Administraţie

Administraţie

giratoriu suspendatDupă o lungă perioadă în care lucrările la sensul giratoriul de la ieşirea din Ploieşti către Păuleşti mai mult au stagnat, reprezentanţii Consiliului Judeţean Prahova au hotărât să rezilieze contractul cu firma care a câștigat licitația, SCT (Societatea de Construcţii în Transport Bucureşti).

Read more: Giratoriul de la Păuleşti suspendat şi la propriu şi la figurat / CJ Prahova reziliază contractul...
Administraţie

primaria ploiestiAtât Serviciul Public Finanţe Locale Ploieşti, cât și Serviciul Public Local Comunitar de Evidenţă a Persoanelor (S.P.C.L.E.P.) vor avea program special de relaţii cu publicul, în această săptămână. În schimb, Serviciul de Stare Civilă va funcționa în zilele libere legale după program restrâns și numai pentru înregistrareea deceselor.

Read more: PROGRAM SPECIAL LA SERVICIILE PRIMĂRIEI PLOIEȘTI: Orar devansat până la minivacanța de 1 mai
Administraţie

voturiPDL ocupă prima poziţie pe buletinele de vot pentru alegerile europarlamentare, iar poziţia a doua este a PMP, urmat de UDMR, PSD-UNPR-PC şi PNL, potrivit tragerii la sorţi făcute, joi, de către preşedintele BEC, Florentin Sorin Drăguţ, pentru stabilirea ordinii formaţiunilor.

Tragerea la sorţi a fost în două etape, în prima fiind incluse partidele care au deja reprezentanţi în Parlamentul European. Astfel, prima poziţie pe buletinele de vot pentru alegerile europarlamentare va fi ocupată de PDL, a doua poziţie de PMP, iar a treia de către UDMR.

Alianţa electorală PSD-UNPR-PC ocupă poziţia a patra pe buletinele de vot, PNL poziţia a cincea, iar PRM a şasea, titrează Mediafax.