Administraţie

Administraţie

  • Regia Autonomă de Servicii Publice are departamente specializate în monitorizarea serviciilor publice din municipiul Ploiești.
  • Inspectorii primăriei verifică dacă există probleme cu salubritatea, cu iluminatul public, cu furnizarea agentului termic și cu asigurarea, în bune condiții a tuturor celorlalte servicii destinate comunității
  • În cadrul departamentului care este însărcinat cu monitorizarea serviciului de iluminat public, lucrează un șef de serviciu și patru inspectori care își desfășoară activitatea de la ora 8 dimineața, până la 16 după-amiaza, când părăsesc birourile.
  • Astăzi, 17 aprilie 2020, soarele a răsărit la ora 6:25, cu aproximativ o oră și jumătate înaintea începerii programului inspectorului RASP însărcinat să verifice dacă becurile din municipiu funcționează, și va apune la ora 20:04, cu aproximativ 4 ore după terminarea programului inspectorilor RASP.

„Este adevărat că programului inspectorilor din departamentul însărcinat cu monitorizarea serviciului de iluminat public este de la 8 la 16, când este lumină afară, dar să știți că inspectorii noștri se ocupă și cu primirea sesizărilor, pe care le transmit către operatorul Luxten - cel care administrează acest serviciu în municipiul Ploiești. Sigur că, la nevoie, se fac deplasări și noaptea, în ciuda acestui program de lucru, iar dacă se observă disfuncționalități, se întocmește raport și se transmite operatorului Luxten”, a explicat pentru Actualitatea Prahoveană directorul RASP Ploiești, Raul Petrescu. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Administraţie

După scandalul legat de grădiniţele propuse din fonduri europene la care municipalitatea ar fi trebuit să contribuie cu sume cuprinse între 70 şi 95% din valoarea totală, Primăria Ploieşti vine cu un nou proiect european care o să genereze cheltuieli extrem de mari pentru bugetul local. După semnarea contractului de finanţare, anunţată marţi, proiectul de realizare a unui terminal multimodal lângă Spitalul Judeţean urmează să aducă o finanţare de circa 52,6 milioane de lei de la UE, dar presupune o contribuţie proprie la aproape acelaşi nivel. Ceea ce, într-un moment în care Primăria se chinuie să găsească sume de ordinul sutelor de mii de lei în bugetul actual, ridică mari semne de întrebare cu privire la oportunitatea proiectului.

Read more: Primăria Ploieşti se laudă cu un proiect european la care trebuie să contribuie cu 10 milioane de...
Administraţie

Comuna Râfov a semnat contractul de proiectare și execuție cu firma care a câștigat contractul pentru realizarea rețelei de alimentare cu gaze în localitate.

Read more: Primăria Râfov a semnat contractul pentru execuția sistemului de distribuție a gazelor naturale în...
Administraţie

Primăria Ploieşti va primi fonduri europene pentru realizarea unui aşa-zis terminal multimodal lângă Spitalul Judeţean, cu rolul de a eficientiza transportul public, de a scurta timpii de aşteptare în staţii şi de a le oferi navetiştilor posibilitatea să îşi lase maşinile aici şi să îşi continue călătoria înspre centrul localităţii folosind transportul în comun.

Read more: Finanţare europeană pentru primul terminal multimodal din Ploieşti, care va fi realizat lângă...
Administraţie

Ministrul de Interne, Marcel Vela, și secretarii de stat în MAI Bogdan Despescu și Gheorghe Sorescu vin marți dimineață la Azuga, pentru a analiza situația în urma alunecării de teren produse acum patru zile, care a lăsat pe drumuri în jur de 20 de familii.

Read more: Ministrul de Interne este așteptat la Azuga, unde peste 100 de persoane au fost evacuate din calea...
Administraţie

20 de locuințe provizorii, sub forma unor containere cu dotările minime necesare, vor ajunge marți la Azuga, acestea urmând să fie utilizate pentru cazarea unora dintre persoanele ale căror case au fost afectate de alunecarea de teren de vineri seară.

Read more: Sinistrații de la Azuga vor fi mutați în construcții modulare
Administraţie

Sondajul on-line lansat zilele trecute (VEZI DETALII), de Cristina Toma Cochinescu, pentru locuitorii din Ploiești Vest, a arătat care sunt investițiile pe care aceștia le consideră prioritare pentru cartierul lor. Așa că inițiatoarea demersului începe o strângere de semnături, lista și solicitările ploieștenilor din Mitică Apostol urmând să fie transmise autorităților locale. 

Read more: Ploieștenii din Mitică Apostol strâng semnături pentru a cere introducerea rețelelor de apă și...
Administraţie

După aproape doi ani de piedici și amânări suferite de proiectul centrului de radioterapie oncologică, viceprimarul Ploieștiului, Cristian Ganea, a deblocat situația, semnând declarația pe propria răspundere solicitată de ISU Prahova. Investiția a fost amânată câteva luni în momentul în care primarul Adrian Dobre a pasat responsabilitatea Consiliului Local. 

Read more: Viceprimarul Cristian Ganea a deblocat construcția centrului de radioterapie oncologică de la...
Administraţie

Primarul comunei Dumbrava, Marian Apostol, a decis să distribuie, în toate gospodăriile localității, kit-uri de protecție, pentru a veni în sprijinul populației, în vederea limitării răspândirii noului coronavirus.

Read more: Primăria Dumbrava va distribui măști de protecție în toate gospodăriile din comună
Administraţie

Obligarea persoanelor să poarte mască de protecție, în spațiile publice și la serviciu, începând din 10 aprilie (VEZI DETALII), nu va fi valabilă, în Prahova, decât în localitățile în care autoritățile locale vor putea asigura populației materialele de protecție.

Read more: Masca de protecție, obligatorie doar în localitățile din Prahova în care autoritățile asigură...
Joomla SEF URLs by Artio