Administraţie

Administraţie

adr_munteniaAgenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operaţional Regional, a organizat în data de 20 martie un eveniment de informare dedicat reprezentanţilor mass-media din regiunea noastră.

Read more: Discuţie despre contractele de finanţare / Întâlnirea Agenţiei pentru Dezvoltare Regională cu...
Administraţie

palatul_administrativ_ploiestiPrimăria Municipiului Ploiești se află în imposibilitatea de a oferi protecție socială pensionarilor în conformitate cu  programul guvernamental de sprijin pentru pensionari "Coşul de solidaritate”, din cauza lipsei de interes pentru acest subiect manifestată de Consiliul Județean Prahova, informează instituţia prin intermediul unui comunicat de presă.
Read more: Primăria Ploieşti acuză Consiliul Judeţean că nu-i pasă de pensionari
Administraţie

RATP_PloiestiPrimăria Municipiului Ploiești, prin RATP, anunță publicul călător că se modifică graficul traseul 44  de luni până duminică, începând cu data de 19 martie 2012.

Având în vedere solicitările salariaților de la Timken SA Ploiești, graficul traseului 44 va avea următoarele modificări:

-      Plecări de la Malu Roșu: 22.00 în loc de 22.10  și 22.40 în loc de 22.50
-      Pe celălalt sens orele rămân nemodificate.
Administraţie

mihai_razvan_ungureanuAnaliştii DW trasează, într-un articol publicat ieri, o analiză asupra începutului de guvernare a cabinetului condus de Mihai Răzvan Ungureanu, dar şi despre vizita acestuia la Bruxelles.

"Primul ministru, Mihai Răzvan Ungureanu, a plecat la Bruxelles anunţând că va face acolo demersuri pentru o mai bună cheltuire a fondurilor europene. Cu siguranţă însă că problemele sunt în ţară şi ele au fost numite de multe ori: birocraţie excesivă, corupţie, lipsă de informare, ca să vorbim doar de acele defecte remediabile. Pentru că există cu siguranţă şi ceva de care nu s-a discutat vreme îndelungată, dar care îşi face loc încetul cu încetul în conştiinţa publică: o neadecvare structurală între societatea românească şi tipurile de finanţare propuse de UE", titrează DW.

Integral, AICI
Administraţie

pistolLa data de 14.03.2012, poliţiştii Serviciului Arme Explozivi Substanţe Periculoase l-au depistat pe P. Emil, în vârstă de 72 ani, din Ploieşti, care deţinea ilegal un pistol cu aer comprimat, cal. 4,5 mm.

Acestuia i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „deţinere sau port de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fară drept” .

Administraţie

gospodarire_urbana_ploiestiPrimăria Municipiului Ploieşti, prin SC Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti SRL, a demarat acţiunea de salubrizare atât a spaţiilor verzi din incinta parcurilor şi grădinilor publice, cât şi a celor aferente blocurilor de locuinţe.

Read more: Încep lucrările de curăţare a parcurilor din Ploieşti şi de salubrizare a tuturor zonelor verzi...
Administraţie

apa_robinet_1Joi, 15 martie, APA NOVA Ploiești va întrerupe alimentarea cu apă potabilă, între orele 09.00 şi 16.00, pe străzile: Mândra, Lăpuşna (Bl: 31 U, T și S, 32 A, B, C, D, E, F, G1, G2, I și K ), Elena Doamna (nr. 2,4 și 6) și B-dul. Republicii (Bl: 31 C1, C2 și D), în cadrul operațiunii de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei potabile din zonă. Pe perioadă întreruperii, APA NOVA Ploiești va pune la dispoziția clienților săi cisterne mobile cu apa potabilă.
Joomla SEF URLs by Artio