Administraţie

Administraţie

Tramvai_ploiestiPrimăria Municipiului Ploiești, prin RATP, anunță publicul călător că în data de 1aprilie 2012, între orele 7.00-13.00, tramvaiele din traseul 102 vor fi înlocuite cu autobuze.

Măsură este luată pentru a putea fi efectuate lucrări la calea de rulare pe Șoseaua Vestului, în zona magazinului Penny.

Menționăm că ruta și stațiile traseului 102 rămân nemodificate.
Administraţie

asfaltari2Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Tehnic Investiții, a început lucrările de modernizare  în cartierul Peneș Curcanul.
Acțiunea de modernizare  se va executa pe trei direcții:
- Refacere sistem rutier pe străzile: Penes Curcanul, Călărași, Cristianu, Păcii, Șipote, Regimentului, Cazărmii,  Reconstrucției
- Lucrări de canalizare și asfaltare pe străzile: Burebista, Veterani, Cimpoiului, Intrarea Scărișoara, Lopătari, Văratec, Aleea Campinitei, Intrarea Borsec, Randunelelor, Vasile Pârvan, Borzești, Vasile Goldiș, Minelor, Emil Racoviță
- Parcări:
o P1 a€“ Intrarea regimentului bl. 153 C
o P2 a€“ Str. Cristianul bl.155
o P3 a€“ Intrarea Regimentului bl. 154
o P4 a€“ Str. Cristianul bl. 156 I-H
o P5 a€“ str. Șipote bl.152 I-H
o P6 a€“ str. Șipote bl. 152 J-K
o P7 a€“ Str. Cristianul bl. 150 J-K
o P8 a€“ Str. Cristianul bl. 150 L-D
o P9 a€“ Str. Păcii bl. 151 B-D
Administraţie

conducta-gazPrimarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, s-a întâlnit în această dimineață cu reprezentanții Distrigaz.
În cadrul discuțiilor s-a stabilit cofinantarea proiectului de alimentare cu gaz a cartierului Mitică Apostol. Proiectul presupune introducerea rețelei de gaz și a branșamentelor la limita proprietății.
Pentru realizarea proiectului de racordare la rețeaua de gaze a cartierului Mitică Apostol va avea loc o rectificare de buget în ședința extraordinară a Consiliului Local de vineri, 30 martie 2012.
Administraţie

madalina-manoleLuni, 26 martie, Consiliul Local Ploieşti i-a acordat post-mortem titlul de Cetăţean de Onoare Mădălinei Manole pentru întreaga activitate din domeniul muzical. La şedinţa de consiliu au fost prezenţi Petru Mircea, soţul cântăreţei şi Ion Manole, tatăl acestei. În memoria cântăreţei aleşii locali au păstrat şi un moment de reculegere.
Administraţie

asfaltari2Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Tehnic Investiții, a început lucrările de refacere sistem rutier în cartierul Rafov. 

Acțiunea de modernizare  are în  vedere refacerea sistemului rutier prin:
o      Executarea terasamentelor
o      Așternerea straturilor sistemului rutier
o      Înlocuit borduri
o      Aducere la cotă capace cămine, guri de scurgere și răsuflători

Lucrările au demarat pe stradă Dr. Gheorghe Petrescu și vor continuă pe străzile: Petru Cercel, Jiului, Ghimpați, Crișului, Cosmesti, Bihorului, Fundătura Petrolului, Argeș, Intrarea Sticlarului.
Administraţie

deeePrimăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice,  a organizat  la nivel local colectarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) în cadrul  campaniei naționale „Marea Debarasare”, în zilele de 23 și 24 martie 2012.

Pe lângă acțiunile de informare și conștientizare a utilizatorilor finali de produse EEE, în vederea gestionării ecorationale (colectare, tratare, reciclare, neutralizare și eliminare finală) pentru realizarea obiectivelor asumate în conformitate cu prevederile legale care reglementeazムgestionarea DEEE, RASP și operatorul de salubritate ROSAL GRUP, au organizat și acțiunea de colectare a DEEE-urilor.

 În urmă celor două zile de campanile  la nivelul municipiului Ploiești s-au colectat 438,2 kg deșeuri echipamente electrice și electronice.

 

Administraţie

voloseviciPrimarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, a adresat o invitaţie consilierilor localiîn ziua de miercuri pentru a discuta programul de subvenţii la gaze.

În cadrul acestei întâlnirii se vor analiza posibilităţile juridice şi financiare de a putea oferi subvenţii la gaze pentru ploieştenii care locuiesc la case, informează un comunicat al Primăriei Ploieşti.
Administraţie

palatul_administrativ_ploiestiPrimarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, invită consilierii locali la sediul primăriei miercuri, 28 martie 2012, la ora 12.30 pentru a discuta programul de subvenții la gaze pentru case, se anunţă într-un comunicat de presă al Primăriei Ploieşti. În cadrul acestei întâlnirii se vor analiza posibilitățile juridice și financiare  de a putea  oferi subvenții la gaze pentru ploieștenii care locuiesc la case.
Administraţie

deeeRegia Autonomă de Servicii Publice organizează la nivel local colectarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) în cadrul Campaniei naționale „Marea Debarasare”, în zilele de 23 și 24 martie 2012.
RASP și operatorul de salubritate ROSAL GRUP, organizează acțiunea de colectare a DEEE-urilor după următorul program: Vineri, 23 martie 2012, între orele 08.00-14.00 - de la societăţtile comerciale care vor solicita telefonic ridicarea DEEE-urilor

Sâmbătă, 24 martie 2012, între orele 8.00-10.00 deţinătorii de DEEE-uri care locuiesc la bloc le vor depozita lângă platformele gospodăreşti, iar cei care locuiesc la casă le vor depozita în faţa porţii. După ora 10.00 va avea loc colectarea și transportul deșeurilor către centrul de colectare.

În cadrul acestei acţiuni, personalul de la dispeceratul RASP va prelua apelurile cetăţenilor la numerele de telefon 0244-984, 0800800884 și 0244-541071.
Administraţie

asfaltari3Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Tehnic Investiții, a început lucrările de modernizare și reabilitare străzi în cartierul Gheorghe Doja-Transilvaniei. 

Acțiunea de modernizare  are în  vedere următoarele aspecte:
      Refacerea sistemului rutier:
    Executarea terasamentelor
      Așternerea straturilor sistemului rutier
      Înlocuit borduri
    Aducere la cotă capace cămine, guri de scurgere și răsuflători
      Lucrări eferente trotuarelor
Executarea terasamentelor
      Așternerea straturilor sistemului pietonal
      Aducere la cotă capace cămine, guri de scurgere și răsuflători

Lucrările au demarat pe străzile Amurgului, Austrului, Azurului și Dorobanți, și vor continuă pe străzile: Frunzelor, Fundeni, Mătăsari, Muzelor, Victor Babeș, Florarilor, Doamna Stanca, Italiană, Petriceicu Vodă și Dâmbului.
Joomla SEF URLs by Artio