Administraţie

Administraţie

sedinta sala 200Adunarea Generală a Asociaţiei Comunelor din România (A.Co.R), filiala Judeţeană Prahova s-a reunit, luni, într-o şedinţă desfăşurată la Sala de 200 de locuri a Palatului Administrativ. Întâlnirea a fost condusă de primarul comunei Cornu, Cornel Nanu, care este şi preşedinte A.Co.R, filiala Prahova.

Read more: Deblocarea posturilor din administraţia locală, în discuţie la Adunarea Generală a Asociaţiei...
Administraţie

fantanele centru batrani 2Sâmbătă 13 aprilie, 2013, au demarat lucrările pentru obiectivul "Centru rezidenţial pentru persoane vârstnice din comuna Fântânele".

Proiectul în valoare de 5040 mii lei va fi finanţat de către Consiliul Judeţean Prahova, Comuna Fântânele şi Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice.

Read more: Au început lucrările la viitorul CENTRU DE BĂTRÂNI de la Fântânele / Galerie foto şi detalii...
Administraţie

autobuze-ploiestiPrimăria municipiului Ploiești, prin RATP, informeaza calatorii ca locatia statiei R.A.T.P. „Tudor Vladimirescu”, sensul spre centru, se muta cu cca 30 – 40 m mai inainte fata de vechiul amplasament

Masura va intra in vigoare incepand cu data de 11aprilie 2013 si a fost luata in urma solicitarilor locatarilor din strada Tudor Vladimirescu

Administraţie

statie microbuzeHotărârea de mutare a terminalului de transport public judeţean din Bariera Unirii în autogara privată din Bereasca provoacă dispute la nivelul administraţiei locale şi judeţene. Consiliul Judeţean Prahova a trimis o notificare Primăriei Ploieşti prin care Consiliul Local Ploieşti este atenţionat că a emis o hotărâre pe care nu era abilitat să o emită.

Read more: Consiliul Judeţean avertizează Primăria Ploieşti cu privire la mutarea staţiilor de microbuz
Administraţie

dn1Subprefectul judetului Prahova, Rodica Paraschiv, s-a deplasat marti, 9 aprilie, impreuna cu reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean la sediul Companiei Nationale Cai Ferate CFR S.A., Sucursala Centrul Regional de Exploatare, Intretinere si Reparatii CF Bucuresti, unde a sustinut punctul de vedere al Institutiei Prefectului si a participantilor la traficul rutier de pe DN1 privind timpii de bariera nepermis de lungi de la trecerea de nivel de la Movila Vulpii.
A fost obtinuta solutia infiintarii unui post de paza a barierei incepand din data de 12 aprilie, solutie care va scurta la jumatate timpul de asteptare la trecerea garniturilor de tren.

Joomla SEF URLs by Artio