Administraţie

Administraţie

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Serviciul județeean pentru ocrotirea animalelor fără stăpân” Prahova ar urma să fie realizată prin participarea orașului Urlați, dar și a comunelor Bucov, Valea Călugărească, Blejoi, Brazi, Berceni, Păulești și Rîfov, informează observatorulph.ro

Read more: CJ Prahova propune constituirea Serviciului județean pentru ocrotirea animalelor fără stăpân Prahova
Administraţie

Timp de trei zile, la finalul săptămânii viitoare, funcționarii  Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor nu vor asigura lucru cu publicul, a anunțat, vineri, Primăria Ploiești.

Read more: Ghișeele de la Evidența Populației Ploiești, ÎNCHISE în minivacanța de 1 Decembrie
Administraţie

Joi, în cadrul ședinței CL Ploiești, arhitectul șef al Ploieștiului, Cristina Herția, s-a plâns că spațiul repartizat în noul sediu al Primăriei Ploiești nu este unul corespunzător, declarând în timpul ședinței că nu se va muta, preferând să rămână cu biroul în același loc. Totodată, arhitectul șef al orașului a șocant audiența cu o declarație scandaloasă: „O grămadă de dosare (din cadrul direcției - n.r.) lipsesc”.

 

Read more: Din instituție au dispărut documente cu caracter oficial. Acuzații grave la Direcția de Urbanism...
Administraţie

Un proiect propus să fie introdus pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Ploiești de joi a strânit discuții aprinse, pentru că aleșii locali din partea PSD, ALDE și PMP nu au fost de acord cu acest lucru. Proiectul viza contractarea unui credit pe 10 ani din care ar fi urmat să fie plătite mai multe lucrări, dar consilierii amintiți s-au declarat împotrivă, argumentând cu deficitul cu care se confruntă, deja, municipalitatea.

Read more: Scandal în Consiliul Local Ploieşti, pe proiectul privind contractarea unui credit de aproape 190...
Administraţie

Consiliul Judetean Prahova a demarat o campanie menită să informeze prahovenii în legătură cu schimbările survenite în urma legii salarizării, anunță președintele CJ Prahova, Bogdan Toader, pe contul personal de Facebook. Mesajul integral promovat de Toader:

 

Read more: Bogdan Toader, președintele CJ Prahova, anunță o „campanie de informare” împotriva „practicilor...
Administraţie

Cătălin Vișean, managerul de la Spitalul de Pediatrie Ploiești, a pierdut procesul cu Agenția Națională de Integritate, care îl declarase incompatibil. În ciuda sentinței definitive a Înaltei Curți de Casație și Justiție, Cătălin Vișean nu a fost revocat din funcție, iar la nivelul Consiliului de Administraţie al unităţii medicale sunt inclusiv voci care discută despre o încercare de muşamalizare a cazului.

Read more: Directorul de la Spitalul de Pediatrie Ploieşti, găsit incompatibil dar menţinut în funcţie în...
Administraţie

Un fost consilier local din comuna prahoveană Târgșorul vechi este acuzat de conflict de interese administrativ, în urma votului pe care l-ar fi dat pe o hotărâre adoptată de forul din care a făcut parte în mandatul 2012 - 2016.

Read more: Un fost consilier local din Prahova e acuzat că ar fi votat o hotărâre în favoarea asociației pe...
Administraţie

Unul dintre primarii vechi din Prahova, Dan Boștină, a intrat în vizorul inspectorilor Agenției Națională de Integritate care, miercuri, au comunicat că, în cazul edilului, a fost constatată starea de incompatibilitate.

Read more: ANI: Primarul din Salcia s-a aflat în incompatibilitate, în mandatul trecut
Administraţie

Primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, a anunţat că instituţia va lansa în scurt timp patru licitaţii, pentru selecţia unor societăţi care să se ocupe de rabilitarea termică a unor blocuri de locuit, cu fonduri asigurate în mare măsură de Uniunea Europeană. Lucrările vor fi împărţite pe patru loturi, iar licitaţiile vor viza atât servicii de proiectare, cât şi execuţia propriu-zisă, intenţia autorităţilor fiind ca procedurile de selecţie să se ţină în perioada rece, încât contractele să fie gata până în primăvara lui 2019, când vremea va permite începerea lucrărilor, a anunţat azi primarul.

Read more: Primăria lansează licitaţii de 4,4 milioane de euro pentru reabilitarea termică a 14 blocuri din...
Administraţie

Primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, a vorbit astăzi, cu prilejul unei conferinţe de presă, despre stadiul lucrărilor la reţeaua de canalizare din cartierul Mitică Apostol. Edilul a anunţat că lucrările au început pe o stradă, vor mai ajunge în acest an pe alte şase, dar cea mai mare parte se amână pentru 2019. Tot atunci va trebui rezolvată şi problema racordării la sistemul din restul oraşului, pentru care e nevoie de un aviz pentru subtraversarea căii ferate prin apropierea Parcului Municipal Vest.

Read more: Doar 7 străzi din Mitică Apostol canalizate în acest an, restul în 2019