Administraţie

Administraţie

voturiPDL ocupă prima poziţie pe buletinele de vot pentru alegerile europarlamentare, iar poziţia a doua este a PMP, urmat de UDMR, PSD-UNPR-PC şi PNL, potrivit tragerii la sorţi făcute, joi, de către preşedintele BEC, Florentin Sorin Drăguţ, pentru stabilirea ordinii formaţiunilor.

Tragerea la sorţi a fost în două etape, în prima fiind incluse partidele care au deja reprezentanţi în Parlamentul European. Astfel, prima poziţie pe buletinele de vot pentru alegerile europarlamentare va fi ocupată de PDL, a doua poziţie de PMP, iar a treia de către UDMR.

Alianţa electorală PSD-UNPR-PC ocupă poziţia a patra pe buletinele de vot, PNL poziţia a cincea, iar PRM a şasea, titrează Mediafax.

Administraţie

lucrari tramvaiCirculţia va fi închisă timp de trei luni pe tronsonul cuprins între str. Nicolae Bălcescu (intersecţie cu str. Dumitru Bagdazar) şi str. Ştefan cel Mare (intersecţie cu str. Lupeni) în perioada 14.04 – 13.07.2014, informează Primăria Municipiului Ploieşti, într-un comunicat. 

Read more: Atenţie şoferi! Circulatia va fi închisă timp de 3 luni pe Nicolae Bălcescu şi Ştefan cel Mare
Administraţie

primaria sinaiaPrimăria Sinaia a depus, săptămâna trecută, un proiect de peste trei milioane de lei pentru atragerea de fonduri norvegiene în vederea dotării şi înfiinţării Muzeului oraşului Sinaia. Potrivit administraţiei locale, Muzeul Sinaia va fi amenajat în cea mai veche vilă din localitate.

Read more: Proiect de 3 milioane de lei pentru dotarea şi înfiinţarea Muzeului Sinaia
Administraţie

ratpÎncepând cu luni, 14.04.2014, ca urmare a lucrărilor care se execută la calea de rulare, pe strada Ștefan cel Mare, traseul 106 va circula deviat pe Bulevardul Independenței, anunță SC Transport Călători Express, societatea de transport din municipiul Ploiești.
Îmbarcarea se face din stația Coreco Sud, Bdul Independenței, dreapta Ghe. Lazar, Dr. Bagdazar, Buna Vestire, Ion Rusu Sirianu și din str. M. Bravu traseul cunoscut.
La sensul spre UZTEL se efectuează toate stațiile de pe Bdul Independenței.
Sensul spre Sud nu se modifică.