Administraţie

Administraţie

primaria sinaiaPrimăria Sinaia a depus, săptămâna trecută, un proiect de peste trei milioane de lei pentru atragerea de fonduri norvegiene în vederea dotării şi înfiinţării Muzeului oraşului Sinaia. Potrivit administraţiei locale, Muzeul Sinaia va fi amenajat în cea mai veche vilă din localitate.

Read more: Proiect de 3 milioane de lei pentru dotarea şi înfiinţarea Muzeului Sinaia
Administraţie

ratpÎncepând cu luni, 14.04.2014, ca urmare a lucrărilor care se execută la calea de rulare, pe strada Ștefan cel Mare, traseul 106 va circula deviat pe Bulevardul Independenței, anunță SC Transport Călători Express, societatea de transport din municipiul Ploiești.
Îmbarcarea se face din stația Coreco Sud, Bdul Independenței, dreapta Ghe. Lazar, Dr. Bagdazar, Buna Vestire, Ion Rusu Sirianu și din str. M. Bravu traseul cunoscut.
La sensul spre UZTEL se efectuează toate stațiile de pe Bdul Independenței.
Sensul spre Sud nu se modifică.

Administraţie

gaze naturale cj prahova 2Vineri, 11 aprilie 2014, au demarat lucrările la obiectivul de investiție „Înființare distribuție gaze naturale în comunele Puchenii Mari, Balta Doamnei, Olari, Gherghița, Drăgănești, Dumbrava cu satele aparținătoare", investiție ce se ridică la aproximativ 1.200.000 lei, informează Consiliul Județean Prahova prin intermediul unui comunicat trimis presei.

Read more: Investiție majoră a CJ Prahova: Rețea de distribuție a gazelor naturale de 60 de km în mediul rural
Administraţie

primaria campinaPrimăria Câmpina a făcut demersuri pentru a transfera două terenuri nefolosite, ce aparţin MAI. Una dintre propuneri viza spaţiul fostei unităţi de jandarmi de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu şi terenul de lângă Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr". Ministerul Apărării Naţionale a anunţat Primăria şi Consiliul Local Câmpina că este de acord cu ultima variantă.

Read more: MAI şi MApN cedează Primăriei Câmpina 20 de hectare de teren
Administraţie

autospeciale MAIMinistrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a anunţat marţi, la prezentarea bilanţului ministerului pe 2013, că a făcut demersuri pentru achiziţionarea de autospeciale noi în valoare de 57 de milioane de euro, bani obţinuţi din venituri proprii al instituţiei pe care o conduce.

Read more: Ministerul de Interne achiziţionează autospeciale în valoare de 57 de milioane de euro