Administraţie

Administraţie

Consiliul Local Ploieşti a aprobat astăzi nivelul taxelor şi impozitelor locale care vor fi aplicate în municipiu anul viitor. Proiectul de hotărâre, iniţiat de primarul Andrei Volosevici, propune menţinerea dărilor către bugetul local la nivelul actual.

Read more: Administraţia ploieşteană menţine taxele şi impozitele locale pe 2021 la nivelul din acest an
Administraţie

Administraţia ploieşteană e datoare la Registrul Auto Român. Datoria, care depăşeşte de puţin 5,5 milioane de lei, provine dintr-un litigiu pierdut, care a pornit de la încasarea unor impozite nedatorate, în urmă cu aproximativ trei ani. Ca să evite o eventuală executare silită, autorităţile propun eşalonarea datoriei, urmând ca majoritatea sumei să se achite în prima parte a lui 2021.

Read more: Primăria Ploieşti solicită eşalonarea unei datorii de 5,5 milioane de lei "moştenite" faţă de RAR
Administraţie

Consiliul Județean Prahova a depus sâmbătă cererea de finanțare pentru înființarea rețelei de distribuție a gazelor naturale în comunele Cocorăștii Mislii, Vâlcănești, Cosminele, Dumbrăvești, Vărbilău, Aluniș, Ștefești, Bertea și orașul Slănic, în cadrul apelului destinat pregătirii proiectelor de infrastructură mare în domeniul distribuției și transportului gazelor naturale. Proiectul va fi finanțat din fonduri europene, iar valoarea acestuia este de 150.989.246,42 de lei, aproximativ 31.000.000 de euro, a anunţat instituţia.

Read more: Iulian Dumitrescu: „Am depus prima cerere de finanțare pentru extinderea rețelei de gaze în...
Administraţie

La Universitatea Petrol-Gaze Ploieşti urmează să fie construit un nou cămin studenţesc, cu peste 130 de camere şi dotări moderne. Autorizaţia de constuire, semnată acum de primarul municipiului, Andrei Volosevici, zăcea încă din primăvară la Direcţia de Urbanism.

Read more: Volosevici a deblocat proiectul pentru construirea unui nou cămin studenţesc ultramodern la UPG
Administraţie

Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, a susţinut astăzi o conferinţă de presă în care a prezentat pe larg situaţia de la fosta groapă de gunoi, unde malul dinspre râul Teleajen s-a rupt, dar şi istoricul lucrărilor efectuate aici. În linii mari, la şase zile de la prima intervenţie, riscul unei surpări a malului, care să ducă la poluarea râului, a fost redus considerabil, însă pentru a rezolva definitiv problema e nevoie de lucrări mult mai ample, care urmează să fie demarate anul viitor, a anunţat primarul.

Read more: Andrei Volosevici, despre problemele de la fosta groapă de gunoi a Ploieştiului: "Am redus...
Administraţie

S-au finalizat lucrările îndelung întârziate la blocurile de lângă Gara Ploieşti Vest, cu tot cu recepţia, iar autorităţile au anunţat că la finalul acestei luni primele 20 de apartamente, din totalul de 120, vor fi repartizate unor familii evacuate din case care fuseseră naţionalizate de regimul comunist şi ulterior retrocedate.

Read more: 20 de familii ploieştene evacuate din case naţionalizate se vor putea muta în apartamente noi, în...
Administraţie

Andrei Volosevici a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, că lucrările la aşa-zisul "pod de lemn" de lângă Gara de Sud se apropie de final, după mai multe depăşiri ale termenelor de finalizare. Recepţia urmează să fie programată pe 24 decembrie şi, dacă totul decurge cu bine, imediat după Crăciun se va putea circula pe noua pasarelă, a anunţat primarul Ploieştiului, care a comentat ironic faptul că municipalitatea reuşeşte, conform contractului, să aplice penalităţi de până-n 20.000 de lei, la un contract de peste 27 de milioane.

Read more: Când se va putea circula pe noul "pod de lemn". Anunţul făcut azi de primarul Ploieştiului
Administraţie

Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, a dispus efectuarea, în regim de urgenţă, a unor lucrări de refacere a sistemelor pluviale existente la nivelul a două baze sportive importante ale oraşului nostru, respectiv la Sala “Leonard Doroftei” şi la corpurile de clădire aflate pe colţurile Stadionului “Ilie Oană”. Astfel, astăzi au demarat lucrările de refacere a sistemului pluvial ce deservește clădirea Sălii “Leonard Doroftei”, care constau în înlocuirea burlanelor, jgheaburilor și a bordurilor ce alcătuiesc acest sistem, anunţă Primăria într-un comunicat de presă.
Read more: Andrei Volosevici, despre lucrările la Sala "Doroftei" şi Stadionul "Ilie Oană": "Îmi doresc să...
Administraţie

Clubul Sportiv Municipal a demarat, cu sprijinul administraţiei locale, lucrări de reparaţii la acoperişul Sălii "Leonard Doroftei", cea care găzduieşte de altfel sediul CSM. Aici au apărut, în special la zona de birouri, infiltraţii de proporţii.

Read more: Lucrări comandate de administraţia ploieşteană la Sala "Leonard Doroftei", după apariţia unor...
Joomla SEF URLs by Artio