Administraţie

Administraţie

cjinvestire24Sâmbătă, 30 iunie, la Sala Europa de la Palatul Administrativ din Ploiești a avut loc investirea noului Consiliu Județean al județului Prahova.ș Componența acestuia este următoarea:

Mircea Cosma – preşedinte CJ Prahova – USL (PSD)

Mircea Roşca – vicepreşedinte CJ Prahova – USL (PNL)

Laurenţiu Rebega –vicepreşedinte CJ Prahova – USL (PC)

Albulescu Mihai – USL (PSD)

Dan Ciolac – PDL

Ovidiu Cord – PDL

Costin Zaharia – PDL

Simona David – USL

Ion Dirilici – USL

Adrian Dobre – PDL

Auraş Dragomir – PP-DD

Paul Dumbrăveanu –USL

Rareş Enescu – USL

Dragoş Gunia – PDL

Virgil Guran – USL

Radu Ionescu – PDL

Ion Ionică – USL

Ion Luchian – USL

Răzvan Lungu – PDL

Darius Meşca – USL

Laurenţiu Mitrea – USL

Gheorghe Neaga – USL

Dumitru Neagoe – PDL

Constantin Negoi – PDL

Marius Nicolai – PDL

Georgiana Diana Niculescu – PP-DD

Cătălin Răzvan Niţă – PP-DD

Nicolae Oprescu – PDL

Vasile Pătraşcu – USL

Toma Pinţoiu – USL

Elisabeta Popovici – PDL

Ludmila Sfîrloagă – USL

Jenica Tabacu – PP-DD

Bogdan Toader – USL

Dorin Tudora – PDL

Viorica Vasile – USL

Viter David Andrei - USL

{AG}cjinvestire{/AG}
Administraţie

badescuProiectul legat de construirea unui nou spital de pediatrie în Ploieşti începe să prindă contur. Primarul Iulian Bădescu se întâlneşte cu o delegaţie chineză formată din specialişti şi manageri de unităţi medicale din Shanghai şi Beijing, pentru a se consulta în direcţia demarării proiectului. Realizarea unui spital de pediatrie modern la Ploieşti a reprezentat unul dintre principalele proiecte din cadrul programului electoral al primarului Bădescu cu care acesta s-a prezentat în faţa ploieştenilor.
Administraţie

deeePrimaria Municipiului Ploiesti,   prin  Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti, organizează la nivel local colectarea deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE) prin Campania „Marea Debarasare” În zilele de vineri, 29 iunie 2012 si sambata, 30 iunie 2012.
Actiunea se va desfasura impreună cu operatorul de salubritate ROSAL GRUP si va consta in colectare a Deşeurilor de Echipamente Electrice si Electronice (DEEE) de la societăţile comerciale si de la populaţie.  
Programul acţiunii de colectare:
  • Vineri, 29 iunie 2011, intre orele 08.00-14.00 – de la societăţile comerciale care vor solicita telefonic ridicarea DEEE-urilor;
  • Sâmbăta, 30 iunie 2011, intre orele 8.00-10.00 – deţinătorii de DEEE-uri care locuiesc la bloc le pot depozita lângă platformele gospodăreşti sau/şi în fata blocurilor, iar cei care locuiesc la casa le pot depozita în fata proprietăţii. După ora 10.00  operatorul de salubritate va colecta şi transporta deşeurile către centrul de colectare;

De asemenea,  cetăţenii sunt aşteptaţi cu aparatura electrica si electronica veche sau defectă la punctele de colectare enumerate mai jos:
1. Centru colectare - Str. Ciprian Porumbescu;
2. Zona Baraolt – str. Gen. Eremia Grigorescu;
3. Zona Winmarkt Grand Center – parc/trotuar;
4. Zona Mihai Bravu – in parcarea din vecinătatea Lukoil.
Pentru echipamentele grele sau voluminoase pe care cetăţenii doresc sa le încredinţeze centrului de colectare, acestea vor fi preluate gratuit de către operatorul de salubritate.
Informaţii suplimentare despre cum pot programa debarasarea “de acasă” a echipamentelor grele/voluminoase, se pot solicita la numerele de telefon 0244-984 sau 0800800884 gratuit în reţeaua RomTelecom.
Toţi deponenţii vor fi înscrişi la tombola „Scoate deşeurile din casă!”, tragerea la sorti a castigatorilor urmand sa se desfasoare luni, 02.07.2012, ora 10:00, in incinta Winmarkt Grand Center Ploiesti,  unde au posibilitatea de a intra în posesia unuia dintre premiile oferite de Asociatia Romana Pentru Reciclare-ROREC:
  • 3 cuptoare cu microunde (Candy);
  • 9 mixere (Philips);
  • 6 cafetiere (Philips).
Administraţie

palatul_administrativ_ploiestiMulţi dintre candidaţii PDL care au fost validaţi de Biroul Electoral Judeţean Prahova nu se vor regăsi pe lista de constituire a Consiliului Judeţean Prahova, unii dintre aceştia fiind realeşi în funcţia de primar în localităţile de domiciliu.
Chiar dacă s-a aflat pe un loc eligibil pe lista PDL pentru CJ Prahova, fostul primar al Ploieştiului, Andrei Volosevici, a renunţat la mandatul de consilier judeţean, după ce a anunţat în urmă cu o săptămână, că nu se va regăsi nici pe lista de consilier municipali ai PDL de la Poieşti.

Între viitorii consilieri judeţeni PDL se mai găseşte un primar care a pierdut alegerile, la fel ca Volosevici. Este vorba de fostul primar din Puchenii Mari, Constantin Negoi. Acesta rămâne consilier judeţean pentru următorii patru ani. Constantin Safta, fostul primar al comunei Iordăcheanu, pierzător şi el în aceste alegeri locale, a ales, la fel ca Volosevici, să renunţe la postul de consilier judeţean, cu toate că era pe un loc eligibil pe lista PDL pentru CJ Prahova.

observatorulph.ro prezintă lista celor care vor ocupa, timp de un mandat, postul de consilier judeţean din partea PDL Prahova.

Consilierii judeţeni validaţi de partid sunt următorii: Adrian Dobre, Dragoş Gunia, Dumitru Neagoe, Dan Ciolac, Constantin Negoi, Dorin Tudora, Marius Nicolai, Radu Ionescu, Nicolae Oprescu, Costin Zaharia, Ovidiu Cord, Elisabeta Popovici şi Răzvan Gabriel Lungu
Administraţie


bani-leiPrimaria Municipiului Ploiesti,   prin  Serviciul Public Finante Locale,   anunta  programul de colectare a impozitelor si taxelor locale de la contribuabilii orasului Ploiesti la domiciliul acestora.  Prin acest program municipalitatea doreste sa vina  in sprijinul cetatenilor ce nu pot ajunge la casieriile SPFL:

MIERCURI  27  IUNIE 2012    intre orele 16,30 – 19,00 si
LUNI   02  IULIE  2012   intre orele 16,30 – 19,00
STR.ALEEA METALURGISTILOR, BL.56B, SCARA A
STR.ALEEA METALURGISTILOR, BL.56B, SCARA B
STR.ALEEA METALURGISTILOR, BL.56A, SCARA A
STR.ALEEA METALURGISTILOR, BL.56A, SCARA B
STR.ALEEA PETROCHIMISTILOR, BL.58A, SCARA A
STR.ALEEA PETROCHIMISTILOR, BL.58A, SCARA B
STR.ALEEA PETROCHIMISTILOR, BL.38
STR. MIHAI BRAVU NR.167A, BL.1, SCARA A
STR..MIHAI BRAVU NR.167A, BL.1, SCARA B
STR. MIHAI BRAVU NR.167B, BL.2, SCARA A
STR. MIHAI BRAVU NR.167B, BL.2, SCARA B  
MIERCURI   04   IULIE   2012  intre orele 16,30 – 19,00  si
LUNI -  09  IULIE   2012   intre orele 16,30 – 19,00
STR. B- DUL BUCURESTI NR.1, BL.7A
STR. B- DUL BUCURESTI NR.3, BL.7B
STR. B- DUL BUCURESTI NR.5, BL.7C
STR. B- DUL BUCURESTI NR.7, BL.7D
STR. B- DUL BUCURESTI NR.9, BL.8A
STR. B- DUL BUCURESTI NR.11, BL.8B
STR. B- DUL BUCURESTI NR.11, BL.8C

Lla fiecare scara a blocurilor mentionate mai sus va fi afisat un anunt prin care ne vom anunta sosirea echipelor de colectare.

Echipele vor fi formate din cate 2 persoane ce vor purta ecusonul emis de institutie precum si legitimatia de serviciu.
Se pot plati in acest mod impozite si amenzi pentru care se va elibera chitanta cu stampila institutiei.

Administraţie

badescuPrimaria Municipiului Ploieşti convoaca, in conformitate cu Ordinul Prefectului nr. 331/19.06.2012, cosilierii alesi in data de 10 iunie 2012 pentru constituirea consiliului local al municipiului Ploiesti marti, 26 iunie 2012, la ora 11.00  in sala de 200 de locuri a Palatului Administrativ.
In cadrul sedintei, dupa constituirea Consiliului Local , va avea loc ceremonia de depunere a juramantului a primarului ales Iulian Badescu.
Administraţie

depunere-juramant-mircea-cosmaLuni, 25 iunie, la sala de 200 de locuri a Palatului Administrativ, Mircea Cosma a depus jurământul pentru un nou mandat de preşedinte a Consiliului Judeţean Prahova. La această manifestare au participat preşedintele Tribunalului Prahova, Prefectul de Prahova, mai mulţi consilieri locali şi judeţeni. "Acest mandat va fi consacrat aducerii Prahovei la parametrii europeni de dezvoltare", a declarat Mircea Cosma la finalul întrunirii.
Pe data de 30 iunie, la Sala Europa din acelaşi Palat Administrativ se va constitui noul Consiliu Judeţean.
Administraţie

badescuNoul primar al municipiului Ploieşti, Iulian Bădescu, a fost validat în funcţie, ieri, de către magistraţii Judecătoriei Ploieşti. Acesta urmează să depună jurământul la începutul săptămânii viitoare, în prezenţa noilor consilieri locali din cadrul CL Ploieşti. Reamintim noua configuraţie a consiliului local: 14 consilieri USL, 10 PDL şi 3 PP-DD
Administraţie

socoleanuPotrivit ph-online.ro, Radu Socoleanu, preşedintele PPDD Prahova ar negocia, zilele acestea, funcţia de viceprimar al municipiului Ploieşti sau cea de şef la RAR Prahova.

"Viceprimar la Ploiesti sau sef la RAR Prahova", aceastea au fost solicitarile liderului PPDD Prahova, Radu Socoleanu, catre USL Prahova, potrivit unor surse credibile din conducerea social-democratilor. Asta desi, in campanie, Socoleanu anunta ipocrit ca nu este interesat de functii, ci doar de construirea infrastructurii care sa faca din partidul lui Dan Diaconescu cel mai mare partid din Romania", titrează PH-ONLINE.RO
Administraţie

cl_ploiestiD I S P O Z I Ţ I A Nr. 1571
privind Convocarea în şedinţă ordinară a Consiliului Local al Municipiului Ploieşti în data de 31 mai 2012

Primarul Municipiului Ploieşti:
în baza art. 39, alin. 1 din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, republicată şi actualizată;
în temeiul art. 68, alin. 1 şi art. 115, alin. 1, lit. „a" din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, republicată şi actualizată,

D I S P U N E:

Articol unic - Convocarea Consiliul Local al Municipiului Ploieşti în şedinţă ordinară în data de 31 mai 2012, începând cu ora 1200, la sala de şedinţe din cadrul Regiei Autonome de Transport Public Ploieşti, cu următorul proiect al ordinii de zi:
1. Aprobarea Procesului verbal al şedinţei ordinare a Consiliului Local al municipiului Ploieşti din data de 27 aprilie 2012.
2. Aprobarea Procesului verbal al şedinţei extraordinare a Consiliului Local al municipiului Ploieşti din data 25 mai 2012.
3. Întrebări şi interpelări.
4. Proiect de hotărâre privind alocarea unei sume de bani din fondul de rezervă bugetară constituit în bugetul local, pentru sprijinirea unei persoane fizice aflate în situaţie de extremă dificultate – copilului CÎRSTEA TUDOR ANDREI – iniţiat de primar Andrei Liviu Volosevici.
5. Proiect de hotărâre privind alocarea unei sume de bani din fondul de rezervă bugetară constituit în bugetul local, pentru sprijinirea unei persoane fizice aflate în situaţie de extremă dificultate – copilului MILOVANOVIC ETHAN – iniţiat de primar Andrei Liviu Volosevici.
6. Proiect de hotărâre privind alocarea unei sume de bani din fondul de rezervă bugetară constituit în bugetul local, pentru sprijinirea unei persoane fizice aflate în situaţie de extremă dificultate – doamnei ALECSIE MARIA – iniţiat de primar Andrei Liviu Volosevici.
7. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2012 al Spitalului Municipal Ploieşti – iniţiat de viceprimar Nicoleta Cătălina Bozianu şi de consilierii Radu Mateescu, Gheorghe Sîrbu şi Ion Iancu
8. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de cheltuieli având ca sursă de finanţare bugetul local, precum şi a bugetului activităţii finanţate integral sau parţial din venituri proprii al Şcolii cu clasele I – VIII „Nicolae Titulescu" Ploieşti pe anul 2012 – iniţiat de viceprimar Nicoleta Cătălina Bozianu şi de consilierii Radu Mateescu, Gheorghe Sîrbu şi Ion Iancu.
9. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Ploieşti pe anul 2012 – iniţiat de viceprimar Nicoleta Cătălina Bozianu şi de consilierii Radu Mateescu, Gheorghe Sîrbu şi Ion Iancu.
10. Proiect de hotărâre privind avizarea ajustării tarifelor de apă şi de canalizare – iniţiat de consilierii Valentin Sava, Ion Iancu, Iulian Teodorescu, Iulian Bolocan şi Ion Eparu.
11. Proiect de hotărâre privind aprobarea situaţiei financiare anuale pentru exerciţiul financiar 2011 respectiv bilanţul contabil şi contul de profit şi pierdere al Regiei Autonome de Servicii Publice Ploieşti – iniţiat de viceprimar Cătălina Nicoleta Bozianu şi de consilierii Gheorghe Sîrbu şi Radu Mateescu.
12. Proiect de hotărâre privind mandatul reprezentantului municipiului în Adunarea Generală a Asociaţilor de la SC Apa Nova SRL Ploieşti referitor la închiderea exerciţiului financiar pe anul 2011 – iniţiat de primar Andrei Liviu Volosevici.
13. Proiect de hotărâre privind aprobarea „Programului de investiţii" al S.C. Dalkia Termo Prahova S.R.L pe anul 2012 – iniţiat de consilierii Ion Eparu şi Costel Horghidan.
14. Proiect de hotărâre privind avizarea utilizării „Cotei de dezvoltare, modernizare şi retehnologizare a sistemului energetic de interes local" de către S.C. Dalkia Termo Prahova S.R.L. – iniţiat de consilierii Ion Eparu şi Costel Horghidan.
15. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea anexelor nr. 7 şi 8 la contractul de delegare de gestiune prin concesiune către S.C. "Hale şi Pieţe" S.A., aprobat prin Hotărârea Consiliului Local nr. 85/2008, modificată şi completată – iniţiat de consilierii Gheorghe Sîrbu şi Mihai Nicolescu Sava.
16. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 220/2009, modificată şi completată – iniţiat de viceprimar Nicoleta Cătălina Bozianu.
17. Proiect de hotărâre privind aprobarea statelor de funcţii ale Administraţiei Serviciilor Sociale Comunitare Ploieşti, ca urmare a transformării gradelor/treptelor profesionale ale unor posturi – iniţiat de viceprimar Cristian Dumitru.
18. Proiect de hotărâre privind schimbarea denumirii unităţii de învăţământ Liceul Tehnologic de Industrie Uşoară din Municipiul Ploieşti, str. Mihai Bravu nr. 249, în Liceul Tehnologic ,,Anghel Saligny" – iniţiat de viceprimar Nicoleta Cătălina Bozianu.
19. Proiect de hotărâre privind transmiterea în folosinţă gratuită a unui spaţiu în suprafaţă de 20 mp din cadrul Grădiniţei cu program prelungit ,,Dumbrava Minunată'' asociaţiei de părinţi în vederea desfăşurării activităţii – iniţiat de viceprimar Nicoleta Cătălina Bozianu.
20. Proiect de hotărâre privind aprobarea reţelei şcolare a unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat din Municipiul Ploieşti propuse să funcţioneze în anul şcolar 2012-2013 – iniţiat de viceprimar Nicoleta Cătălina Bozianu.
21. Proiect de hotărâre privind aprobarea planului anual de acţiuni de interes local pentru repartizarea orelor de muncă prestate de beneficiarii de venit minim garantat – iniţiat de viceprimar Cristian Dumitru.
22. Proiect de hotărâre privind stabilirea destinaţiei de locuinţe sociale unor imobile proprietatea municipiului Ploieşti si transmiterea acestora în administrarea Administraţiei Serviciilor Sociale si Comunitare – iniţiat de consilierii Puiu Neagu, Nicolae Suga şi Marin Tincu.
23. Proiect de hotărâre privind repartizarea de locuinţe sociale – iniţiat de consilierii Mihai Nicolescu Sava, Emil Calotă, Puiu Daniel Neagu, Marin Tincu şi Nicolae Şuga.
24. Proiect de hotărâre privind schimbarea destinaţiei de locuinţă socială a imobilului situat în str. Rezervoarelor, nr. 1 şi transmiterea acestuia Direcţiei de Gestiune Patrimoniu – iniţiat de consilierii Mihai Nicolescu Sava, Marin Tincu, Nicolae Şuga şi Puiu Daniel Neagu.
25. Proiect de hotărâre privind prelungirea contractelor de închiriere pentru un număr de opt unităţi locative cu destinaţia de locuinţe de necesitate – iniţiat de consilierii Adina Gheorghe, Costel Horghidan, Iulian Bolocan, Teodor Avramescu şi Adrian Lupu.
26. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 75/2006 privind repartizarea de locuinţe sociale – iniţiat de consilierii Mihai Nicolescu Sava, Marin Tincu, Nicolae Şuga şi Puiu Daniel Neagu.
27. Proiect de hotărâre privind trecerea unor locuinţe pentru tineri din proprietatea publică a municipiului Ploieşti în proprietatea publică a statului şi pentru reglementarea juridică a terenurilor aferente – iniţiat de viceprimar Cristian Dumitru şi de consilierii Iulian Bolocan, Valentin Marcu, Constantin Popa şi Costel Horghidan.
28. Proiect de hotărâre privind repartizarea locuinţelor pentru tineri, destinate închirierii, situate în Ploiesti, Cartierul Libertăţii, Ansamblul 9 Mai – blocurile 30A, 30B-30C – iniţiat de viceprimar Cristian Dumitru şi de consilierii Valentin Marcu, Costel Horghidan şi Iulian Bolocan.
29. Proiect de hotărâre privind modificarea componenţei unor locuinţe proprietatea municipiului Ploieşti – iniţiat de consilierii Puiu Neagu, Nicolae Şuga şi Marin Tincu.
30. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii nr. 240/2011 a Consiliului Local al municipiului Ploieşti cu privire la actualizarea "Inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul public al municipiului Ploieşti" referitor la sistemul de alimentare cu apă şi canalizare – iniţiat de viceprimar Cristian Dumitru şi de consilierii Iulian Bolocan, Valentin Marcu, Constantin Popa şi Costel Horghidan.
31. Proiect de hotărâre privind includerea unor bunuri in patrimoniul municipiului Ploieşti – iniţiat de viceprimar Cristian Dumitru şi de consilierii Iulian Bolocan, Constantin Popa, Costel Horghidan şi Valentin Marcu.
32. Proiect de hotărâre privind stabilirea destinaţiei de locuinţe de necesitate unor imobile proprietatea municipiului Ploieşti şi repartizarea acestora – iniţiat de consilierii Puiu Neagu, Nicolae Şuga şi Marin Tincu.
33. Proiect de hotărâre privind includerea unor locuinţe din fondul locativ al municipiului Ploieşti în fondul de locuinţe sociale destinate chiriaşilor evacuaţi sau care urmează să fie evacuaţi din locuinţele retrocedate foştilor proprietari şi repartizarea unor locuinţe din acest fond conform prevederilor legale – iniţiat de consilierii Puiu Neagu, Nicolae Suga şi Marin Tincu.
34. Proiect de hotărâre privind darea în folosinţă gratuită către Asociaţia Conservatorilor si Restauratorilor din România a spaţiului cu altă destinaţie decât aceea de locuinţă situat în Ploieşti, str. Mihai Bravu nr. 214, bl. 24 B – parter – iniţiat de viceprimar Cristian Dumitru şi de consilierii Adina Gheorghe, Florin Sicoie, Gabriel Ionescu şi Marius Mateescu.
35. Proiect de hotărâre privind darea în folosinţă gratuită catre Camera Medicilor Prahova a unui spaţiu cu altă destinaţie decât aceea de locuinţă situat în imobilul din Ploieşti, str. Andrei Mureşanu nr. 56 – iniţiat de viceprimar Cristian Dumitru şi de consilierii Adina Gheorghe, Florin Sicoie şi Marius Mateescu.
36. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării prin act adiţional a contractului de comodat nr. 243407/30.01.2004 încheiat între Municipiul Ploiesti şi Cabinetele Medicale Individuale Dr. Alzesberger Gena, Dr. Bosoi Carmen Vasilica, Dr. Georgescu Valerica pentru spatiul cu destinaţie de cabinet medical situat in Ploiesti, str. Rudului nr. 10 – iniţiat de viceprimar Cristian Dumitru si de consilierii Adina Gheorghe, Florin Sicoie, Gabriel Ionescu şi Marius Mateescu.
37. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă a unui teren către Florea Ion şi Florea Dorina în vederea extinderii apartamentului proprietate personală situat în Ploieşti, str. Anotimpului nr. 15, bl. 39, sc. B, ap. 21, parter, prin edificarea unui balcon – iniţiat de viceprimar Cristian Dumitru şi de consilierii Valentin Marcu, Costel Horghidan şi Iulian Bolocan.
38. Proiect de hotărâre de revocare a Hotărârii Consiliului Local nr. 202/27.04.2012 privind modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 553/21.11.2011 de aprobare a zonării fiscale a municipiului Ploieşti – iniţiat de primar Andrei Liviu Volosevici şi consilierii Adina Gheorghe, Carmen Dumitru, Marius Mateescu, Florin Sicoie, Gabriel Ionescu, Costel Horghidan şi Gheorghe Popa.
39. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal „Modificare reglementări urbanistice" – completare Hotărârea Consiliului Local nr. 61/2010, str. Tazlău, Ploieşti – iniţiat de consilierii Adina Gheorghe, Carmen ¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬Dumitru, Marius Mateescu, Gheorghe Popa şi Florin Sicoie.
40. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu "Ridicare restricţie de construire pentru construcţie cofetărie – pizzerie S+P+2E '(fără spaţii de producţie)' str. I. L. Caragiale nr. 1, Ploieşti – iniţiat de consilierii Adina Gheorghe, Carmen Dumitru, Gheorghe Popa, Gabriel Ionescu, Florin Sicoie, Costel Horghidan şi Marius Mateescu.
41. Proiect de hotărâre privind încetarea unui mandat de consilier local şi declararea vacantării acestuia.
42. Proiect de hotărâre privind validarea mandatului unui consilier pe locul devenit vacant.
43. Diverse.
Adresa nr. 7848/27.04.2012 – Techiu Ion şi Techiu Margareta.
Adresa nr. 8337/7.05.2012 – SC Vitalia Servicii pentru Mediu – Tratarea Deşeurilor SRL.

Dată în Ploieşti, astăzi, 25 mai 2012, în două exemplare originale.
Primar,
Andrei Liviu Volosevici
Joomla SEF URLs by Artio