Administraţie

Administraţie

canalizare Primăria Ploieşti a declanşat procedurile de achiziţie a lucrărilor de introducere a canalizării pentru locuitorii din mai multe zone ale municipiului, cele mai mari probleme fiind în momentul de faţă în cartierul Mitică Apostol şi în fostele colonii Vega, Teleajen, Ploieşti-Triaj. Săptămâna trecută, comisia de licitaţie din cadrul Primăriei Ploieşti a deschis ofertele celor 10 societăţi care s-au înscris în cursa pentru parafarea unui acord-cadru, ce va fi încheiat pentru o perioadă de patru ani şi a cărui valoare se ridică la circa 51,3 milioane de lei fără TVA, bani care vor fi alocaţi din bugetul local al oraşului.

Read more: Licitaţie pentru extinderea reţelei de canalizare. Sute de străzi din Ploieşti nu au canalizare,...
Administraţie

pasaj gara de vestProcedura de achiziţie pentru încheierea unui contract de execuţie a lucrărilor la pasajul de la Gara de Vest a intrat în ultima etapă. Potrivit primarului Iulian Bădescu, au fost deschise ofertele celor patru societăţi de construcţii care s-au înscris la licitaţie, acesta subliniind ca, în vara acestui an, să fie dat ordinul de începere a lucrărilor unuia dintre cele mai dificile proiecte de infrastructură rutieră realizate în Ploieşti, din fonduri europene.

Read more: Anul acesta, în vară, încep lucrările la pasajul de la Gara de Vest
Administraţie

giratoriu suspendatDupă o lungă perioadă în care lucrările la sensul giratoriul de la ieşirea din Ploieşti către Păuleşti mai mult au stagnat, reprezentanţii Consiliului Judeţean Prahova au hotărât să rezilieze contractul cu firma care a câștigat licitația, SCT (Societatea de Construcţii în Transport Bucureşti).

Read more: Giratoriul de la Păuleşti suspendat şi la propriu şi la figurat / CJ Prahova reziliază contractul...
Administraţie

primaria ploiestiAtât Serviciul Public Finanţe Locale Ploieşti, cât și Serviciul Public Local Comunitar de Evidenţă a Persoanelor (S.P.C.L.E.P.) vor avea program special de relaţii cu publicul, în această săptămână. În schimb, Serviciul de Stare Civilă va funcționa în zilele libere legale după program restrâns și numai pentru înregistrareea deceselor.

Read more: PROGRAM SPECIAL LA SERVICIILE PRIMĂRIEI PLOIEȘTI: Orar devansat până la minivacanța de 1 mai