Duminică, 17 Decembrie 2017
 

Administraţie

Reacţia primarului Ploieştiului la propunerea de mutare a Orăşelului Copiilor

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 02 November 2017 14:25  |  Category: Administraţie

adrian dobre in sala de sedinte a primarieiPrimarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, dezminte informaţiile apărute în ultimele zile, vizând o posibilă mutare a Orăşelului Copiilor. Edilul a trimis astăzi un mesaj oficial, în care a precizat că nu s-a luat nicio decizie şi că încă se aşteaptă un concept integrat pentru sărbătorile de iarnă, pentru care municipalitatea a alocat aproape 10.000 de euro.

Propunere pentru mutarea Orăşelului Copiilor în Parcul Municipal Vest din Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 02 November 2017 14:06  |  Category: Administraţie

parcul municipal vest deschidereÎn această iarnă, Orăşelul Copiilor s-ar putea muta din centrul municipiului Ploieşti, locul unde a fost organizat în mod tradiţional, cu mici excepţii, existând posibilitatea să ajungă la periferia oraşului. Propunerea a fost făcută de directorul Parcului Municipal Vest, Donald Constantin.

Fostul viceprimar al Ploieștiului Raul Petrescu este noul director al Regiei Autonome de Servicii Publice din cadrul Primăriei Ploiești.

Bogdan Toader: Sunt nemulţumit de activitatea Consiliului Judeţean

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 31 October 2017 13:18  |  Category: Administraţie

bogdan toader cjPreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader, a afirmat că este nemulţumit de activitatea salariaţilor din instituţie pe care o conduce, precizând că, în urma majorărilor salariale din această vară, are aşteptări mult mai ridicate de la cei care fac parte din aparatul de specialitate.

Împărţire la CSM Ploieşti. Administrarea bazelor sportive va trece la Primărie

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 31 October 2017 13:12  |  Category: Administraţie

hipodrom ploiesti finalizatClubul Sportiv Municipal Ploieşti va renunţa la administrarea bazelor sportive, potrivit unui proiect discutat în aceste zile de autorităţile locale. Intenţia este ca, în viitorul apropiat, CSM să se ocupe doar de activitatea sportivă propriu-zisă, pentru copii, juniori şi seniori, fără a mai avea şi sarcinile administrative.

Nicoleta Crăciunoiu, fost șef la Direcția Economică din cadrul Primăriei Ploiești, a depus plângere împotriva primarului municipiului, Adrian Dobre, după ce acesta a decis mutarea ei la Direcția Relații Internaționale.

Proiect major de acces în zona de Nord a Ploieștiului. Intersecția morții de la Metro va deveni istorie

Written by Administrator  |  Created on Monday, 30 October 2017 20:51  |  Category: Administraţie

autostrada-bucuresti-ploiesti1Consilierii județeni au votat luni, în cadrul ședinței Cj Prahova, indicatorii tehnico- economici pentru viitorul pasaj ce va fi construit peste DN1 - Centura de Vest, la intersecția cu DJ 101 I și strada Buda. Lucrarea va fi finanțată prin PNDL, Consiliul Județean Prahova primind răspuns favorabil la solicitarea adresată Ministerului Dezvoltării Regionale.

Anunţul conducerii CSM Ploieşti despre blocarea conturilor şi negocierile cu ANAF-ul

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 30 October 2017 16:32  |  Category: Administraţie

sala leonard dorofteiClubul Sportiv Municipal Ploieşti are conturile blocate şi se confruntă, la fel ca multe dintre structurile subordonate municipalităţii, cu reale probleme financiare, ajungându-se ca baremul pentru arbitri la mai multe meciuri să fie plătit din buzunar de către oamenii din conducere, iar antranamentele sau deplasările să fie achitate tot de conducere sau chiar de sportivi sau părinţi. CSM are conturile blocate de Fisc, însă directorul instituţiei, Silviu Crângaşu, spune că a ajuns la un acord şi că speră ca la mijlocul acestei săptămâni să fie deblocată situaţia.

Parcul "Constantin Stere" a rămas fără bani de salarii la finalul acestui an

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 30 October 2017 16:12  |  Category: Administraţie

parcul constantin stere bucovAdministraţia Parcului Memorial "Constantin Stere", instituţie subordonată Primăriei Ploieşti, este în situaţia delicată de a rămâne fără bani de salarii în ultimele două luni ale acestui an, din cauza subfinanţării. Practic, potrivit informaţiilor oferite de autorităţile ploieştene, această structură a funcţionat încă de la începutul anului cu un buget redus, iniţial pentru primele şase luni, iar apoi, după o suplimentare, suficient pentru a acoperi doar primele trei trimestre.

Centrul de excelenţă al Primăriei Ploieşti nu a atras niciun leu venit, în primul an de funcţionare

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 30 October 2017 16:05  |  Category: Administraţie

centru excelenta primaria ploiestiAnul trecut pe vremea aceasta, după un lung şi anevoios contract european, Primăria Ploieşti anunţa finalizarea lucrărilor la centrul de excelenţă în afaceri pentru tineri întreprinzători din incinta Parcului Municipal Vest. După un an scurs de atunci, acest spaţiu îşi demonstrează inutilitatea şi ineficienţa, autorităţile locale nu au atras niciun leu de pe urma lui, iar aici nu s-a ţinut nici măcar vreo conferinţă sau expoziţie.

În timp ce la nivel central se fac socoteli și proiecții privind bugetul și dările pe care românii le vor avea de plătit în 2018, și la Ploiești administrația locală a conturat calculele pentru anul viitor. Proiectul va fi supus la vot în Consiliul Local, dar deocamdată a fost publicat pentru a fi consultat de contribuabili.