Administraţie

Administraţie

palatul_administrativ_ploiestiPrimăria Ploieşti anunţă, prin intermediul unui comunicat de presă, o serie de schimbări în rândul şefilor din diferite direcţii aflate în subordinea instituţiei. Astfel, la Clubul Sportiv Municipal Ploieşti Mihaela Stambolgiu este înlocuită cu Augustin Paul Iancu - director şi Marian Stănescu - director adjunct. Totodată, fosta campioană mondială la gimnastică Corin Ungureanu îşi intră în atribuţii în funcţia de consilier al primarului Iulian Bădescu, pe probleme de sport.

Şi la Direcţia Tehnic Investiţii s-au produs schimbări. Mihaela Iamandi va coordona activitatea departamentului, iar director executiv adjunct va fi Mădălina Crăciun.
Administraţia Parcului Memorial Constantin Stere va fi condusă de Bogdan Toader, fost preşedinte al TSD Ploieşti, membru în conducerea municipală a partidului.
Administraţie

cjinvestire24Sâmbătă, 30 iunie, la Sala Europa de la Palatul Administrativ din Ploiești a avut loc investirea noului Consiliu Județean al județului Prahova.ș Componența acestuia este următoarea:

Mircea Cosma – preşedinte CJ Prahova – USL (PSD)

Mircea Roşca – vicepreşedinte CJ Prahova – USL (PNL)

Laurenţiu Rebega –vicepreşedinte CJ Prahova – USL (PC)

Albulescu Mihai – USL (PSD)

Dan Ciolac – PDL

Ovidiu Cord – PDL

Costin Zaharia – PDL

Simona David – USL

Ion Dirilici – USL

Adrian Dobre – PDL

Auraş Dragomir – PP-DD

Paul Dumbrăveanu –USL

Rareş Enescu – USL

Dragoş Gunia – PDL

Virgil Guran – USL

Radu Ionescu – PDL

Ion Ionică – USL

Ion Luchian – USL

Răzvan Lungu – PDL

Darius Meşca – USL

Laurenţiu Mitrea – USL

Gheorghe Neaga – USL

Dumitru Neagoe – PDL

Constantin Negoi – PDL

Marius Nicolai – PDL

Georgiana Diana Niculescu – PP-DD

Cătălin Răzvan Niţă – PP-DD

Nicolae Oprescu – PDL

Vasile Pătraşcu – USL

Toma Pinţoiu – USL

Elisabeta Popovici – PDL

Ludmila Sfîrloagă – USL

Jenica Tabacu – PP-DD

Bogdan Toader – USL

Dorin Tudora – PDL

Viorica Vasile – USL

Viter David Andrei - USL

{AG}cjinvestire{/AG}
Administraţie

badescuProiectul legat de construirea unui nou spital de pediatrie în Ploieşti începe să prindă contur. Primarul Iulian Bădescu se întâlneşte cu o delegaţie chineză formată din specialişti şi manageri de unităţi medicale din Shanghai şi Beijing, pentru a se consulta în direcţia demarării proiectului. Realizarea unui spital de pediatrie modern la Ploieşti a reprezentat unul dintre principalele proiecte din cadrul programului electoral al primarului Bădescu cu care acesta s-a prezentat în faţa ploieştenilor.
Administraţie

deeePrimaria Municipiului Ploiesti,   prin  Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti, organizează la nivel local colectarea deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE) prin Campania „Marea Debarasare” În zilele de vineri, 29 iunie 2012 si sambata, 30 iunie 2012.
Actiunea se va desfasura impreună cu operatorul de salubritate ROSAL GRUP si va consta in colectare a Deşeurilor de Echipamente Electrice si Electronice (DEEE) de la societăţile comerciale si de la populaţie.  
Programul acţiunii de colectare:
  • Vineri, 29 iunie 2011, intre orele 08.00-14.00 – de la societăţile comerciale care vor solicita telefonic ridicarea DEEE-urilor;
  • Sâmbăta, 30 iunie 2011, intre orele 8.00-10.00 – deţinătorii de DEEE-uri care locuiesc la bloc le pot depozita lângă platformele gospodăreşti sau/şi în fata blocurilor, iar cei care locuiesc la casa le pot depozita în fata proprietăţii. După ora 10.00  operatorul de salubritate va colecta şi transporta deşeurile către centrul de colectare;

De asemenea,  cetăţenii sunt aşteptaţi cu aparatura electrica si electronica veche sau defectă la punctele de colectare enumerate mai jos:
1. Centru colectare - Str. Ciprian Porumbescu;
2. Zona Baraolt – str. Gen. Eremia Grigorescu;
3. Zona Winmarkt Grand Center – parc/trotuar;
4. Zona Mihai Bravu – in parcarea din vecinătatea Lukoil.
Pentru echipamentele grele sau voluminoase pe care cetăţenii doresc sa le încredinţeze centrului de colectare, acestea vor fi preluate gratuit de către operatorul de salubritate.
Informaţii suplimentare despre cum pot programa debarasarea “de acasă” a echipamentelor grele/voluminoase, se pot solicita la numerele de telefon 0244-984 sau 0800800884 gratuit în reţeaua RomTelecom.
Toţi deponenţii vor fi înscrişi la tombola „Scoate deşeurile din casă!”, tragerea la sorti a castigatorilor urmand sa se desfasoare luni, 02.07.2012, ora 10:00, in incinta Winmarkt Grand Center Ploiesti,  unde au posibilitatea de a intra în posesia unuia dintre premiile oferite de Asociatia Romana Pentru Reciclare-ROREC:
  • 3 cuptoare cu microunde (Candy);
  • 9 mixere (Philips);
  • 6 cafetiere (Philips).
Administraţie

palatul_administrativ_ploiestiMulţi dintre candidaţii PDL care au fost validaţi de Biroul Electoral Judeţean Prahova nu se vor regăsi pe lista de constituire a Consiliului Judeţean Prahova, unii dintre aceştia fiind realeşi în funcţia de primar în localităţile de domiciliu.
Chiar dacă s-a aflat pe un loc eligibil pe lista PDL pentru CJ Prahova, fostul primar al Ploieştiului, Andrei Volosevici, a renunţat la mandatul de consilier judeţean, după ce a anunţat în urmă cu o săptămână, că nu se va regăsi nici pe lista de consilier municipali ai PDL de la Poieşti.

Între viitorii consilieri judeţeni PDL se mai găseşte un primar care a pierdut alegerile, la fel ca Volosevici. Este vorba de fostul primar din Puchenii Mari, Constantin Negoi. Acesta rămâne consilier judeţean pentru următorii patru ani. Constantin Safta, fostul primar al comunei Iordăcheanu, pierzător şi el în aceste alegeri locale, a ales, la fel ca Volosevici, să renunţe la postul de consilier judeţean, cu toate că era pe un loc eligibil pe lista PDL pentru CJ Prahova.

observatorulph.ro prezintă lista celor care vor ocupa, timp de un mandat, postul de consilier judeţean din partea PDL Prahova.

Consilierii judeţeni validaţi de partid sunt următorii: Adrian Dobre, Dragoş Gunia, Dumitru Neagoe, Dan Ciolac, Constantin Negoi, Dorin Tudora, Marius Nicolai, Radu Ionescu, Nicolae Oprescu, Costin Zaharia, Ovidiu Cord, Elisabeta Popovici şi Răzvan Gabriel Lungu
Administraţie


bani-leiPrimaria Municipiului Ploiesti,   prin  Serviciul Public Finante Locale,   anunta  programul de colectare a impozitelor si taxelor locale de la contribuabilii orasului Ploiesti la domiciliul acestora.  Prin acest program municipalitatea doreste sa vina  in sprijinul cetatenilor ce nu pot ajunge la casieriile SPFL:

MIERCURI  27  IUNIE 2012    intre orele 16,30 – 19,00 si
LUNI   02  IULIE  2012   intre orele 16,30 – 19,00
STR.ALEEA METALURGISTILOR, BL.56B, SCARA A
STR.ALEEA METALURGISTILOR, BL.56B, SCARA B
STR.ALEEA METALURGISTILOR, BL.56A, SCARA A
STR.ALEEA METALURGISTILOR, BL.56A, SCARA B
STR.ALEEA PETROCHIMISTILOR, BL.58A, SCARA A
STR.ALEEA PETROCHIMISTILOR, BL.58A, SCARA B
STR.ALEEA PETROCHIMISTILOR, BL.38
STR. MIHAI BRAVU NR.167A, BL.1, SCARA A
STR..MIHAI BRAVU NR.167A, BL.1, SCARA B
STR. MIHAI BRAVU NR.167B, BL.2, SCARA A
STR. MIHAI BRAVU NR.167B, BL.2, SCARA B  
MIERCURI   04   IULIE   2012  intre orele 16,30 – 19,00  si
LUNI -  09  IULIE   2012   intre orele 16,30 – 19,00
STR. B- DUL BUCURESTI NR.1, BL.7A
STR. B- DUL BUCURESTI NR.3, BL.7B
STR. B- DUL BUCURESTI NR.5, BL.7C
STR. B- DUL BUCURESTI NR.7, BL.7D
STR. B- DUL BUCURESTI NR.9, BL.8A
STR. B- DUL BUCURESTI NR.11, BL.8B
STR. B- DUL BUCURESTI NR.11, BL.8C

Lla fiecare scara a blocurilor mentionate mai sus va fi afisat un anunt prin care ne vom anunta sosirea echipelor de colectare.

Echipele vor fi formate din cate 2 persoane ce vor purta ecusonul emis de institutie precum si legitimatia de serviciu.
Se pot plati in acest mod impozite si amenzi pentru care se va elibera chitanta cu stampila institutiei.

Administraţie

badescuPrimaria Municipiului Ploieşti convoaca, in conformitate cu Ordinul Prefectului nr. 331/19.06.2012, cosilierii alesi in data de 10 iunie 2012 pentru constituirea consiliului local al municipiului Ploiesti marti, 26 iunie 2012, la ora 11.00  in sala de 200 de locuri a Palatului Administrativ.
In cadrul sedintei, dupa constituirea Consiliului Local , va avea loc ceremonia de depunere a juramantului a primarului ales Iulian Badescu.
Administraţie

depunere-juramant-mircea-cosmaLuni, 25 iunie, la sala de 200 de locuri a Palatului Administrativ, Mircea Cosma a depus jurământul pentru un nou mandat de preşedinte a Consiliului Judeţean Prahova. La această manifestare au participat preşedintele Tribunalului Prahova, Prefectul de Prahova, mai mulţi consilieri locali şi judeţeni. "Acest mandat va fi consacrat aducerii Prahovei la parametrii europeni de dezvoltare", a declarat Mircea Cosma la finalul întrunirii.
Pe data de 30 iunie, la Sala Europa din acelaşi Palat Administrativ se va constitui noul Consiliu Judeţean.
Administraţie

badescuNoul primar al municipiului Ploieşti, Iulian Bădescu, a fost validat în funcţie, ieri, de către magistraţii Judecătoriei Ploieşti. Acesta urmează să depună jurământul la începutul săptămânii viitoare, în prezenţa noilor consilieri locali din cadrul CL Ploieşti. Reamintim noua configuraţie a consiliului local: 14 consilieri USL, 10 PDL şi 3 PP-DD
Joomla SEF URLs by Artio