Marți, 12 Decembrie 2017
 

Administraţie

Fosta directoare Economică din Primăria Ploieşti, Nicoleta Crăciunoiu, cercetată disciplinar

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 15 November 2017 16:55  |  Category: Administraţie

casa alba ploiesti palat administrativPrimarul Ploieştiului, Adrian Dobre, a cerut cercetarea disciplinară a Nicoletei Crăciunoiu, fostul şef al Direcţiei Economice din instituţie, între timp mutată la conducerea Direcţiei Relaţii Internaţionale. Edilul îi reproşează comportamentul avut într-o şedinţă din această vară a Consiliului Local, în timpul discuţiilor despre noile tarife propuse de TCE, argumentând că funcţionarul public ar fi minţit în timpul şedinţei sau ar fi refuzat să răspundă la cel puţin o întrebare care o viza.

Rosal şi-a prezentat azi utilajele cu care va face deszăpezire în Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 15 November 2017 16:45  |  Category: Administraţie

prezentare utilaje rosal 2017Operatorul de salubritate şi deszăpezire din Ploieşti, Rosal, a organizat astăzi o prezentare a utilajelor pe care le va folosi în această iarnă pentru îndepărtarea zăpezii de pe străzile din municipiu şi împrăştierea materialului antiderapant. Reprezentanţii societăţii au anunţat că dispun de mai multe sărăriţe şi pluguri decât erau obligaţi prin contract, iar reprezentanţii Primăriei au inspectat utilajele şi au verificat stocurile de sare şi nisip.

Primăria reface marcajele rutiere în dreptul Hipodromului Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 15 November 2017 16:37  |  Category: Administraţie

hipodrom poarta vecheDupă ce au constatat o situaţie aberantă privind accesul rutier la Hipodromul Ploieşti, unde şoferii care vin din municipiu sunt nevoiţi să meargă până în Tătărani ca să poată întoarce, reprezentanţii Primăriei Ploieşti au anunţat că vor reface marcajele rutiere pe Bulevardul Bucureşti, în dreptul intrării în complexul hipic.

Beneficiarii de ajutor social, trimişi la curăţenie în Parcul Municipal Vest din Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 13 November 2017 15:28  |  Category: Administraţie

parcul municipa vest 1Pentru că n-are suficienţi angajaţi pentru a se ocupa de cele 54 de hectare ale Parcului Municipal Vest, administraţia ploieşteană apelează la beneficiarii de ajutor social. Directorul parcului, Donald Constantin, a precizat că, în fiecare zi, între 15 şi 20 de asistaţi prestează aici muncă în folosul comunităţii.

Raul Petrescu a semnat astăzi contractul de management la RASP Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 13 November 2017 15:23  |  Category: Administraţie

raul petrescuRegia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti, structură subordonată administraţiei locale care, aşa cum îi spune şi numele, se ocupă de coordonarea serviciilor comunitare din municipiu, are, începând de astăzi, un nou director. Reprezentanţii Consiliului de Administraţie al RASP Ploieşti au anunţat astăzi semnarea contractului de management al lui Raul Petrescu, noul director al acestei instituţii.

Primăria Ploieşti cumpără căsuţe din lemn pentru târgurile pe care le va organiza

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 09 November 2017 17:59  |  Category: Administraţie

targ craciun genericAflată în pregătiri pentru organizarea târgului de Crăciun, unde aşteaptă un concept nou de la o firmă special angajată pentru asta, chiar dacă încă are multe necunoscute, în special în privinţa iluminatului ornamental, Primăria Ploieşti a lansat o procedură de achiziţie pentru mai multe căsuţe din lemn. Acestea urmeză să fie utilizate la târgul din această iarnă şi la restul evenimantelor pe care municipalitatea le va organiza pe viitor.

Angajații TCE intră în GREVĂ japoneză

Written by Ioana POPA  |  Created on Thursday, 09 November 2017 07:45  |  Category: Administraţie

Angajații TCE reiau protestele, de joi. Nu că ar fi fost întrerupte multă vreme. Sindicaliștii nu au ajuns la un numitor comun cu administrația locală, în privința unor soluții pentru situația în care se află societatea care asigură transportul în comun la nivelul municipiului.

Prejudiciu de aproape 1,5 milioane de lei, constatat de Curtea de Conturi, la Primăria Păulești

Written by Ioana POPA  |  Created on Thursday, 09 November 2017 05:52  |  Category: Administraţie

Controlul Camerei de Conturi Prahova la Primăria Păulești a scos la iveală un prejudiciu de 1,5 milioane de lei, rezultat din numeroase nereguli, ilegalități și erori săvârșite de conducere și funcționari ai instituției respective, constatate de controlorii financiari.

Deszăpezire Prahova: O firmă care a câştigat o jumătate din teritoriul judeţului vrea să renunţe la mai multe sectoare de drumuri

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 08 November 2017 13:59  |  Category: Administraţie

deszapezire 1În prag de iarnă, autorităţile din Prahova traversează o perioadă cu emoţii în privinţa asigurării deszăpezirii, după ce unul dintre operatorii contractaţi de Consiliul Judeţean să facă intervenţii pe patru dintre cele opt sectoare a anunţat că vrea să subcontracteze trei dintre acestea.

S-au finalizat lucrările la etajul 5 de la Spitalul Judeţean din Ploieşti. Cum arată saloanele

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 06 November 2017 16:57  |  Category: Administraţie

spitalul judetean etaj 5 reabilitatConsiliul Judeţean Prahova, instituţia care are în administrare Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, a organizat astăzi o vizită la unitatea medicală, pentru a verifica modul în care au decurs lucrările de reabilitare derulate la corpul principal de clădire, din strada Găgeni, la etajul 5 al imobilului, acolo unde se află secţia Cardiologie. Lucrările s-au finalizat la acest etaj, iar în scurt timp urmează să fie demarate la nivelul inferior.

Reacţia primarului Ploieştiului la propunerea de mutare a Orăşelului Copiilor

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 02 November 2017 14:25  |  Category: Administraţie

adrian dobre in sala de sedinte a primarieiPrimarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, dezminte informaţiile apărute în ultimele zile, vizând o posibilă mutare a Orăşelului Copiilor. Edilul a trimis astăzi un mesaj oficial, în care a precizat că nu s-a luat nicio decizie şi că încă se aşteaptă un concept integrat pentru sărbătorile de iarnă, pentru care municipalitatea a alocat aproape 10.000 de euro.