Sâmbătă, 24 Iunie 2017
 

Administraţie

Miroase a disponibilizări? Ultimatum pentru conducerea Hale și Piețe, după ce societatea a înregistrat pierderi-record

Written by Ioana Popa  |  Created on Wednesday, 31 May 2017 14:38  |  Category: Administraţie

La SC Hale și Piețe este nevoie de măsuri urgente de redresare, pe fondul pierderilor record din 2016. Într-un mesaj public transmis miercuri, primarul Adrian Dobre îi cere conducerii societății un plan clar, punându-i în vedere să nu se bazeze pe majorarea tarifelor percepute de la comercianți.

Magie, feerie și povești... de toți banii

Written by Ioana Popa  |  Created on Wednesday, 31 May 2017 09:26  |  Category: Administraţie

A patra ediție a Festivalului de artă stradală pentru copii și tineret "Magie, Feerie și Povești" debutează joi, pe 1 iunie, la Ploiești, iar toată distracția va costa ceva, dacă ne gândim că numai concertele de vineri și sâmbătă seară scot din vistieria locală aproape 125.000 de lei, fără TVA.

Consilierul Cristina Enache a fost exclus din CL Ploiești

Written by Ioana Popa  |  Created on Tuesday, 30 May 2017 14:07  |  Category: Administraţie

Consiliul Local Ploiești a votat, marți, în cadrul ședinței ordinare, proiectul vizând excluderea consilierului Cristina Enache.

Proiect pentru extinderea secţiei radiologie de la Spitalul de Pediatrie Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 29 May 2017 16:56  |  Category: Administraţie

Autorităţile locale lucrează la proiectul tehnic pentru construirea unui nou corp de clădire în curtea Spitalului de Pediatrie Ploieşti şi extinderea secţiei Rediologie a unităţii medicale. Conducerea spitalului a primit, anul trecut, o donaţie de 350.000 de dolari pentru acest obiectiv de investiţii. Autorităţile au evitat, însă, să discute despre momentul începerii lucrărilor.

Primăria Ploieşti lansează luna viitoare licitaţia pentru mentenanţa iluminatului public

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 29 May 2017 16:48  |  Category: Administraţie

Ca să nu rămână din nou fără operator pentru mentenanţa sistemului de iluminat public, conducerea Primăriei Ploieşti a anunţat că vrea să lanseze luna viitoare o licitaţie pentru delegarea acestui serviciu. Primul pas urmează să fie făcut mâine, când este programată o şedinţă a Consiliului Local Ploieşti, după această etapă urmând ca autorităţile să definitiveze documentaţia pentru lansarea procedurii de achiziţie.

Premieră la Sinaia, pe 1 iunie. Este singurul oraș din România care a adoptat această măsură

Written by Ioana Popa  |  Created on Monday, 29 May 2017 13:24  |  Category: Administraţie

Turiștii și localnicii care vor apela, în Sinaia, la serviciile taximetriștilor, vor avea la dispoziție, de joi, 1 iunie, mașini de o singură culoare, a anunțat administrația locală.

Anunț concurs angajare inspector în cadrul Compartimentului Juridic/Resurse umane la Primăria Lipănești

Written by Administrator  |  Created on Saturday, 27 May 2017 12:29  |  Category: Administraţie

primaria-lipanestiComuna Lipănești, județul Prahova organizează concurs pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante de inspector , clasa I , grad profesional asistent din cadrul Compartimentului juridic, resurse umane .

Condițiile de participare la concurs :
Condiții generale sunt prevăzute în art.54 din Legea nr.188/1999, republicată,cu modificările și completările ulterioare ;
Condiții specifice studii superioare de lungă durată , absolvite cu diplomă de licență;
Concursul se organizează la sediul Primăriei Comunei Lipănești, astfel:
Proba scrisă 22.06.2017 ora 10,00
Interviul ora 26.06.2017 Ora 12,00
Depunerea dosarelor de înscriere se face în termen de 20 zile de la data publicării anunțului în Monitorul Oficial al României , partea a –III-a.
Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Comunei Lipănești și la nr. telefon 0244/215217 .

Anunțul TCE cu privire la traseele mijloacelor de transport, în ziua meciului de Cupa României de pe "Ilie Oană"

Written by Ioana Popa  |  Created on Friday, 26 May 2017 13:36  |  Category: Administraţie

Mai multe stații de transport public vor fi desființate și câteva trasee operate de Transport Călători Express Ploiești vor fi modificate sâmbătă, din cauza meciurilor care vor avea loc pe stadionul "Ilie Oană".

Nelămuriri la Primăria Ploieşti privind mărcile "Petrolul", chiar şi după finalizarea expertizei

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 25 May 2017 12:11  |  Category: Administraţie

La aproximativ un an de zile de la falimentul SC FC Petrolul Ploieşti şi revenirea în patrimoniul municipalităţii a însemnelor înregistrate la OSIM, autorităţile ploieştene încă au nelămuriri cu privire la modul în care ar putea oferi dreptul de utilizare a acestor mărci către o altă structură sportivă, cu toate că există o cerere fermă din partea AS Petrolul 52, grupare înscrisă în al patrulea eşalon fotbalistic naţional şi care se bucură de o susţinere puternică din partea fostelor glorii şi suporterilor.

A început recepţia la Pasajul Mărăşeşti. Vezi când ar putea fi deschis!

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 24 May 2017 16:14  |  Category: Administraţie

pasaj marasesti gara de vestConducerea Primăriei Ploieşti a început astăzi procedura de recepţie a lucrărilor la proiectul european care a vizat construirea podului peste calea ferată de lângă Gara de Vest şi amenajarea zonei cuprinse între acest pasaj rutier şi drumul de acces spre Parcul Municipal Vest. Autorităţile locale au fost astăzi pe şantierul de lângă Gara de Vest

Primăria vrea staţii mobile pentru monitorizarea calităţii aerului din Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 24 May 2017 16:03  |  Category: Administraţie

În contextul discuţiilor despre poluarea din Ploieşti, conducerea Primăriei face demersuri pe lângă Ministerul Mediului, în speranţa obţinerii unei finanţări guvernamentale pentru modernizarea reţelei de monitorizare a calităţii aerului. Autorităţile speră să obţină bani şi pentru achiziţionarea unor staţii mobile, care să poată fi folosite la identificarea mai uşoară a surselor de poluare.