Administraţie

Administraţie

autostrada comarnic brasovContractul pentru construcţia în concesiune a autostrăzii Comarnic - Braşov va fi semnat în iunie, iar lucrările vor începe în luna următoare, a declarat, miercuri, directorul general al CNADNR, Narcis Neaga, care a precizat că în acest moment finanţarea proiectului este stabilită "în mare parte".

Read more: CNADNR: Contractul pentru autostrada Comarnic - Braşov va fi semnat în iunie
Administraţie

dalkiaNumirea Laviniei Săniuţă a avut loc ieri, 21 mai, iar vestea a fost dată de primarul municipiului Ploieşti, Iulian Bădescu, care a susţinut că Lavinia Săniuţă este din 21.05.2014 directorul general al Dalkia România. Lavinia Săniuţă a ocupat până acum funcţia de director adjunct Dalkia România.

Read more: Ploieşteanca Lavinia Săniuţă este noul director general al Dalkia România
Administraţie

delegatie china cj prahovaMiercuri, 21 mai, reprezentanții județului Prahova au primit vizita unei delegaţii oficiale din R. P. Chineză, grup condus de Fu Lang, director General pentru afaceri Externe al Provinciei Guangong din cadrul Ministerului Afacerilor Externe al R.P. Chineze şi preşedinte al Asociaţiei Chineze pentru Prietenie cu Ţările Străine din Guangdong.

Read more: Consiliul Județean: Parteneriat între Prahova şi provincia Guangdong din China
Administraţie

arhiva ploiesti industrial parc 1La începutul anului, în Parcul Industrial Ploieşti au demarat lucrările la o nouă clădire care să găzduiască Arhiva Administraţiei Publice. Cu termen de finalizare în noiembrie 2014, noua clădire este o investiţie de 3,1 milioane lei a SC Ploieşti Industrial Parc SA, informează biroul de presă al CJ Prahova.

Read more: Clădire nouă în Ploiești Industrial Parc / Vezi stadiul lucrărilor la șantierul Arhivei...
Administraţie

ziua mediuluiMunicipiul Ploieşti participă alături de alte 31 de localităţi la Proiectul Naţional "Oraşul Reciclării 2014" organizat de către Eco-Rom Ambalaje. În cadrul acestui proiect-concurs sunt luate în calcul cantităţile de deşeurile provenite din ambalaje, care sunt colectate selectiv de voluntarii participanţi.

Read more: Municipiul Ploiești participă la campania „Orașul Reciclării 2014". Participă și tu!
Administraţie

men at workPrimăria municipiului Ploieşti informează printr-un comunicat trimis presei că încep lucrările de modernizare a străzii Mihai Bravu pe tronsonul cuprins între str. Al. Vlahuţă şi str. Apelor.

Read more: Încep lucrările și pe strada Mihai Bravu / Tronsonul dintre străzile Al. Vlahuță și Apelor este în...
Administraţie

parcarePrimăria municipiului Ploieşti informează că s-a predat deja amplasamentul pentru construcţia parcării de pe str. Cuza Vodă şi pentru devierea reţelelor tehnico-edilitare din zonă, pentru desfăşurarea în bune condiţii a lucărilor de construire a parcării.

Read more: Primăria Ploieşti anunţă începerea lucrărilor la parcarea supraetajată de pe Cuza Vodă