Administraţie

Administraţie

Consiliul Județean Prahova a depus cererea de finanțare pentru asistența tehnică în cadrul proiectului privind realizarea TransBaiului, drumul care ar urma să traverseze județul Prahova de la vest la est, străpungând Valea Prahovei, Valea Doftanei, Valea Slănicului şi Valea Teleajenului.

Read more: Iulian Dumitrescu: “Construim TransBaiul. Este un drum pe care prahovenii și l-au dorit multă...
Administraţie

Autorităţile din Prahova pregătesc un proiect european pentru introducerea reţelei de gaze pe Valea Slănicului, în baza unui parteneriat între Consiliul Judeţean şi nouă primării din zonă.

Read more: Parteneriat pentru mult aşteptata reţea de gaze pe Valea Slănicului
Administraţie

Convocat astăzi, într-o şedinţă desfăşurată prin videoconferinţă, Consiliul Judeţean Prahova a adoptat o hotărâre privind pregătirea unui proiect european estimat la aproape 20 de milioane de euro, privind modernizarea unui tronson din reţeaua primară de termoficare a municipiului Ploieşti.

Read more: Proiect european pentru modernizarea sistemului de termoficare din Ploieşti, pregătit de CJ
Administraţie

Un proiect de hotărâre privind asocierea între Municipiul Ploiești și Județul Prahova, în vederea amenajării unei noi secții pentru pacienții Covid, a fost adoptat de Consiliul Local Ploiești.

Read more: Asociere între autoritățile din Ploiești și Consiliul Județean, pentru amenajarea unei noi secții...
Administraţie

Deși se află sub semnul restricțiilor impuse pe fondul pandemiei, Ziua Națională a României va fi marcată, la Ploiești, cât de festiv se poate în condițiile actuale. În prima parte a zilei sunt programate manifestări specifice, iar diseară vor fi puse în funcțiune decorațiunile montate în municipiu, de sărbători.

Read more: Marți seară, Ploieștiul îmbracă straiele de sărbătoare
Administraţie

La Ploiești au avut loc, în weekend, primele acțiuni pentru combaterea poleiului. 15 sărărițe sunt disponibile, cu posibilitatea ca, la nevoie, operatorul de salubritate Rosal, care asigură și intervențiile pentru deszăpezire, să suplimenteze cu alte 15.

Read more: Intervenții pentru combaterea poleiului, începând din acest weekend, la Ploiești. Rosal are...
Administraţie

Locuitorii cartierului din Mitică Apostol convoacă autoritățile locale și județene la o întâlnire privind soluțiile pentru numeroasele probleme cu care se confruntă această zonă a Ploieștiului de ani buni.

Read more: Scrisoarea deschisă a locuitorilor cartierului Mitică Apostol, către autorități: "Cum intenționați...
Administraţie

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Sinaia a fost introdus, vineri, un proiect privind privind aprobarea asocierii dintre Judeţul Prahova, prin Consiliul Judeţean Prahova, şi orașul de pe Valea Prahovei, pentru proiectul "Dotare cu 5 paturi ATl - Spital Orăşenesc Sinaia, oraş Sinaia".

Read more: CJ Prahova și Primăria Sinaia, în parteneriat pentru finanțarea de noi paturi pentru Terapie...
Joomla SEF URLs by Artio