Administraţie

Administraţie

apa_robinet_1Joi, 15 martie, APA NOVA Ploiești va întrerupe alimentarea cu apă potabilă, între orele 09.00 şi 16.00, pe străzile: Mândra, Lăpuşna (Bl: 31 U, T și S, 32 A, B, C, D, E, F, G1, G2, I și K ), Elena Doamna (nr. 2,4 și 6) și B-dul. Republicii (Bl: 31 C1, C2 și D), în cadrul operațiunii de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei potabile din zonă. Pe perioadă întreruperii, APA NOVA Ploiești va pune la dispoziția clienților săi cisterne mobile cu apa potabilă.
Administraţie

reabilitare_termica_1Primăria Municipiului Ploiești a transmis ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare termică pentru 46 de blocuri din oraș.

În urma auditului energetic realizat pentru reabilitarea termoenergetică a clădirii s-a propus adoptarea următoarelor măsuri:
Read more: Primăria începe reabilitarea termică a 46 de blocuri din Ploieşti/Vezi care sunt acestea
Administraţie

palatul_administrativ_ploiestiÎn temeiul art.94 din Legea nr.215/2001, privind administraţia publică locală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, se convoacă Consiliul judeţean Prahova în şedinţă extraordinară, în ziua de vineri, 09 martie 2012, ora 12.00, în sala de consiliu, intrarea B, din Palatul administrativ din Ploieşti. Proiectul ordinei de zi este următorul:
Read more: Vineri, 9 martie, şedinţă extraordinară a Consiliului Judeţean Prahova/Vezi ordinea de zi
Administraţie

palatul_administrativ_ploiestiPrimarul Municipiului Ploieşti D I S P U N E:

Articol unic - Convocarea Consiliul Local al Municipiului Ploieşti în şedinţă extraordinară în data de 28 februarie 2012, începând cu orele 1400, la sala de şedinţe din cadrul Regiei Autonome de Transport Public Ploieşti, cu următorul proiect al ordinii de zi:

Read more: Şedinţă extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Ploieşti în data de 28 februarie 2012 /...
Administraţie

stadionul_ilie_oanaPrimaria Municipiului Ploiesti informeaza că reprezentanţii firmelor Alpine Bau GmbH, Vlad Spirescu, si Taiyo Europe GmbH, Kurt Koch, precum si inginerul proiectant Massimo Maffeis au venit astăzi în Ploieşti pentru a stabili măsurile ce trebuie luate pentru remedierea imediată a copertinei de la stadionul "Ilie Oana".

Read more: Constructorul stadionului va prezenta mâine graficul lucrărilor de reparaţii
Joomla SEF URLs by Artio