Marți, 17 Octombrie 2017
 

Administraţie

Primăria Ploieşti a organizat o petrecere pentru cuplurile care sărbătoresc nunta de aur în 2017

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 04 October 2017 15:03  |  Category: Administraţie

50 ani casatoriePrimăria Ploieşti a organizat, marţi seară, o petrecere dedicată cuplurilor care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, la acest eveniment fiind invitate 200 de cupluri de ploieşteni care în 2017 sărbătoresc o jumătate de secol împreună.

SCHIMBARE majoră la conducerea Primăriei Ploieşti, după doi ani de blocaje economice

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 03 October 2017 12:49  |  Category: Administraţie

casa alba palatul administrativDupă o lungă perioadă în care conducerea Direcţiei Economice din Primăria Ploieşti s-a opus efectuării plăţilor la mai multe contracte cruciale şi elaborării unor proiecte de hotărâre în Consiliul Local, conducerea instituţiei a decis schimbarea din funcţie de şefului acestei structuri interne, Nicoleta Crăciunoiu.

Directorul economic al SGU Ploieşti a fost schimbat din funcţie

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 03 October 2017 12:15  |  Category: Administraţie

sgu ploiestiDirectorul economic de la Servicii de Gospodărire Urbană, fostul consilier municipal Elena Trican, a fost revocat din funcţie de către Consiliul de Administraţie al societăţii municipalităţii ploieştene. Fotul de conducere al SGU Ploieşti a luat luni această decizie, măsura intrând în vigoare de astăzi.

Ploieştiul a rămas, de aproape o lună, fără mentenanţă la sistemul de iluminat public

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 02 October 2017 14:25  |  Category: Administraţie

iluminat publicCeea ce poate fi privită doar ca o scăpare a autorităţilor locale a lăsat municipiul Ploieşti, de aproape o lună, fără un operator contractat pentru întreţinerea sistemului de iluminat public. Mai simplu spus, în cazul unei avarii, Primăria nu are pe cine să trimită pentru intervenţii.

Un nou BLOCAJ la SGU Ploieşti. Societatea refuză să plătească factura pentru iluminatul ornamental din iarnă

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 02 October 2017 14:17  |  Category: Administraţie

ILUMINAT-SARBATORIAsigurarea iluminatului ornamental din iarna 2016-2017 a generat un scandal uriaş la SGU Ploieşti, care riscă să genereze un litigiu în instanţă, dar şi să aibă posibile consecinţe penale. Economiştii din cadrul societăţii ploieştene refuză, de jumătate de an, să accepte la plata factura, motivând, potrivit unor surse din cadrul SGU, că se cere decontarea montării unor instalaţii care nu au fost prinse în caietul de sarcini, la licitaţia prin care a fost selectat furnizorul.

Primarul Ploieştiului îi cere demisia directorului interimar de la SGU

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 29 September 2017 17:05  |  Category: Administraţie

sgu ploiestiPrimarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, i-a cerut demisia directorului interimar de la Servicii de Gospodărire Urbană, Ovidiu negulescu, acuzându-l pentru blocajul financiar în care a ajuns societatea deţinută de municipalitate, unde salariile au întârziat mai bine de trei săptămâni.

Conducerea Primăriei Ploieşti critică noul amplasament propus pentru viitorul spital municipal de urgenţă

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 29 September 2017 16:58  |  Category: Administraţie

adrian dobre rpimaria ploiestiContinuă încurcăturile în privinţa realizării viitorului spital municipal de urgenţe din Ploieşti, proiect propus de primarul Adrian Dobre încă din campania electorală şi pentru care toate formaţiunile politice reprezentate în Consiliul Local au anunţat că îşi dau concursul. După ce propunerea pentru preluarea unui teren de la MApN, pe strada Torcători, susţinută de liberali, a fost respinsă la vot, din cauza obligaţiilor pe care le presupunea obţinerea acestui teren, consilierii PSD şi ALDE au venit cu o altă propunere, pe un teren aflat în spatele Hipodromului, variantă criticată, însă, de primarul Dobre.

Şapte consilieri, de la PSD, ALDE, PNL şi PMP, vor reprezenta Ploieştiul la un festival cultural în Grecia

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 29 September 2017 16:44  |  Category: Administraţie

AspropyrgosConsiliul Local Ploieşti a aprobat, astăzi, o deplasare în oraşul grecesc Aspropyrgos, recent înfrăţit, pentru participarea la un festival cultural organizat anual aici. În şedinţa de astăzi, forul legislativ a aprobat şi componenţa delegaţiei ploieştene, din care vor face parte şapte aleşi municipali, de la toate formaţiunile reprezentate în Consiliul Local.

Primăria anunţă sistarea lucrărilor demarate pe o stradă din Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 28 September 2017 16:14  |  Category: Administraţie

harta str iasuluiLansate recent, lucrările de modernizare pe strada Iaşiului, situată în centrul municipiului Ploieşti, lângă biserica Sfânta Vineri, vor fi sistate. Anunţul a fost făcut astăzi de Primărie, care a precizat că a luat această decizie pentru a permite o intervenţie programată la reţelele subterane.

Aleşii ploieşteni pleacă luna viitoare în Grecia, la un festival cultural

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 28 September 2017 16:03  |  Category: Administraţie

AspropyrgosO delegaţie din partea administraţiei ploieştene se va deplasa, în luna octombrie, în oraşul Aspropyrgos, din Grecia, pentru a lua parte la Festivalului Cultural anual Thriasio. În şedinţa de mâine a Consiliului Local Ploieşti urmează să fie discutat un proiect de hotărâre care stabileşte câţi consilieri vor face parte din grupul care va reprezenta municipiul. Alături de aceştia, în Grecia vor ajunge şi mai mulţi angajaţi ai Primăriei, care vor fi desemnaţi, prin dispoziţie, de către primar, dar şi reprezentanţii Filarmonicii "Paul Constantinescu".

Cât costă şi cât va dura reabilitarea pasajelor subterane din Bariera Bucureşti

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 28 September 2017 15:55  |  Category: Administraţie

pasaje bariera bucurestiAutorităţile ploieştene urmează să discute vineri, în şedinţa ordinară a Consiliului Local, un proiect de hotărâre care vizează reabilitarea celor două pasaje pietonale care trec pe sub Bulevardul Bucureşti, în zona de sud a municipiului. Proiectul stabileşte valoarea investiţiei şi lucrările care sunt necesare, precizând, totodată, că, în momentul în care construcţia va începe, traficul rutier pe această arteră din Ploieşti va fi închis total.