Administraţie

Administraţie

mihai_razvan_ungureanuAnaliştii DW trasează, într-un articol publicat ieri, o analiză asupra începutului de guvernare a cabinetului condus de Mihai Răzvan Ungureanu, dar şi despre vizita acestuia la Bruxelles.

"Primul ministru, Mihai Răzvan Ungureanu, a plecat la Bruxelles anunţând că va face acolo demersuri pentru o mai bună cheltuire a fondurilor europene. Cu siguranţă însă că problemele sunt în ţară şi ele au fost numite de multe ori: birocraţie excesivă, corupţie, lipsă de informare, ca să vorbim doar de acele defecte remediabile. Pentru că există cu siguranţă şi ceva de care nu s-a discutat vreme îndelungată, dar care îşi face loc încetul cu încetul în conştiinţa publică: o neadecvare structurală între societatea românească şi tipurile de finanţare propuse de UE", titrează DW.

Integral, AICI
Administraţie

pistolLa data de 14.03.2012, poliţiştii Serviciului Arme Explozivi Substanţe Periculoase l-au depistat pe P. Emil, în vârstă de 72 ani, din Ploieşti, care deţinea ilegal un pistol cu aer comprimat, cal. 4,5 mm.

Acestuia i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „deţinere sau port de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fară drept” .

Administraţie

gospodarire_urbana_ploiestiPrimăria Municipiului Ploieşti, prin SC Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti SRL, a demarat acţiunea de salubrizare atât a spaţiilor verzi din incinta parcurilor şi grădinilor publice, cât şi a celor aferente blocurilor de locuinţe.

Read more: Încep lucrările de curăţare a parcurilor din Ploieşti şi de salubrizare a tuturor zonelor verzi...
Administraţie

apa_robinet_1Joi, 15 martie, APA NOVA Ploiești va întrerupe alimentarea cu apă potabilă, între orele 09.00 şi 16.00, pe străzile: Mândra, Lăpuşna (Bl: 31 U, T și S, 32 A, B, C, D, E, F, G1, G2, I și K ), Elena Doamna (nr. 2,4 și 6) și B-dul. Republicii (Bl: 31 C1, C2 și D), în cadrul operațiunii de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei potabile din zonă. Pe perioadă întreruperii, APA NOVA Ploiești va pune la dispoziția clienților săi cisterne mobile cu apa potabilă.
Administraţie

reabilitare_termica_1Primăria Municipiului Ploiești a transmis ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare termică pentru 46 de blocuri din oraș.

În urma auditului energetic realizat pentru reabilitarea termoenergetică a clădirii s-a propus adoptarea următoarelor măsuri:
Read more: Primăria începe reabilitarea termică a 46 de blocuri din Ploieşti/Vezi care sunt acestea
Administraţie

palatul_administrativ_ploiestiÎn temeiul art.94 din Legea nr.215/2001, privind administraţia publică locală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, se convoacă Consiliul judeţean Prahova în şedinţă extraordinară, în ziua de vineri, 09 martie 2012, ora 12.00, în sala de consiliu, intrarea B, din Palatul administrativ din Ploieşti. Proiectul ordinei de zi este următorul:
Read more: Vineri, 9 martie, şedinţă extraordinară a Consiliului Judeţean Prahova/Vezi ordinea de zi
Joomla SEF URLs by Artio