Administraţie

Administraţie

Ploieștiul a fost inclus de autorități în zona infectată și în zona de control temporar pentru pesta porcină africană, având în vedere cazurile recent înregistrate, administrația locală anunțând noile măsuri care se impun în contextul confirmării unor focare în localități din apropierea municipiului.

Read more: Măsuri de urgență, la Ploiești, după ce municipiul a fost inclus în zona infectată cu pestă...
Administraţie

Aprobat în decembrie 2019, dar încă nepus în aplicare, regulamentul privind închirierea locurilor de parcare condominiale din Ploieşti urmează să fie pus din nou în dezbatere publică de către iniţiatori, care doresc să afle mai multe păreri din partea reprezentanţilor asociaţiilor de proprietari.

Read more: Dezbatere privind regulamentul de închiriere a locurilor de parcare din Ploieşti
Administraţie

Conducerea Primăriei Ploieşti intenţionează să achiziţioneze în acest an o staţie mobilă pentru monitorizarea calităţii aerului, în contextul problemelor grave privind poluarea din municipiu.

Read more: Primăria Ploieşti ar putea să cumpere în acest an o staţie mobilă de monitorizare a aerului
Administraţie

Conducerea Primăriei Ploieşti promite, pentru noul an, lucrări la noul laborator de radioteraăie oncologică, la pasajele pietonale subterane din Bariera Bucureşti, la un nou bazin olimpic de înot şi la sălile şi terenurile de sport de la şcoli şi licee. Coincidenţă sau nu, 2020, an electoral, ar mai putea să aducă şi repartizarea a peste 100 de loturi de case pentru familiile tinere, revoluţionari şi veterani de război.

Read more: Investiţii în 2020. Ce proiecte anunţă primarul şi viceprimarul Ploieştiului
Administraţie

Trei pietoni, cu vârste între 66 şi 72 de ani, au fost răniţi luni după-amiază, într-un accident rutier produs în municipiul Câmpina, după ce au fost loviţi de o ambulanţă aparţinând Spitalului Voila. Aceeaşi ambulanţă i-a şi dus pe cei trei până la Spitalul Municipal.

Read more: Loviţi de ambulanţă! Trei pietoni şi o asistentă medicală au fost răniţi într-un accident produs...
Administraţie

Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești a redeschis, în această dimineață, ghișeele, pentru calcularea și încasarea dărilor către bugetul locale, aferente anului în curs.

Read more: La Ploiești a început, luni, încasarea taxelor și impozitelor locale pe anul 2020. Ce reduceri...
Administraţie

Panoul cu litere volumetrice, amplasat acum un an, cu prilejul Centenarului României Mari, la intrarea în noul sediu al Primăriei Ploiești, a fost distrus. Nu știm dacă a fost vorba despre un accident sau un act de vandalizare, cert este că una dintre literele ansamblului prezentat, la vremea respectivă, drept parte din identitatea vizuală a municipiului este acum distrusă.

Read more: Identitatea vizuală a Ploieștiului s-a făcut țăndări
Administraţie

Primăriile celor două municipii prahovene au pregătit program public, la cumpăna dintre ani, pentru cetățeni. La Ploiești, administrația locală a reușit să organizeze doar un foc de artificii care va marca trecerea în 2020, în timp ce, la Câmpina, diseară, oamenii sunt așteptați la concert și să admire un spectaculos joc de lasere și lumini.

Read more: Revelionul în Prahova: artificii pentru ploieșteni, concert și jocuri de lasere la Câmpina
Joomla SEF URLs by Artio