Administraţie

Administraţie

Primăria Ploiești nu a efectuat, de la începutul anului, niciun virament în contul burselor de ajutor social acordate elevilor din familii nevoiașe, copiilor orfani sau bolnavi, care au dreptul la acest sprijin.

Read more: Primăria i-a lăsat fără burse pe elevii sărmani ai Ploieștiului
Administraţie

Curtea Constituţională a României a "acoperit" în această săptămână un subiect fierbinte, cel al pensiilor speciale, cu un altul la ordinea zilei, legat de amenzile aferente ordonanţelor militare, reclamă conf. univ. dr. Mihai Apostolache. Directorul Centrului de Studii și Cercetări Juridice și Socio-Administrative din cadrul UPG Ploiești, fost deputat de Prahova, spune că, pentru a-şi îndeplini în totalitate rolul de garant al respectării Constituţiei, CCR trebuie scoasă de sub apăsarea numirilor politice.

Read more: Mihai Apostolache: "Trebuie desfiinţat calculul politic în desemnarea judecătorilor CCR"
Administraţie

Primăria Sinaia a predat, în această săptămână amplasamentul pentru derularea lucrărilor în cadrul proiectului de amenajare a Grădinii Publice "Parc Știrbei", o investiție de peste 7 milioane de lei, realizată în mare parte din fonduri europene. Autoritățile locale promit că, până în primăvara anului viitor, fostul Domeniu Știrbei - Florescu își va recăpăta "noblețea arhitecturală și peisagistică"

Read more: FOTO: Un proiect finanțat din fonduri europene redă noblețea fostului Domeniu Știrbei-Florescu din...
Administraţie

În timp ce mulți edili își fac probleme cu privire la modul în care bugetele localităților pe care le administrează vor fi afectate de criza declanșată de pandemia de coronavirus, autoritățile din Dumbrava au reușit să gestioneze situația fără a face cheltuieli prea mari din fondurile pentru anul în curs.

Read more: Marian Apostol, primarul comunei Dumbrava: "Am reușit să trecem prin această criză fără a împovăra...
Administraţie

Consiliul Local Ploiești se va reuni, marți, în ședință extraordinară, având pe ordinea de zi patru proiecte privind solicitarea amânării ratelor pe care municipalitatea le avea de achitat, în acest an, pentru creditele contractate.

Read more: Autoritățile ploieștene vor amânarea ratelor la creditele municipalității
Administraţie

Municipalitatea ploieșteană a semnat, luni, un contract de finanțare pentru un proiect de peste 90 de milioane de lei, care va fi derulat din fonduri europene și care va viza reabilitarea și dotarea depoului de tramvaie și a autobazei pentru autobuzele și troleibuzele care asigură transportul public.

Read more: Primăria Ploiești a semnat contractul de finanțare pentru proiectul de 91 de milioane de lei...
Joomla SEF URLs by Artio