Miercuri, 13 Decembrie 2017
 

Administraţie

Greva TCE continuă și astăzi

Written by Ioana POPA  |  Created on Wednesday, 29 November 2017 07:33  |  Category: Administraţie

Autobuzele, tramvaiele și troleibuzele nu au ieșit nici miercuri dimineață pe traseele din Ploiești, angajații TCE continuând protestul spontan declanșat moercuri după-amiază.

TCE Ploiești, din nou în GREVĂ. Ce vină au ploieștenii?

Written by Ioana POPA  |  Created on Tuesday, 28 November 2017 17:59  |  Category: Administraţie

Ședința Consiliul Local Ploiești de marți după-amiază s-a lăsat cu scandal, îndată ce aleșii au ajuns la proiectul care făcea referire la eșalonarea datoriilor de peste 5 milioane de lei pe care Transport Călători Express le avea de plătit către municipiul Ploiești. Respingerea acestei propuneri a avut ecouri imediat pe stradă, acolo unde angajații TCE au oprit lucrul, lăsând călătorii să aștepte în zadar, în stații, mașinile societății ce asigură transportul în comun în municipiu.

Primăria Ploiești nu va mai plăti firma care a elaborat conceptul pentru sărbători. Documentul trimis municipalității, plin de greșeli

Written by Ioana POPA  |  Created on Tuesday, 28 November 2017 10:39  |  Category: Administraţie

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a anunțat că administrația locală nu va mai plăti firma care a elaborat conceptul sărbătorilor de iarnă. Pentru un document plin de greșeli, aceasta ar fi trebuit să primească 37.000 de lei, fără TVA.

Vrei loc de parcare garantat în faţa blocului? Primăria Ploieşti a "reînviat" proiectul de închiriere a acestor spaţii

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 27 November 2017 16:46  |  Category: Administraţie

parcare ploiestiConducerea Primăriei Ploieşti scoate de la naftalină un proiect propus încă de acum câţiva ani şi care părea să fi fost abandonat, privind posibilitatea închirierii locurilor de parcare din zonele de blocuri. Primarul Adrian Dobre a anunţat astăzi, într-o discuţie cu reprezentanţii presei locale, că doreşte să lanseze un proiect care va permite închirierea acestor spaţii, estimând că preţul pentru asigurarea unui loc va fi de aproximativ 200-300 de lei pe an.

Primăria Ploieşti a primit acceptul pentru a extinde serviciile oferite în fosta clădire Petrom

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 27 November 2017 16:35  |  Category: Administraţie

spital pediatriePrimarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, a anunţat astăzi că, în urma unor discuţii cu reprezentanţii OMV-Petrom, a primit acceptul de a extinde sfera de srvicii oferite în fostul sediu al companiei petroliere din centrul municipiului, donat către administraţia locală în precedentul mandat, iniţial cu destinaţia de sediu pentru un viitor spital.

Primăria Ploieşti va depune 4 proiecte majore pentru atragerea de fonduri europene

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 27 November 2017 16:13  |  Category: Administraţie

adrian dobre rpimaria ploiestiOdată cu deschiderea axei de finanţare dedicate mobilităţii urbane, care pune la dispoziţia Primăriei Ploieşti câteva zeci de milioane de euro, autorităţile locale au anunţat că vor depune mai multe proiecte pentru atragerea de fonduri de la Uniunea Europeană, priorităţile fiind achiziţia de tramvaie şi troleibuze noi, străpungerea Gara de Vest - Gara de Sud şi lărgirea ieşirii din municipiu din zona Podul Înalt. Printre obiectivele propuse apare şi realizarea a două aşa-zise "terminale multimodale".

Patru imobile de pe Cosminele vor fi demolate, pentru ridicarea unor locuințe prin ANL

Written by Ioana POPA  |  Created on Monday, 27 November 2017 10:16  |  Category: Administraţie

Primăria Ploiești caută firmă care să se ocupe de planificarea demolării a patru clădiri de pe strada Cosminele, acolo unde municipalitatea are în proiect construirea unor locuințe ANL.

Liber la achiziții "mărunte", din bani publici! Legea va fi modificată

Written by Ioana POPA  |  Created on Friday, 24 November 2017 14:11  |  Category: Administraţie

Achizițiile publice cu valoare sub 13.000 de lei nu vor mai fi realizate, obligatoriu, prin Sistemul Electronic de Achiziții Publice, a anunțat, vineri, ministrul delegat pentru fonduri europene, Marius Nica.

Primăria Ploieşti a lansat un concurs de angajare pentru centrul de excelenţă

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 23 November 2017 15:46  |  Category: Administraţie

centrul de excelenta pmv ploiestiPrimăria Ploieşti derulează un concurs de angajare pentru un post de referent, la Centrul de Excelenţă în Afaceri pentru Tineri Întreprinzători din vecinătatea Parcului Municipal, inaugurat anul trecut. Selecţia se va derula în luna decembrie.

Măsuri suplimentare de siguranţă, la Hale şi Pieţe Ploieşti, în perioada de iarnă

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 23 November 2017 15:34  |  Category: Administraţie

piata centrala ploiestiAutorităţile ploieştene anunţă măsuri suplimentare de siguranţă, în următoarele luni, vizând piaţa centrală, în contextul în care specialiştii în construcţii au recomandat demolarea actualului imobil, care are structura de rezistenţă şubredă şi ar putea să cedeze sub greutatea stratului de zăpadă.

Sărbători cu focuri de artificii, la Ploiești. Când sunt programate spectacolele pirotehnice

Written by Ioana POPA  |  Created on Wednesday, 22 November 2017 11:21  |  Category: Administraţie

Două spectacole pirotehnice vor avea loc, la Ploiești, cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Dacă în privința celui organizat de Revelion lucrurile par destul de clare, pentru primul eveniment municipalitatea nu s-a hotărât asupra datei.