Administraţie

Administraţie

palatul_administrativ_ploiestiPrimaria municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice, organizează marţi, 17.01.2012, ora 15:30, la sala Teatrului Toma Caragiu din Ploieşti, dezbatere publică cu privire la Proiectul de Hotărâre privind avizarea ajustării tarifelor de apă şi canalizare în municipiul Ploieşti. Citește proiectul de hotărâre AICI
Administraţie

cl_ploiestiSurpriză de proporții la cea de-a doua ședință extraordinară de astăzi a Consiliului Local Ploiești pe tema delegării contractului de iluminat public. Doi consilieri PNL şi alţi doi PSD au votat cot la cot cu PDL, nerespectând decizia USL Ploieşti, în care se hotărâse boicotarea şedinţei consiliului local

Read more: De patru ori trădare / Consilierii USL au votat alături de Volosevici!
Administraţie

apa_robinetPrimăria municipiului Ploieşti, prin Regia Autonomă de Servicii Publice, organizează marţi, 17.01.2012, ora 15:30, la sala Teatrului Toma Caragiu din Ploieşti, dezbatere publică cu privire la Proiectul de Hotărâre privind avizarea ajustării tarifelor de apă şi canalizare în municipiul Ploieşti.

Pentru informatii suplimentare şi sugestii vă rugăm să vă adresati la R.A.S.P. Ploiesti, cu sediul in Piaţa Victoriei, nr. 17, la Biroul Apă-Canal, sau la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Administraţie

furtÎn data de 5 ianuarie, în urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii de investigare a fraudelor s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de o femeie în vârstă de 42 ani, din Breaza, angajată a Primăriei municipiului Câmpina.

Read more: Delapidare de un miliard la Primăria Câmpina / O angajată a furat din bugetul asistenţilor sociali
Administraţie

vot_parlamentInstitutul pentru Politici Publice (IPP) anunţă, printr-un comunicat remis presei, drept salutară decizia Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor de a-i sancţiona pe cei opt deputaţi care, în diferite şedinţe de plen din 2011, au votat atât cu cartelele proprii cât şi cu cele ale unor colegi - deputaţi.

Read more: TRATAMENT EGAL: Institutul pentru Politici Publice vrea ca deputaţii „pianişti" să facă puşcărie,...
Administraţie

catalina_bozianu1Unul dintre cei doi viceprimari ai municipiului Ploieşti Cătălina Bozianu (PNL), care în data de 8 decembrie şi-a depus demisia din funcţie, a revenit asupra deciziei şi rămâne în funcţia de viceprimar, a anunţat, miercuri după-amiază, în şedinţa Consiliului Local Ploieşti, preşedintele de şedinţă, informează realitatea.net, citând agenţia de ştiri Mediafax.

observatorulph.ro
scrie că președintele de ședință, consilierul PDL Valentin Marcu, a anunțat că a fost depusă o cerere la Primăria Ploiești prin care Cătălina Bozianu își retrage demisia din funcția de viceprimar.

Ştirea integrală AICI
Administraţie

primaria_ploiesti1. Aprobarea Procesului verbal al şedinţei ordinare a Consiliului Local al Municipiului Ploieşti din data de 30 noiembrie 2011.
2. Întrebări şi interpelări.
3. Proiect de hotărâre privind alocarea unei sume de bani din fondul de rezervă bugetară constituit în bugetul local, pentru sprijinirea unei persoane fizice aflate în situaţie de extremă dificultate - tânărului Pîrvulescu Alexandru – iniţiat de primar Andrei Liviu Volosevici.
Read more: Ședinţă a Consiliului Local al Municipiului Ploieşti din data de 21 decembrie 2011 / Vezi...
Administraţie

gazoductLucrarea va demara efectiv în data de 20 decembrie 2011 pe tronsonul Şirna (Staţie reglare măsurare presiune gaze) – Poienarii Burchii într-o primă etapă iar într-o etapă ulterioară pe tronsonul Poienarii Burchii – Gorgota.
Lungimea totală a reţelei de distribuţie din cele patru comune este de 31.255 metri liniari.
Debitul de gaze este de 10.000 metri cubi şi o presiune de 2,0 bari. Costul estimativ al lucrării este de 1.950.000 lei.

Read more: Încep lucrările unei reţele de gaze de peste 30.000 de metri liniari, ce va alimenta Şirna,...