Administraţie

Administraţie

La ani de zile de când a fost anunţat, după ce ba a fost prioritar pentru CNIAR ba n-a mai fost, plimbat între autorităţile judeţene şi cele centrale, proiectul pentru realizarea unei noi legături rutiere între Prahova şi Braşov, pe ruta Câmpina - Valea Doftanei - Săcele, ca alternativă la DN1, urmează să fie realizat de Compania Naţională de Investiţii din subordinea Ministerului Dezvoltării. Consiliul Judeţean Prahova a aprobat în şedinţa din această săptămână un proiect de hotărâre privind predarea amplasamentului.

Read more: CJ Prahova cedează 21 de hectare către CNI, pentru realizarea drumului Valea Doftanei-Săcele,...
Administraţie

Cheltuielile făcute începând din februarie pentru dotarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti cu aparatură medicală modernă şi materiale de protecţie, în lupta cu COVID-19, ar putea fi decontate de la Uniunea Europeană. Consiliul Judeţean Prahova, instituţia care are în subordine spitalul, a aprobat în această săptămână un proiect de hotărâre privind pregătirea cererii de finanţare.

Read more: Proiect european: Cheltuielile pentru dotări şi materiale de protecţie de la Spitalul Judeţean...
Administraţie

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Read more: HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în 30 aprilie 2020
Administraţie

Conf. univ. dr. Mihai Apostolache a comentat, miercuri, înainte de votul din Senat, proiectul privind autonomia Ținutului Secuiesc, adoptat tacit de Camera Deputaților.

Read more: Conf. univ. dr. Mihai Apostolache: Autonomia Ținutului Secuiesc - un demers legislativ...
Administraţie

Comitetul Local pentru Situații de Urgență a decis, marți, modificarea programului valabil pentru transportul în comun, în funcție de noile intervale orare prevăzute prin ordonanță militară, în care persoanelor peste 65 de ani le este permisă deplasarea în afara locuinței (VEZI DETALII).

Read more: De miercuri este valabil un nou program pentru transportul comun din Ploiești
Administraţie

HIDRO PRAHOVA S.A. anunță publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului, pentru studiul de fezabilitate al “Proiectului Regional de Dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Prahova în perioada 2014-2020“.Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observații privind documentele menționate, la sediul autorității competente pentru protecția mediului, str. Ghe. Grigore Cantacuzino nr. 306, până la data de 12.05.2020, ora 11.00.

Read more: HIDRO PRAHOVA S.A. - Anunț privind dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra...
Administraţie

Ultimul lot al contractului de lucrări CL1, respectiv Lot 3 – ”Reabilitare și extindere Stații de Tratare apă potabilă în orașele Comarnic și Sinaia, județul Prahova” a intrat în execuție. Hidro Prahova SA a anunțat luni că a fost emis ordinul administrativ de începere a lucrărilor pentru această investiție.

Read more: Hidro Prahova SA a dat ordinul de începere a lucrărilor pentru demararea ultimei investiții din...
Administraţie

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Read more: HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în 24 aprilie 2020
Joomla SEF URLs by Artio