Administraţie

Administraţie

Municipalitatea ploieșteană a anunțat că, la începutul lunii februarie, ar putea fi reluate audiențele cu primarul municipiului. Decizia vine pe fondul scăderii ratei infectărilor cu Covid, la nivelul localității.

Read more: Primăria Ploiești anunță reluarea programului de audiențe. Andrei Volosevici: “Este necesar să...
Administraţie

Consiliul Judeţean Prahova a depus astăzi, în ultima zi în care apelul era deschis, proiectul european pentru modernizarea reţelei primare din sistemul de termoficare a Ploieştiului.

Read more: CJ Prahova a depus astăzi cererea de finanţare pentru proiectul de 115 milioane de modernizare a...
Administraţie

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean de joi, 30 decembrie, se află trei propuneri referitoare la un proiect de amploare ce vizează reabilitarea rețelei de termoficare a Ploieștiului.

Read more: CJ Prahova pregătește un proiect de aproape 115 milioane de lei, pentru rețeaua primară de...
Administraţie

Comisia pentru Transport și Siguranța Circulației din cadrul Primăriei Ploiești a revenit asupra restricțiilor impuse cu privire la circulația pe podurile și podețele șubrede din estul municipiului.

Read more: Circulație reluată, cu anumite restricții, pe podurile și podețele din Ploiești închise din cauza...
Administraţie

Perioada de valabilitate a restricțiilor impuse privind circulația pe unele poduri din Ploiești, care prezintă risc de prăbuşire, a a fost prelungită. Marți, administrația locală a anunțat și noi măsuri privind astfel de obiective de pe raza municipiului.

Read more: Noi restricții privind podurile, podețele și pasarelele din Ploiești în pericol de prăbușire
Administraţie

Operatorul de salubritate din Ploieşti şi alte circa 35 de localităţi din Prahova, Rosal Grup, va prelua staţia de tratare mecano-bilogică realizată la marginea municipiului, conform unei informaţii confirmate de primarul Andrei Volosevici. Acesta a declarat că, în teorie, acest pas ar trebui să rezolve problemele care ţineau de frecvenţa ridicării deşeurilor, avertizând că operatorul de salubritate nu mai poate invoca nicio scuză pentru a nu-şi face treaba.

Read more: Andrei Volosevici, după ce Rosal a preluat staţia de tratare a deşeurilor: "Acum nu cred că mai...
Administraţie

Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă organizată alături de cei doi viceprimari, Dan Nicodim şi Magdalena Trofin, că administraţia locală a decis să restricţioneze accesul pe mai multe poduri importante, după ce s-a ajuns la concluzia că acestea sunt în pericol real de prăbuşire. Printre ele se află podul de la ieşirea spre Bucov, de lângă Obor, şi cel de lângă cimitirul Mihai Bravu.

Read more: Primarul Volosevici anunţă restricţii de urgenţă pe mai multe poduri: "Nu ne jucăm cu siguranţa...
Administraţie

Primăria Sinaia a anunțat că, în 2021, vor fi aplicate taxe cu 20% mai mici pentru anumiți operatori economici din stațiune, conform unei hotărâri adoptate, în această săptămână, de Consiliul Local.

Read more: Consiliul Local Sinaia a aprobat reducerea unor taxe aplicate operatorilor economici afectați de...
Administraţie

Consiliul Judeţean Prahova a aprobat, în şedinţa de astăzi, şase proiecte de hotărâre pentru intrarea în parteneriat cu mai multe primării, cu intenţia de finanţare în comun a unor studii de fezabilitate pentru introducerea reţelelor de gaze naturale.

Read more: Consiliul Judeţean propune parteneriate cu 31 de primării din Prahova pentru studii de...
Joomla SEF URLs by Artio