Joi, 17 August 2017
 

Administraţie

Creşteri substanţiale de salarii la Consiliul Judeţean Prahova

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 14 July 2017 12:26  |  Category: Administraţie

cj 30 iunie 2017Conducerea Consiliului Judeţean Prahova pregăteşte un proiect de hotărâre pentru stabilirea nivelului de salarii din instituţie, ca urmare a intrare în vigoare a legii salarizării unitare a bugetarilor, care în cazul administraţiei publice locale nu a stabilit grile de salarizare, lăsând decizia în mâna autorităţilor din fiecare primărie sau consiliu judeţean.

Primăria face verificări la Parcul Municipal, după ce un copil a fost la un pas de moarte

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 13 July 2017 17:21  |  Category: Administraţie

După incidentul de miercuri, când un copil de 14 a văzut moartea cu ochii, la Parcul Municipal Vest, conducerea Primăriei Ploieşti a demarat un contol intern, cu privire la respectarea normelor de securitate şi protecţia muncii.

Şedinţă la Primăria Ploieşti pe tema bazei sportive de la Crângul lui Bot, solicitată de Petrolul

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 13 July 2017 17:07  |  Category: Administraţie

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti solicită dreptul de a folosi baza de antrenament de la Crângul lui Bot, care a mai fost utilizată şi în trecut de către "lupii galbeni". Reprezentanţii grupării galben-albastre au venit astăzi, alături de cei de la Veolia, sponsorul care şi-a anunţat susţinerea pentru echipă, la Primăria Ploieşti, proprietarul bazei sportive, pentru o discuţie pe această temă.

Bazinul Vega ar putea fi redeschis la 1 august

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 11 July 2017 16:58  |  Category: Administraţie

Conducerea Primăriei Ploieşti anunţă că monitorizează cu atenţie ritmul lucrărilor de reparaţii desfăşurate la Bazinul Vega, intenţia fiind ca acest obiectiv să îşi redeschidă porţile pentru public în data de 1 august.

Posturi scoase la concurs, la Poliţia Locală Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 11 July 2017 16:51  |  Category: Administraţie

politia locala1Poliţia Locală Ploieşti face angajări. Instituţia a anunţat pe site-ul propriu, pollocploiesti.ro, că scoate la concurs patru posturi de agenţi la ordine publică. Proba scrisă a concursului este programată pe data de 17 iulie, câteva zile mai târziu urmând să fie susţinut şi un examen oral.

Fonduri UE pentru patru drumuri judeţene. Proiecte de 47 de milioane de euro

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 11 July 2017 10:46  |  Category: Administraţie

asfaltare drumuri judeteneConsiliul Judeţean Prahova a aprobat indicatorii economici pentru modernizarea a patru drumuri importante, pentru care instituţia încearcă să atragă o finanţare europeană consistentă. Lucrările sunt estimate la peste 47 de milioane de euro şi vizează reabilitarea carosabilului, extinderea iluminatului public şi refacerea marcajelor rutiere şi indicatoarelor.

SINAIA: Studiu de prefezabilitate pentru construirea primului parc acvatic de pe Valea Prahovei

Written by Ioana Popa  |  Created on Tuesday, 11 July 2017 10:16  |  Category: Administraţie

O idee mai veche, privind construirea unui parc acvatic, renaște la Sinaia, la aproape 10 ani de când a fost anunțată prima oară. Autoritățile pregătesc, acum, studiul de prefezabilitate, care să ofere informații generale despre ce ar însemna, în prezent, o astfel de investiție, și dacă ea este oportună.

Prefectura Prahova "organizează" pe culoare aglomerația de la Permise și Pașapoarte

Written by Ioana Popa  |  Created on Tuesday, 11 July 2017 09:39  |  Category: Administraţie

Măsurile succesive anunțate și implementate de Prefectura Prahova în cadrul celor două servicii, Permise și Înmatriculări, respectiv Pașapoarte, par să nu fi dat rezultatele scontate, în vârf de sezon, așa că autoritățile anunță noi reguli, în speranța că așa vor pune ceva ordinul în haosul de la sediile de pe Vasile Lupu.

Supărare mare în Consiliul Local, pe tema așa-ziselor străzi asfaltate din Mitică Apostol

Written by Ioana Popa  |  Created on Monday, 10 July 2017 18:54  |  Category: Administraţie

Consiliul Local Ploiești s-a reunit, luni, în ședință extraordinară, pe ordinea de zi figurând, printre altele, o rectificare bugetară care a dat naștere la proteste în rândul aleșilor locali.

Şedinţă de urgenţă la Consiliul Judeţean, pentru pregătirea unui proiect european

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 10 July 2017 13:33  |  Category: Administraţie

cj 30 iunie 2017Consiliul Judeţean Prahova pregăteşte mai multe proiecte pentru atragerea de fonduri europene, unul dintre acestea propunând modernizarea şcolii speciale aflate în oraşul Breaza şi crearea unui Centru Şcolar de Educaţie Inclusivă. Pentru asta, însă, autorităţile au fost nevoite să lămurească o problemă mai degrabă birocratică vizând situaţia juridică a terenului, consilierii fiind convocaţi în această după-amiază, pentru o şedinţă de urgenţă.

Surpriză la Primăria Ploieşti! Angajaţii şi-au ales un nou lider de sindicat

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 07 July 2017 15:02  |  Category: Administraţie

casa alba palatul administrativPrimarul Ploieştiului, Adrian Dobre, va avea o bătaie de cap dublă. Şeful Direcţiei Economice din instituţie, Nicoleta Crăciunoiu, cea care a blocat în ultimii doi ani plăţile pentru mai multe contracte, a devenit, începând de astăzi, liderul sindicatului din Primăria Ploieşti, tocmai în contextul în care conducerea urmează să cheme la consultări reprezentanţii salariaţilor pentru stabilirea nivelului veniturilor, în conformitate cu legea salarizării bugetarilor.