Administraţie

Administraţie

consiliul dezvoltare regionalaJoi, 18 aprilie 2013, la sala 200 a Consiliului Județean Prahova a avut loc ședința Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia. Lucrările ședinței au fost conduse de președintele Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma, în calitate de președinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia.

Read more: Şedința Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia / Vezi ce hotărâri au fost adoptate
Administraţie

NacuRegia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti are un nou director, în persoana lui Vasile Nacu. Postul care fusese vacant până astăzi, după ce fostul director, liberalul Paul Dumbrăvanu, a fost ales deputat pe Colegiul Ploieşti Vest, este ocupat tot de un membru PNL. Spiritul împărţelii tradiţionale bazate pe algoritmul politic l-a dat câştigător pe domnul director Nacu, despre care vă putem spune, deocamdată, că a fost declarat admis la examenul pentru postul de conducere. Nacu a mai concurat cu încă două persoane, proiectul de management prezentat de acesta fiind cel care i-a asigurat atribuirea postului de conducere în fruntea regiei.

Foto: observatorulph.ro

Administraţie

sedinta sala 200Adunarea Generală a Asociaţiei Comunelor din România (A.Co.R), filiala Judeţeană Prahova s-a reunit, luni, într-o şedinţă desfăşurată la Sala de 200 de locuri a Palatului Administrativ. Întâlnirea a fost condusă de primarul comunei Cornu, Cornel Nanu, care este şi preşedinte A.Co.R, filiala Prahova.

Read more: Deblocarea posturilor din administraţia locală, în discuţie la Adunarea Generală a Asociaţiei...
Administraţie

fantanele centru batrani 2Sâmbătă 13 aprilie, 2013, au demarat lucrările pentru obiectivul "Centru rezidenţial pentru persoane vârstnice din comuna Fântânele".

Proiectul în valoare de 5040 mii lei va fi finanţat de către Consiliul Judeţean Prahova, Comuna Fântânele şi Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice.

Read more: Au început lucrările la viitorul CENTRU DE BĂTRÂNI de la Fântânele / Galerie foto şi detalii...
Joomla SEF URLs by Artio