Joi, 19 Octombrie 2017
 

Administraţie

Șapte stații de tratare a apei, din fonduri europene, în județul Prahova

Written by Ioana Popa  |  Created on Friday, 08 September 2017 11:48  |  Category: Administraţie

O finanțare de 46 de milioane de euro va fi direcționată către județul Prahova, prin Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, pentru construirea a șapte stații de tratare a apei uzate.

Ca-n telenovele! Schimbări la conducerea Primăriei Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 08 September 2017 10:47  |  Category: Administraţie

casa alba palatul administrativMutări neaşteptate, decise joi, la conducerea unor structuri din Primăria Ploieşti! Doi fraţi, despre care se speculează, culmea, că ar avea susţinere politică din partea a două partide rivale, au primit funcţii noi, pentru următoarele şase luni, în urma unei dispoziţii semnate de primarul Adrian Dobre.

Silviu Crîngaşu este noul director al Clubului Sportiv Municipal Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 08 September 2017 10:26  |  Category: Administraţie

silviu-crangasuÎncepând de joi, Silviu Crîngaşu este noul director al Clubului Sportiv Municipal Ploieşti. În vârstă de 57 de ani, Silviu Crîngaşu a fost angajat recent în funcţia de consilier pe probleme de sport al primarului Ploieştiului, Adrian Dobre, şi a fost detaşat, începând de ieri, în funcţia de director al CSM Ploieşti.

La Ploieşti a reînceput montarea relantisoarelor, înainte de deschiderea şcolilor

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 07 September 2017 13:50  |  Category: Administraţie

relantisoareCu puţin timp înainte de deschiderea anului şcolar 2017-2018, Primăria Ploieşti a comandat amplasarea unor relantisoare pe străzile din municipiu, majoritatea concentrate în dreptul trecerilor de pietoni de lângă unităţile de învăţământ.

În această lună începe construirea unei noi şcoli în Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 06 September 2017 15:57  |  Category: Administraţie

constructii-genericConsiliul Judeţean Prahova derulează un proiect pentru construirea unei noi unităţi de învăţământ, în zona de vest a municipiului Ploieşti, unde urmează să se mute, din 2019, Şcoala Specială nr. 1. Autorităţile au declarat că vor semna luni ordinul de începere a lucrărilor.

Finanţare europeană pentru cartierele sărace ale Ploieştiului

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 06 September 2017 15:43  |  Category: Administraţie

casa alba palatul administrativPrimăria Ploieşti a semnat un contract pentru o finanţare nerambursabilă de la Uniunea Europeană, în cadrul unei axe dedicate investiţiilor în capitalul uman, proiectul vizând implementarea unei strategii pentru combaterea sărăciei şi excluziunii sociale. Dincolo de termenii pompoşi, programul, care nu are în dreptul său o sumă spectaculoasă, vizează îmbunătăţirea serviciilor dedicate persoanelor din comunităţile foarte sărace şi încurajarea intrării acestora pe piaţa muncii.

Se reiau reparaţiile pe străzile din Ploieşti! Lucrări pe timp de noapte

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 05 September 2017 16:34  |  Category: Administraţie

asfaltareDupă mai multe săptămâni în care nu au putut efectua lucrări pe străzile şi trotuarele din Ploieşti, după ce bugetul pentru reparaţii curente se epuizase, undeva pe la mijlocul acestui an, autorităţile locale au găsit fonduri pentru suplimentarea bugetului, iar acum anunţă că se reiau lucrările. În următoarea perioadă se vor face intervenţii pe timp de noapte pe axa nord-sud a oraşului.

Poliţia Locală Ploieşti casează maşinile vechi şi îşi cumpără autospeciale noi, prin programul Rabla

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 05 September 2017 16:24  |  Category: Administraţie

politia locala1Poliţia Locală Ploieşti s-a înscris în programul Rabla, derulat de Ministerul Mediului, prin Administraţia Fondului de Mediu, cu intenţia de a trimite la fier vechi trei dintre cele mai vechi autospeciale din parcul auto al instituţiei şi de a le înlocui cu unele noi.

Primăria Ploieşti vrea să creeze mai multe centre pentru şcoală după şcoală

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 05 September 2017 16:17  |  Category: Administraţie

spiru-haret-ploiestiPrimăria Ploieşti a anunţat că intenţionează să creeze mai multe centre pentru after school, profitând de un program guvernamental care stabileşte modalitatea de finanţare pentru acest gen de activitate educaţională, atât de la bugetul de stat, cât şi de la bugetele locale.

Peste 3 zile se încheie contractul pentru iluminat public din Ploieşti. Ce măsuri anunţă Primăria

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 04 September 2017 16:49  |  Category: Administraţie

iluminat public mentenantaPrimăria Ploieşti rămâne, pe 7 septembrie, fără un operator al sistemului de iluminat public, ceea ce înseamnă că, dacă nu se va găsi de urgenţă o soluţie, există riscul să nu mai aibă cine interveni în cazul unei avarii, mai ales că licitaţia derulată pentru găsirea unui nou operator a fost blocată de o contestaţie. Autorităţile anunţă că vor derula o procedură de urgenţă, pentru a angaja, pentru câteva săptămâni, o firmă specializată, până când licitaţia se va încheia.

E gata expertiza comandată de Primăria Ploieşti la Parcul Municipal Vest. Ce probleme au fost descoperite

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 04 September 2017 16:39  |  Category: Administraţie

parcul municipa vest 1Primăria Ploieşti a primit rezultatul expertizei comandate cu privire la Parcul Municipal Vest, loc de agrement inaugurat în 2016, la finalul unui amplu şi costisitor proiect european, de aproximativ 15 milioane de euro. Expertiza relevă numeroase probleme, care ţin atât de modul în care a fost administrat parcul ulterior recepţiei, cât şi de modul în care s-au făcut lucrările aici în cadrul proiectului european, iar primarul Ploieştiului a declarat că urmează o "discuţie interesantă" cu funcţionarii care au semnat recepţia la finalul proiectului.