Administraţie

Administraţie

rasp-ploiestiPrimăria municipiului Ploieşti informează cetăţenii că  începând de joi, 15 noiembrie 2012, domnul Radu Brânzei este noul director tehnic al RASP Ploiești.

Acesta este de profesie inginer şi a absolvit cursurile  UPG – Forajul Sondelor şi exploatarea zăcămintelor de petrol şi gaze în anul 1986.

Până în prezent, Radu Brânzei a lucrat în mediul privat.

Administraţie

 

prefectura-prahovaÎn cadrul vizitei ministrului Administraţiei şi Internelor a fost analizată şi organigrama Instituţiei Prefectului.

În prezent nu există un post de conducere pentru Compartimentul Aplicarea Actelor Reparatorii, Controlul Legalităţii, Proces Electoral şi Relaţii cu Autorităţile Locale.

De asemenea este necesar să se organizeze un Compartiment pentru audit intern.

 

 

 

Administraţie

 

tun-zapadaMinistrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Eduard Hellvig se întâlneşte, astăzi, la Sinaia cu primarii de pe Valea Prahovei, respectiv Sinaia, Buşteni, Azuga, Comarnic, Cornu, Breaza, Talea, Adunaţi. La întâlnire va participa şi Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Roşca.

Read more: PROIECT / Instalaţie de înzăpezit artificială de 7 milioane de euro la Sinaia
Administraţie

palatul administrativ ploiestiMiercuri, 31 octombrie 2012, începând cu ora 15.00, la Sala de 200 de locuri a Palatului Administrativ are loc sedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Prahova. Şedinţa este publică. Printre proiectele de pe ordinea de zi, regăsim votul pentru încetarea mandatului de consilier al lui Auraş Dragomir, în urma pierderii calităţii de membru al partidului pe a cărui listă a fost ales (PPDD), precum şi rectificări ale bugetului CJ Prahova.

Read more: Miercuri, şedinţă a Consiliului Judeţean Prahova / Auraş Dragomir îşi pierde, oficial, mandatul de...
Joomla SEF URLs by Artio