Administraţie

Administraţie

rosal_deszapezireJoi, 2 februarie a.c., s-a actionat in intervalul 07.00-19.00 cu 25 de utilaje: 6 autocisterne cu lama, 10 autosararite cu lama, 3 autosararite pentru trotuare, 4 camioane de transportat gheata si 2 incarcatoare frontale. S-au administrat in total 31 tone de solutie antiderapanta si 276 tone material antiderapant. S-a incarcat si transportat gheata din urmatoarele zone: Buna Vestire, Pod Sud si Cameliei.

Read more: Vezi câţi angajaţi a scos pe stradă Primăria Ploieşti pentru deszăpezire / Raportul...
Administraţie

palatul_administrativ_ploiestiPrimarul Municipiului Ploiești:
În baza art. 39, alin. 1 din Legea nr. 215/2001 privind administrația publică locală, republicată și actualizată;
În temeiul art. 68, alin. 1 si art. 115, alin. 1, lit. „a" din Legea nr. 215/2001, privind administrația publică locală, republicată și actualizată,
D I S P U N E:

Read more: Şedinţă a Consiliului Local Ploieşti în data de 6 februarie / Bugetul pe 2012 / Vezi ordinea de zi
Administraţie

deszapezirePrimăria Municipiului Ploiești, prin Comandamentul de deszăpezire al RASP, este pregătită să deruleze activități pentru combaterea zăpezii și a poleiului în perioada 02-05 februarie 2012, anunţă instituţia printr-un comunicat de presă.

Read more: Cod galben în Ploieşti: primăria este pregătită să intervină cu utilaje şi material antiderapant
Administraţie

tiseanu_udreaMinisterul Dezvoltării Regionale şi Turismului a trimis, pe adresele redacţiilor, un comunicat referitor la programul „Bazine de înot", în care anunţă că proiectul realizării acestora ţine de minister, de administrare ocupându-se, însă, administraţiile locale, cărora li se predau bazele „la cheie" după realizarea lucrărilor.

Read more: Ministerul Elenei Udrea, cu dedicaţie pentru Tiseanu: „Responsabilitatea bazinelor de înot este a...
Administraţie

ratpRATP Ploieşti a acordat, în mod defectuos, subvenţiile de transport pentru pensionari, elevi, studenţi, veterani de război si persoane cu handicap, conform raportului publicat de Curtea de Conturi, titrează PH-ONLINE.RO

Raportul vorbeşte despre un prejudiciu, numai din neplata TVA, de 20.489.114 lei, aproximativ 5 milioane de euro. ANAF a gasit o gaură de încă 13.048.655 lei
Administraţie

mircea_roscaPostul devenise vacant după retragerea sprijinului politic lui Auraş Dragomir de către conducerea PDL. Din cele 36 de voturi valabil exprimate, Roşca a adunat 22, faţă de cele 14 voturi strânse de Emil Bădescu, canduidatul propus de PNG-CD. Celălalt vicepreşedinte liberal al CJ Prahova, Adrian Semcu, îşi anunţase public sprijinul pentru actualul preşedinte interimar al PNL Prahova, notează observatorulph.ro
Administraţie

gospodarire_urbana_ploiestiBiroul Achiziţii Publice al SC Servicii de Gospodărire Urbană(SGU) Ploieşti SRL a publicat anunţurile/invitaţiile de participare corespunzătoare următoarelor achiziţii publice:

Read more: SC Servicii de Gospodărire Urbană (SGU) Ploieşti – selecţie de oferte pentru servicii de imprimare...
Administraţie

lopata_deszapezirePrimăria Municipiului Ploieşti, prin intermediul Poliției Locale Ploiești, informează că în perioada 25-26 ianuarie 2012 a desfășurat o campanie de prevenire a efectelor căderilor de zăpadă, ce a vizat în principal agenţii economici ce îşi desfăşoară activitatea în zone aglomerate, cu un trafic pietonal intens.

Read more: Dacă nu îți cureți zăpada din fața locuinței sau a firmei primești amendă de la Poliția Locală...
Administraţie

cadastru_ansambluGuvernul a aprobat în şedinţa de astăzi, 25 ianuarie 2012, la propunerea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, memorandumul pentru aprobarea Proiectului de parteneriat public-privat privind înregistrarea sistematică a imobilelor situate pe teritoriul României. Prin acest proiect se caută investitori privaţi care să asigure resursele financiare necesare pentru realizarea Cadastrului General.

Read more: Statul nu are bani pentru a îndeplini angajamentele către UE privitoare la cadastrul general /...
Administraţie

lopata_deszapezirePrimaria Municipiului Ploieşti, prin Comandamentul de deszapezire al RASP, a intervenit pentru combaterea poleiului si a zapezii pe pricipalele artere de circulaţie din oraş, pe poduri , dar şi pe străzile secundare.

Read more: Utilajele Primăriei Ploieşti acţionează pentru deszăpezirea oraşului / Tu ai curăţat zăpada din...
Joomla SEF URLs by Artio