Administraţie

Administraţie

teatru-belgiaMiercuri, 21 noiembrie, 2012, cu sprijinul European Artists Management, Consiliul Județean Prahova, Primăria Muncipiului Ploieşti, Muzeul Județean de Istorie şi Arheologie Prahova şi Muzeul Județean de Artă Prahova « Ion Ionescu-Quintus » au organizat, la Palais des Beaux-Arts (Bozar) din Bruxelles, în fața a 500 de spectatori, spectacolul « Ta Ra Ta Tam-D’ale noastre », dedicat Anului « Caragiale ».

Read more: CJ Prahova l-a sărbătorit pe Caragiale la Bruxelles
Administraţie

lumini-ploiesti-sarbatoriPentru acest an, municipalitatea ploieşteană va cheltui mai puţin pentru iluminatul ornamental de sărbători. Mai puţin cu… 107.000 euro, costurile din acest an ridicându-se la 420.000 de euro. Diferenţa o constituie probabil figurinele 3D care nu vor mai fi amplasate în Ploieşti.

Instalaţiile ornamentale au început să fie montate în oraş, aprinderea lor urmându-se a se face pe 1 Decembrie.

Administraţie

palatul administrativ ploiestiCL Ploieşti se constituie pentru o şedinţă extraordinară în data de 22 noiembrie 2012, începând cu orele 1400, la sala de şedinţe de 200 de locuri din cadrul Palatului Administrativ Ploieşti, Etajul I, cu următorul proiect al ordinii de zi:

 

Read more: Şedinţă extraordinară a Consiliului Local Ploieşti în data de 22 noiembrie 2012 / Vezi proiectele...
Administraţie

laura moagherAdministraţia Parcului Constantin Stere are, începând de astăzi, un nou director, în persoana Laurei Moagher.

Trecutul profesional al directoarei Parcului Bucov este legat numai de mediul privat, unde a fost managerul mai multor companii. Laura Moagher este văduvă şi are două fete.

Administraţie

 

ambulante-isuMiercuri, 14 noiembrie 2012, Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, a participat la sediul ISU Prahova la recepţia a trei ambulanţe tip B2. Acestea au fost achiziţionate în cadrul proiectului ,,Achiziţionare echipamente specifice pentru îmbunătăţirea capacităţii şi calităţii sistemului de intervenţie în situaţii de urgenţă şi pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă şi a primului ajutor calificat în Regiunea Sud Muntenia”, ce se încadrează în Programul Operaţional Regional, axa prioritară 3, DMI 3.3,, Îmbunătăţirea dotării cu echipamente a bazelor operaţionale pentru situaţii de urgenţă”.Valoarea unei ambulanţe este de 316.572 lei.

                     Proiectul este implementat de Consiliul Judeţean Prahova în parteneriat cu celelalte şase unităţi administrativ teritoriale din Regiunea SUD Muntenia, beneficiarul final fiind ISU Prahova. Proiectul are o valoare totală de 52.095.882,39 lei, iar contribuţia Consiliului Judeţean Prahova este de 3.011.43 lei ( contribuţia proprie 1/7 din valoarea cheltuielilor neeligibile ale proiectului); 1.439.856,29 lei(contribuţia proprie 1/7 din valoarea TVA aferent cheltuielilor eligibile); 2.065.305,20 lei(contribuţia pentru asigurarea implementării proiectului).

                     În cadrul acestui proiect au mai fost achiziţionate pentru Judeţul Prahova următoarele echipamente:

-         3 autospeciale pentru lucrul cu apă şi spumă de capacitate mare

-         2 autospeciale pentru lucrul cu apă şi spumă de capacitate medie

-         1 autospecială pentru intervenţie la accidente colective

-         1 autospecială pentru descarcerări grele

 

Administraţie

rasp-ploiestiPrimăria municipiului Ploieşti informează cetăţenii că  începând de joi, 15 noiembrie 2012, domnul Radu Brânzei este noul director tehnic al RASP Ploiești.

Acesta este de profesie inginer şi a absolvit cursurile  UPG – Forajul Sondelor şi exploatarea zăcămintelor de petrol şi gaze în anul 1986.

Până în prezent, Radu Brânzei a lucrat în mediul privat.

Joomla SEF URLs by Artio