Administraţie

Administraţie

deszapezirePrimăria Municipiului Ploiești, prin Comandamentul de deszăpezire al RASP, este pregătită să deruleze activități pentru combaterea zăpezii și a poleiului în perioada 02-05 februarie 2012, anunţă instituţia printr-un comunicat de presă.

Read more: Cod galben în Ploieşti: primăria este pregătită să intervină cu utilaje şi material antiderapant
Administraţie

tiseanu_udreaMinisterul Dezvoltării Regionale şi Turismului a trimis, pe adresele redacţiilor, un comunicat referitor la programul „Bazine de înot", în care anunţă că proiectul realizării acestora ţine de minister, de administrare ocupându-se, însă, administraţiile locale, cărora li se predau bazele „la cheie" după realizarea lucrărilor.

Read more: Ministerul Elenei Udrea, cu dedicaţie pentru Tiseanu: „Responsabilitatea bazinelor de înot este a...
Administraţie

ratpRATP Ploieşti a acordat, în mod defectuos, subvenţiile de transport pentru pensionari, elevi, studenţi, veterani de război si persoane cu handicap, conform raportului publicat de Curtea de Conturi, titrează PH-ONLINE.RO

Raportul vorbeşte despre un prejudiciu, numai din neplata TVA, de 20.489.114 lei, aproximativ 5 milioane de euro. ANAF a gasit o gaură de încă 13.048.655 lei
Administraţie

mircea_roscaPostul devenise vacant după retragerea sprijinului politic lui Auraş Dragomir de către conducerea PDL. Din cele 36 de voturi valabil exprimate, Roşca a adunat 22, faţă de cele 14 voturi strânse de Emil Bădescu, canduidatul propus de PNG-CD. Celălalt vicepreşedinte liberal al CJ Prahova, Adrian Semcu, îşi anunţase public sprijinul pentru actualul preşedinte interimar al PNL Prahova, notează observatorulph.ro
Administraţie

gospodarire_urbana_ploiestiBiroul Achiziţii Publice al SC Servicii de Gospodărire Urbană(SGU) Ploieşti SRL a publicat anunţurile/invitaţiile de participare corespunzătoare următoarelor achiziţii publice:

Read more: SC Servicii de Gospodărire Urbană (SGU) Ploieşti – selecţie de oferte pentru servicii de imprimare...
Administraţie

lopata_deszapezirePrimăria Municipiului Ploieşti, prin intermediul Poliției Locale Ploiești, informează că în perioada 25-26 ianuarie 2012 a desfășurat o campanie de prevenire a efectelor căderilor de zăpadă, ce a vizat în principal agenţii economici ce îşi desfăşoară activitatea în zone aglomerate, cu un trafic pietonal intens.

Read more: Dacă nu îți cureți zăpada din fața locuinței sau a firmei primești amendă de la Poliția Locală...
Administraţie

cadastru_ansambluGuvernul a aprobat în şedinţa de astăzi, 25 ianuarie 2012, la propunerea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, memorandumul pentru aprobarea Proiectului de parteneriat public-privat privind înregistrarea sistematică a imobilelor situate pe teritoriul României. Prin acest proiect se caută investitori privaţi care să asigure resursele financiare necesare pentru realizarea Cadastrului General.

Read more: Statul nu are bani pentru a îndeplini angajamentele către UE privitoare la cadastrul general /...
Administraţie

lopata_deszapezirePrimaria Municipiului Ploieşti, prin Comandamentul de deszapezire al RASP, a intervenit pentru combaterea poleiului si a zapezii pe pricipalele artere de circulaţie din oraş, pe poduri , dar şi pe străzile secundare.

Read more: Utilajele Primăriei Ploieşti acţionează pentru deszăpezirea oraşului / Tu ai curăţat zăpada din...
Administraţie

bani-leiPrimăria Municipiului Ploieşti, prin Serviciul Public de Finanţe Locale, reaminteşte ploieştenilor că pentru a evita aglomeraţia de la ghişee, plata taxelor şi impozitelor se poate efectua la cele 4 infochioşchiuri care le sunt puse la dispoziţie.

Read more: Scapă de înghesuiala de la ghişee: Îţi poţi plăti impozitele la infochioşcurile Primăriei Ploieşti
Administraţie

palatul_culturii_ploiestiMonument istoric, Palatul Culturii din Ploieşti reprezintă una dintre clădirile reprezentative ale municipiului Ploiești. Pe lângă consolidarea unei părţi din edificiu, sunt în curs de negociere lucrări suplimentare pentru instalaţiile de avertizare a incendiilor, de telefonie şi date, precum şi pentru restaurarea picturilor, informează cotidianul Telegraful de Prahova.
Detalii despre investiţie, AICI
Joomla SEF URLs by Artio