Administraţie

Administraţie

cadastru_ansambluGuvernul a aprobat în şedinţa de astăzi, 25 ianuarie 2012, la propunerea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, memorandumul pentru aprobarea Proiectului de parteneriat public-privat privind înregistrarea sistematică a imobilelor situate pe teritoriul României. Prin acest proiect se caută investitori privaţi care să asigure resursele financiare necesare pentru realizarea Cadastrului General.

Read more: Statul nu are bani pentru a îndeplini angajamentele către UE privitoare la cadastrul general /...
Administraţie

lopata_deszapezirePrimaria Municipiului Ploieşti, prin Comandamentul de deszapezire al RASP, a intervenit pentru combaterea poleiului si a zapezii pe pricipalele artere de circulaţie din oraş, pe poduri , dar şi pe străzile secundare.

Read more: Utilajele Primăriei Ploieşti acţionează pentru deszăpezirea oraşului / Tu ai curăţat zăpada din...
Administraţie

bani-leiPrimăria Municipiului Ploieşti, prin Serviciul Public de Finanţe Locale, reaminteşte ploieştenilor că pentru a evita aglomeraţia de la ghişee, plata taxelor şi impozitelor se poate efectua la cele 4 infochioşchiuri care le sunt puse la dispoziţie.

Read more: Scapă de înghesuiala de la ghişee: Îţi poţi plăti impozitele la infochioşcurile Primăriei Ploieşti
Administraţie

palatul_culturii_ploiestiMonument istoric, Palatul Culturii din Ploieşti reprezintă una dintre clădirile reprezentative ale municipiului Ploiești. Pe lângă consolidarea unei părţi din edificiu, sunt în curs de negociere lucrări suplimentare pentru instalaţiile de avertizare a incendiilor, de telefonie şi date, precum şi pentru restaurarea picturilor, informează cotidianul Telegraful de Prahova.
Detalii despre investiţie, AICI
Administraţie

palatul_administrativ_ploiestiPrimaria municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice, organizează marţi, 17.01.2012, ora 15:30, la sala Teatrului Toma Caragiu din Ploieşti, dezbatere publică cu privire la Proiectul de Hotărâre privind avizarea ajustării tarifelor de apă şi canalizare în municipiul Ploieşti. Citește proiectul de hotărâre AICI
Administraţie

cl_ploiestiSurpriză de proporții la cea de-a doua ședință extraordinară de astăzi a Consiliului Local Ploiești pe tema delegării contractului de iluminat public. Doi consilieri PNL şi alţi doi PSD au votat cot la cot cu PDL, nerespectând decizia USL Ploieşti, în care se hotărâse boicotarea şedinţei consiliului local

Read more: De patru ori trădare / Consilierii USL au votat alături de Volosevici!
Administraţie

apa_robinetPrimăria municipiului Ploieşti, prin Regia Autonomă de Servicii Publice, organizează marţi, 17.01.2012, ora 15:30, la sala Teatrului Toma Caragiu din Ploieşti, dezbatere publică cu privire la Proiectul de Hotărâre privind avizarea ajustării tarifelor de apă şi canalizare în municipiul Ploieşti.

Pentru informatii suplimentare şi sugestii vă rugăm să vă adresati la R.A.S.P. Ploiesti, cu sediul in Piaţa Victoriei, nr. 17, la Biroul Apă-Canal, sau la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Administraţie

furtÎn data de 5 ianuarie, în urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii de investigare a fraudelor s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de o femeie în vârstă de 42 ani, din Breaza, angajată a Primăriei municipiului Câmpina.

Read more: Delapidare de un miliard la Primăria Câmpina / O angajată a furat din bugetul asistenţilor sociali
Joomla SEF URLs by Artio