Administraţie

Administraţie

rosal_deszapezireLuni, 20 februarie 2012,s-a intervenit astfel:
- in intervalul orar 7.00-19 S-a actionat pentru combaterea zapezii si a ghetii cu auto cu lama si material antiderapant pe urmatoarele artere de circulatie: Spatari, Vornicul Boldur, Ghe. Asachi, Covurului, Arcasi, Trotus, Tarnave, Petuniei, Ghe. Doja, Industriei, Barcanesti, Barbu Stirbei, Barbu Catargiu.

Read more: Raportul autorităţilor pentru luni, 20 februarie / Activitatea de deszăpezire, încărcat şi...
Administraţie

voloseviciPrimăria Ploieşti anunţă, printr-un comunicat de presă,  că a luat decizia de a nu plăti operatorului de salubritate deszăpezirea pe anumite străzi din municipiu. Administraţia anunţă că a luat această decizie şi "în urma sesizărilor făcute de cetăţeni şi de reprezentanţii mass-media".

La o primă analiza făcută de administraţia oraşului, următoarele străzi nu au fost deszăpezite în conformitate cu planul de deszăpezire: Creuzot, Leonard Doroftei, Gheorghe Sion, Tomis, Inului, Progresului, Mioriţa, Luceafărului, Bârsei, Pârâului, Moara Nouă, Plaiului, Hortensiei, Lotrului, Turda, Mieilor, Căluşari, Predeluş, Beius, Foişor, Căprioarelor, Oţelului.

„De asemenea, se va face o analiză asupra modului în care s-a făcut deszăpezirea pe străzile din jurul unităţilor de învăţământ. Acolo unde se va constata că nu s-a respectat planul de deszăpezire, nu se va face nici o plată către operatorul de salubritate", se încheie comunicatul de presă al municipalităţii ploieştene.
Administraţie

rosal_deszapezireÎn urma sesizărilor făcute de reprezentanţii mass-media, Primăria Ploieşti va intensifica monitorizarea activitatii de deszăpezire, se anunţă într-un comunicat de presă al municipalităţii.

Operatorul de salubritate şi lucrătorii acestuia care nu respectă programul de deszăpezire în Ploieşti vor fi sanctionaţi.

De asemenea, conducerea RASP Ploiesti va lua masuri disciplinare împotriva inspectorilor din cadrul Serviciului de salubritate care nu au sesizat abaterile de la planul de deszăpezire, dacă acestea au existat, se mai afirmă în comunicat.
Administraţie

palatul_administrativ_ploiestiConsiliul Local al Municipiului Ploieşti este convocat în şedinţă extraordinară, în data de 13 februarie 2012, începând cu orele 1300, la sala de şedinţe din cadrul din cadrul Regiei Autonome de Transport Public Ploieşti, cu următorul proiect al ordinii de zi:
1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul „Accesibilitate şi fluidizare trafic către zona Industrială Ploieşti – Vest şi Platforma Industrială Brazi" şi a cheltuielilor legate de implementarea proiectului – iniţiat de viceprimar Nicoleta Cătălina Bozianu.
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii contractului de inchiriere şi a chiriei aferente pentru imobilul în care funcţionează corpul C al Colegiului Naţional "Al. I. Cuza" – Ploieşti, str. Vlad Ţepeş, nr. 30 – iniţiat de viceprimar Nicoleta Cătălina Bozianu
Administraţie

taxa-autoÎn conformitate cu prevederile O.U.G.nr. 1 din 30.01.2012, începand cu data de 01 februarie 2012 se suspendă aplicarea prevederilor din Legea nr. 9/2012 privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule, referitoare la achitarea taxei pe poluare pentru autovehiculele inmatriculate în Romania pană la data de 31.12.2012 inclusiv.

Read more: Prefectura Prahova anunţă suspendarea oficială a taxei de poluare pentru autovehiculele...
Administraţie

rosal_deszapezireJoi, 2 februarie a.c., s-a actionat in intervalul 07.00-19.00 cu 25 de utilaje: 6 autocisterne cu lama, 10 autosararite cu lama, 3 autosararite pentru trotuare, 4 camioane de transportat gheata si 2 incarcatoare frontale. S-au administrat in total 31 tone de solutie antiderapanta si 276 tone material antiderapant. S-a incarcat si transportat gheata din urmatoarele zone: Buna Vestire, Pod Sud si Cameliei.

Read more: Vezi câţi angajaţi a scos pe stradă Primăria Ploieşti pentru deszăpezire / Raportul...
Administraţie

palatul_administrativ_ploiestiPrimarul Municipiului Ploiești:
În baza art. 39, alin. 1 din Legea nr. 215/2001 privind administrația publică locală, republicată și actualizată;
În temeiul art. 68, alin. 1 si art. 115, alin. 1, lit. „a" din Legea nr. 215/2001, privind administrația publică locală, republicată și actualizată,
D I S P U N E:

Read more: Şedinţă a Consiliului Local Ploieşti în data de 6 februarie / Bugetul pe 2012 / Vezi ordinea de zi
Joomla SEF URLs by Artio