Marți, 17 Octombrie 2017
 

Administraţie

Amenzi de până la 2.500 de lei, conform unui proiect pentru combaterea ambroziei, la Ploiești

Written by Ioana Popa  |  Created on Tuesday, 12 September 2017 09:38  |  Category: Administraţie

Măsuri pentru combaterea ambroziei, la Ploiești. Un proiect de hotărâre în acest sens a fost publicat de Primăria municipiului și urmează să fie supus la vot, în Consiliul Local.

Bogdan Nica a demisionat din funcţia de consilier al primarului Ploieştiului

Written by Anca Visan  |  Created on Saturday, 09 September 2017 11:55  |  Category: Administraţie

bogdan nicaMedicul Bogdan Nica, fost director al Direcţiei de Sănătate Publică Prahova şi secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, cel care, în ultimele luni, s-a ocupat de pregătirea proiectului pentru viitorul Spital Municipal de Urgenţă Ploieşti, a demisionat, vineri, din Primărie. Acesta a renunţat la calitatea de consilier personal al primarului Adrian Dobre, motivând că a luat decizia pentru a se dedica altor obiective.

Primăria montează barieră la intrarea în Parcul Municipal Vest din Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Saturday, 09 September 2017 11:46  |  Category: Administraţie

parcul municipal vest de susAdministraţia ploieşteană a lansat o procedură de selecţie pentru cumpărarea unei bariere de şase metri, care urmează să fie amplasată la intrarea în Parcul Municipal Vest, ceea ce creează perspectivele pentru ca autorităţile să înceapă să perceapă taxă pentru accesul auto în parc.

Directorul Veolia România: Dacă nu vom avea un preţ corect la gigacalorie, plecăm din Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Saturday, 09 September 2017 11:20  |  Category: Administraţie

caloriferMădălin Mihailovici, directorul general Veolia România, a vorbit în premieră despre situația contractelor pe care grupul de firme le are cu Primăria Ploiești, prin Apa Nova, pentru serviciul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, respectiv prin Veolia Energie Prahova, fosta Dalkia, pentru termoficare.

Șapte stații de tratare a apei, din fonduri europene, în județul Prahova

Written by Ioana Popa  |  Created on Friday, 08 September 2017 11:48  |  Category: Administraţie

O finanțare de 46 de milioane de euro va fi direcționată către județul Prahova, prin Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, pentru construirea a șapte stații de tratare a apei uzate.

Ca-n telenovele! Schimbări la conducerea Primăriei Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 08 September 2017 10:47  |  Category: Administraţie

casa alba palatul administrativMutări neaşteptate, decise joi, la conducerea unor structuri din Primăria Ploieşti! Doi fraţi, despre care se speculează, culmea, că ar avea susţinere politică din partea a două partide rivale, au primit funcţii noi, pentru următoarele şase luni, în urma unei dispoziţii semnate de primarul Adrian Dobre.

Silviu Crîngaşu este noul director al Clubului Sportiv Municipal Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 08 September 2017 10:26  |  Category: Administraţie

silviu-crangasuÎncepând de joi, Silviu Crîngaşu este noul director al Clubului Sportiv Municipal Ploieşti. În vârstă de 57 de ani, Silviu Crîngaşu a fost angajat recent în funcţia de consilier pe probleme de sport al primarului Ploieştiului, Adrian Dobre, şi a fost detaşat, începând de ieri, în funcţia de director al CSM Ploieşti.

La Ploieşti a reînceput montarea relantisoarelor, înainte de deschiderea şcolilor

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 07 September 2017 13:50  |  Category: Administraţie

relantisoareCu puţin timp înainte de deschiderea anului şcolar 2017-2018, Primăria Ploieşti a comandat amplasarea unor relantisoare pe străzile din municipiu, majoritatea concentrate în dreptul trecerilor de pietoni de lângă unităţile de învăţământ.

În această lună începe construirea unei noi şcoli în Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 06 September 2017 15:57  |  Category: Administraţie

constructii-genericConsiliul Judeţean Prahova derulează un proiect pentru construirea unei noi unităţi de învăţământ, în zona de vest a municipiului Ploieşti, unde urmează să se mute, din 2019, Şcoala Specială nr. 1. Autorităţile au declarat că vor semna luni ordinul de începere a lucrărilor.

Finanţare europeană pentru cartierele sărace ale Ploieştiului

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 06 September 2017 15:43  |  Category: Administraţie

casa alba palatul administrativPrimăria Ploieşti a semnat un contract pentru o finanţare nerambursabilă de la Uniunea Europeană, în cadrul unei axe dedicate investiţiilor în capitalul uman, proiectul vizând implementarea unei strategii pentru combaterea sărăciei şi excluziunii sociale. Dincolo de termenii pompoşi, programul, care nu are în dreptul său o sumă spectaculoasă, vizează îmbunătăţirea serviciilor dedicate persoanelor din comunităţile foarte sărace şi încurajarea intrării acestora pe piaţa muncii.

Se reiau reparaţiile pe străzile din Ploieşti! Lucrări pe timp de noapte

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 05 September 2017 16:34  |  Category: Administraţie

asfaltareDupă mai multe săptămâni în care nu au putut efectua lucrări pe străzile şi trotuarele din Ploieşti, după ce bugetul pentru reparaţii curente se epuizase, undeva pe la mijlocul acestui an, autorităţile locale au găsit fonduri pentru suplimentarea bugetului, iar acum anunţă că se reiau lucrările. În următoarea perioadă se vor face intervenţii pe timp de noapte pe axa nord-sud a oraşului.