Administraţie

Administraţie

Aşa cum anunţam acum o oră, primarul Ploieştiului a dispus detaşarea unor şefi ai direcţiilor subordonate Primăriei Ploieşti. Citiţi, în continuare, lista completă a schimbărilor din administraţia locală!Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, a dispus măsuri de reorganizare managerială, prin detaşare pe o perioadă de 6 luni, la nivelul Direcţiei Administraţie Publică, Juridic, Contencios, al Direcţiei Evidenţă şi Valorificare Patrimoniu din cadrul Primăriei municipiului Ploieşti şi al Serviciului Public Finanţe Locale Ploieşti.

Astfel, începând cu data de 15 iunie 2010, directorul Direcţiei Administraţie Publică, Juridic, Contencios, Gaborfi Luminiţa, va ocupa funcţia de director al Direcţiei Evidenţă şi Valorificare Patrimoniu, iar Simona Dolniceanu va ocupa funcţia de director general al Serviciului Public Finanţe Locale Ploieşti. Actualul director, Hodorog Gabriel, va fi şeful Serviciului Asistenţă Contribuabili, Relaţia cu Mass-Media, fiind numit temporar în funcţie publică de conducere.

Totodată, din data de 25.06.2010, şeful Serviciului Juridic, Contencios, Simona Albu, va prelua funcţia de director al Direcţiei Administraţie Publică, Juridic, Contencios, iar şef al acestui serviciu va fi Cătălin Dobrescu. Constantin Pietraru Brânduşa va fi şeful Serviciului Relaţia cu Asociaţiile de Proprietari, iar Chiva Daniela, în prezent şef al acestui serviciu,  va ocupa funcţia de şef al Serviciului Juridic, Resurse Umane, Autoritate Tutelară din cadrul Administraţiei Serviciilor, Sociale, Comunitare Ploieşti.

Administraţie

Primăria Municipiului Ploieşti, prin ADPP Ploieşti, aduce la cunoştinţa cetăţenilor faptul că o parte însemnată a materialului floricol plantat pe domeniul public, în perioada toamnă 2009 - primăvară 2010, a fost achiziţionat cu ajutorul sponsorizărilor din sectorul privat.

Astfel, companiile SC. Lukoil România (prin intermediul SC. Protector Total Service srl) şi Unilever au donat sumele de 4.000 lei şi respectiv 1.400 euro pentru achiziţionarea de material floricol, în scopul înfrumuseţării spaţiilor verzi din municipiu. Aceste sume au fost utilizate de ADPP Ploieşti pentru achiziţionarea primulelor şi a bulbilor de lalele, material săditor folosit în realizarea aranjamentelor florale din parcuri, grădini publice, rabate şi scuaruri.

În această săptămână, ADPP Ploieşti a primit din partea elevilor de la Liceul Economic “Virgil Madgearu” Ploieşti o donaţie constând în 100 puieţi arbori (mesteacăn, brad, molid şi plop) care vor fi îngrijiţi în pepiniera ADPP până la plantarea lor pe domeniul public, în toamna acestui an.

Administraţie

Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, a participat săptămâna trecută la inaugurarea Grădiniţei „Crai Nou”, situată pe Strada Bobâlna.

Imobilul în care funcţionează instituţia de învăţământ a fost construit din fonduri provenind din bugetul local, investiţia totală fiind de 1.100.000 lei. La Grădiniţa „Crai Nou” îşi desfăşoară activitatea 100 de copii împărţiţi în patru grupe de preşcolari.

„Noi, ca municipalitate, am făcut cel mai simplu lucru. Am construit o grădiniţă nouă. Partea cea mai grea vă revine dumneavoastră, cadrelor didactice. Lucraţi în fiecare zi cu aceşti copii, iar educaţia lor depinde de ceea ce faceţi. Vreau să vă spun în premieră că, până în 2012, Ploieştiul va avea trei noi grădiniţe, situate în toate cartierele oraşului. Am reuşit să fim introduşi în programul guvernamental pentru construirea de astfel de unităţi de învăţământ, există fonduri, iar în cel mai scurt timp vom demara proiectarea şi vom începe lucrările propriu zise”, le-a spus Andrei Volosevici, cadrelor didactice prezente la inaugurare.

Din estimările municipalităţii, la ora actuală deficitul de locuri pentru preşcolari în grădiniţele de stat este de aproximativ 1.500.

Administraţie

Politica este mai uşoară ca bucătăria. A recunoscut acest lucru Roberta Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor. Ploieşteanca noastră a coborat, astăti, în bucătăria Casei Poporului, dar nu în inspecţie, ci ca să pună mâna pe sucitor şi să facă foi pentru plăcintă cu mere, după cum anunţă ProTv.

Democrat-liberala a spus în plen mai fentezi, dar în faţa cuptorului încins şi a unui aluat dospit n-ai nicio şansă.

Acţiunea Robertei Anastase are legătură cu Ziua porţilor deschise la Parlament, aceasta dorind să primească vizitatorii cu o plăcintă cu mere făcută după reţeta bunicii ei. Anastase nu este la prima experienţă de acest gen, de a lungul carierei ei politice experimentând diverse reţete în bucătărie, uneori chiar pentru simpla plăcere a ziariştilor.

Intrarea în Parlament, între orele 10.00 - 16.00, este gratis, iar oaspeţii vor putea vedea şi alte săli decât cele puse la dispoziţia turiştilor în cursul anului.

Joomla SEF URLs by Artio