Administraţie

Administraţie

cosma abruzzo forumedPreşedintele Consilului Judeţean Prahova, Mircea Cosma a participat joi, 4 iulie, la cea de-a treia ediție a FORUMED (bienala ţărilor din zona Mediteranei), eveniment ce a avut loc în localitatea Pescara din Regiunea Abruzzo - Italia. Președintele Mircea Cosma a prezentat în cadrul conferinței principalele oportunităţi de investiţii şi de afaceri în Județul Prahova cât și posibilităţile de cooperare între firmele din ţările bazinului mediteranean și cele prahovene.

Read more: Conceptul mediteranean al lui Mircea Cosma / Preşedintele CJ a prezentat oportunităţile de...
Administraţie

blocare rotiSC Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti SRL aduce la cunoştinţa cetăţenilor că - în urma aprobării Hotărârii Consiliului Local (HCL) nr. 277/27.06.2013 privind reglementarea unor activităţi desfăşurate SC SGU Ploieşti SRL - tarifele privind activitatea de blocare şi ridicare a autovehiculelor parcate neregulamentar pe domeniul municipiului sunt următoarele:

- tariful pentru eliberarea unui autovehicul blocat = 110 lei;

- tariful pentru recuperarea autovehiculului după ridicare = 450 lei (220 lei pentru cele în curs de ridicare- eliberare pe loc);

- tariful pentru deblocarea maşinilor parcate pe locul destinat persoanelor cu handicap, fără a face parte din această categorie =200 lei;

- după 24 de ore de la ridicarea autovehiculului se va percepe un tarif de 80 lei pe zi (depozitare)

Autovehiculele ridicate se recuperează din parcul, special amenajat, situat pe str. Ghighiului nr. 9, programul fiind non-stop.
Totodată, mai multe detalii privind autovehiculele ridicate pot fi obţinute de la Dispeceratul societăţii, la telefon 0244/977.

Administraţie

constitutiaUn grup important de fundaţii, platforme civice şi asociaţii a redactat o declaraţie comună legată de procesul de revizuire a Constituţiei României, după ce s-a constatat „modul defectuos" în care s-a desfăşurat, până în prezent, procesul de reformă constituţională. Potrivit semnatarilor, organizarea Forumului Constituţional a fost lipsită de transparenţă, împiedicându-se participarea unei importante părţi a societăţii civile la lucrărilor acestui organism de consultare.

Read more: Declaraţie comună a ONG-urilor despre revizuirea Constituţiei: „Actul trebuie să răspundă cu...
Administraţie

adrian moroianu calliopePotrivit unui comunicat de presă al Primăriei Ploieşti, edilul Iulian Bădescu a semnat luni, 1 iulie, contractul de donaţie dintre Municipiul Ploieşti şi SC Calliope SRL pentru 11 minimagazine cu toalete ecologice şi o autoutilitară cu instalaţie de vidanjare.

Read more: Calliope a donat 11 chioşcuri cu toalete ecologice către Primăria Ploieşti
Administraţie

casa primarie chiriasiÎncepând cu data de 22 iulie 2013, proprietarul, investitorul sau administratorul unei clădiri este obligat să pună la dispoziţia unui potenţial cumpărător sau chiriaş, după caz, o copie de pe certificatul de performanţă energetică a clădirii, anterior perfectării contractului de vânzare-cumpărare.

 

Read more: Încă un act care vă trebuie când vindeţi o clădire: Certificatul de performanţă energetică
Administraţie

badescu iulian 1Primarul Iulian Bădescu va semna contractul de finanţare pentru proiectul „Realizarea Parcului Municipal Ploieşti Vest inclusiv a căilor de acces şi a reţelelor edilitare specifice – Centru de excelenta în afaceri", în data de 28 iunie 2013, la ora 10.00, în Sala de 200 de locuri a Palatului Administrativ.

Read more: Ploieşti: Parcul Municipal Vest. Primarul Bădescu semnează contractul de finanţare
Administraţie

consiliul local martie 2013Şedinţa Consiliul Local Ploieşti din 27 iunie 2013 a reprezentat, de fapt, punerea în scenă a unui teatru scurt plin de contraste. Numai aşa se poate explica vehemenţa cu care reprezentanţii PDL au comentat o serie de proiecte de hotărâre iniţiate de reprezentanţi ai Puterii, asezonate cu schimburi de replici acide, totul sfârşindu-se cu o unanimitate de voturi suspectă în ceea ce priveşte un proiect de hotărâre a cărui miză se ridică la milioane de euro, la care atât Puterea şi Opoziţia ne-au adus aminte de vremurile unanimităţii de tristă amintire. Există o singură diferenţă: dacă, pe vremuri, unanimitatea era dictată de frică, azi există o nouă motivare în luarea unor decizii administrative: banul şi blatul politic.

Read more: DUIOS, OPOZIŢIA VOTA. Blat între USL şi PDL pe milioane de euro / Ce decizii au fost luate în...
Administraţie

palatul administrativ ploiestiVineri, 28 iunie 2013, ora 12.00, Sala de 200 de locuri a Palatului Administrativ are loc sedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Prahova. Conform legislaţiei în vigoare, şedinţa este publică, având posibilitatea să consultaţi proiectele de hotărâre supuse dezbaterii şi ordinea de zi, la următoarea adresă: http://www.cjph.ro/index.php?_init=consiliu.proiecte_hotarari_list&

Administraţie

drapel romaniaConform unui anunţ făcut de Primăria Ploieşti, manifestările programate pentru Ziua Drapelului Naţional al României se anulează, având în vedere faptul că ziua de miercuri, 26 iunie 2013, a fost declarată zi de doliu naţional în urma accidentului din Muntenegru, în care un autocar românesc s-a prăbuşit într-o prăpastie, provocând moartea a 18 oameni.

Administraţie

autobuze ploiestiPrimăria Municipiului Ploieşti, prin Regia Autonomă de Transport Public, informează ploieştenii că, începând cu data de 25.06.2013, din cauza numărului foarte redus de elevi nu se mai execută prelungirile din Gara de Sud până în staţia Bariera Rudului/Jupiter la cursele traseului 444 (444 barat). Astfel, toate cursele traseului 444 cu plecare din staţia Rafinorilor au capăt de linie la Gara Sud .