VIDEO – Măsuri dispuse în cazul indivizilor surprinși aruncând deșeuri din construcții pe o...
Joomla SEF URLs by Artio