Administraţie

Administraţie

regiuni romaniaGuvernul a aprobat, în şedinţa de marţi, memorandumul care prevede începerea acţiunilor aferente procesului de regionalizare şi descentralizare. Ministrul Administraţiei, Liviu Dragnea, a declarat, recent, că intenţia Guvernului este ca regiunile administrative să fie înfiinţate până la sfârşitul anului, scrie realitatea.net

Administraţie

rovana plumbLuni, 18 februarie 2013, s-a semnat contractul de finanţare pentru un important proiect ecologic din judeţul Prahova, în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, şi ministrul Mediului și a Schimbărilor Climatice, Rovana Plumb. Proiectul se numeşte „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în Judeţul Prahova" având o valoare totală de 203.238.611 lei, din care cheltuielile eligibile se ridică la 146.485.110 lei (fără TVA). Durata contractului este de la data semnării până la 31 decembrie 2015, informează un comunicat de presă al CJ Prahova.

Read more: Finanţare UE pentru colectarea deşeurilor în Prahova / Vor apărea containere şi pubele pentru...
Administraţie

comert-martisoarePentru cei care doresc să comercializeze mărţişoare, SGU Ploieşti a anunţat tarifele impuse în perioada 20 februarie - 8 martie pe domeniul public. Tarifele variază în funcţie de zona aleasă şi de numărul de zile. Iată tarifele practicate de SGU: 

Zona centrală (şevalet inclus)

470 de lei 20 feb - 8 mar

390 de lei 20 feb - 2 mar

Zona periferică

220 de lei 20 feb - 8 mar

150 de lei 20 feb - 2 mar

Administraţie

apa robinet 1Apa Nova Ploieşti va întrerupe astăzi alimentarea cu apă potabilă, între orele 10.30 – 14.00, pe străzile: Lăcrimioarei (Bl. 9 şi 12), Levănţica (Bl. 10, 11 şi 100 şi nr. 2G), Alexandru Lăpuşneanu (Grădiniţa nr. 32) şi Piscului (nr. 4), în cadrul operaţiunii de înlocuire a unor branşamente pe reţeaua de distribuţie a apei potabile din zonă. Pe perioada întreruperii, societatea menţionată va pune la dispoziţia clienţilor săi cisterne mobile cu apă potabilă. Eventualele reclamaţii şi solicitări de informaţii suplimentare se pot face 24 de ore din 24 la Centrul de apel al Apa Nova Ploieşti, la numărul de telefon 0800.800.923 (apel gratuit) apelabil din reţeaua Romtelecom, iar din alte reţele de telefonie fixă sau mobilă la numărul 0244.407.630 (apel taxabil).

Administraţie

ANLConsilierii PDL vor vota proiectul ANL de pe strada Cosminele din Ploieşti într-o formă modificată, după ce s-a discutat, la nivelul reprezentanţilor Consiliului Local Ploieşti, o variantă diferită faţă de cea iniţială a proiectului imobiliar.

Read more: ANL Cosminele s-a modificat / Se doreşte construirea ambelor variante locative – locuinţe sociale...
Joomla SEF URLs by Artio