Sâmbătă, 24 Iunie 2017
 

Administraţie

Şedinţă la Primăria Ploieşti pentru achiziţia de autobuze noi. Ce variante propun aleşii

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 05 May 2017 09:45  |  Category: Administraţie

Aleşii locali ploieşteni s-au întâlnit, joi, pentru a discuta despre achiziţia de autobuze noi, dezbătând mai multe variante privind modalitatea de finanţare pentru acest proiect, care vizează aducerea a 50 de mijloace de transport în comun în municipiu. Dezbaterile au fost organizate la solicitarea primarului Adrian Dobre, care transmisese, la ultimele două şedinţe, mai multe informări către consilierii locali cu privire la modalităţile de achiziţie, prezentând inclusiv o analiză cost-beneficiu. Concluzia, pe scurt, în urma şedinţei de ieri, a fost că aleşii au intrat la dezbatere cu varianta unui leasing operaţional şi au ieşit cu varianta achiziţiei prin credit furnizor.

Are voie viceprimarul să fie consilier sau nu? Incompatibilitățile erau reglementate, însă nu le-a văzut nimeni!

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 04 May 2017 19:57  |  Category: Administraţie

palatul administrativ ploiestiColegii din presă au produs joi emoții în birourile Palatului Administrativ din Ploiești, după ce au dezvăluit o modificare legislativă adoptată la începutul lunii mai 2017 din care s-a tras concluzia că viceprimarilor le este interzis să dețină și funcția de consilier local. Este vorba despre Legea nr. 87/2017 pentru modificarea Legii nr. 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenței în exercitarea demnităților publice, a funcțiilor publice și în mediul de afaceri, prevenirea și sancționarea corupției. După apariția materialului de presă, reprezentanții Executivului din Primăria Ploiești au început să se agite, ridicând din umeri și anunțând că vor consulta juriști pentru a se lămuri asupra situației „nou-apărute".

Un nou giratoriu în Prahova, la ieşirea din Ploieşti spre Blejoi

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 04 May 2017 12:11  |  Category: Administraţie

Într-una dintre cele mai periculoase intersecţii din jurul Ploieştiului se construieşte un sens giratoriu. Primăria Blejoi a demarat zilele acestea lucrările pentru reconfigurarea zonei care asigură accesul spre şi dinspre Ploieşti, la ieşirea în DN1A din dreptul rafinăriei Vega.

Stadiul lucrărilor la podul de la Gara de Vest. Vezi când va fi gata!

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 04 May 2017 11:44  |  Category: Administraţie

După mai multe probe efectuate şi vizite pe şantier, conducerea Primăriei Ploieşti anunţă că podul de lângă Gara de Vest, construit în baza unui amplu proiect european, va fi gata până la finalul acestei luni.

Trai, neneacă! Primarii și viceprimarii vor avea salarii majorate cu 30 la sută

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 26 April 2017 18:18  |  Category: Administraţie

bani leiPrimarii ar putea câștiga, începând cu luna mai, indemnizații cu 30% mai mari, dacă legea salarizării va fi promulgată de președintele României. Noua lege prevede indemnizații mai mari pentru primari, viceprimari, președinți de Consilii Județene și inclusiv consilieri județeni.

Primarul unei comune cu un număr de locuitori cuprins între 3.501 și 5.000 de locuitori, ar putea primi o indemnizație netă lunară de aproape 4.000 de lei.

Viceprimarii Ganea și Pană și alți angajați ai Primăriei Ploiești au plecat în Germania

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 25 April 2017 19:38  |  Category: Administraţie

palatul administrativ ploiestiO delegație din administrația locală ploieșteană a plecat, de marți, în Germania. Din delegația ploieșteană fac parte viceprimarii Cristian Ganea și George Pană, precum și city-managerul Teodora Marin, consilierul Eugen Prună, directorul Direcției Relații Internaționale, Dana Croitorul, dar și Milena Perpelea, șef serviciu Primăria Ploiești. Scopul vizitei nu a fost anunțat.

Angajații TCE amână greva generală

Written by Radu Danciu  |  Created on Tuesday, 18 April 2017 10:09  |  Category: Administraţie

misca tceSindicaliștii TCE s au decis să amâne greva generală anunțată inițial pentru ziua de mâine (miercuri).

Primăria împădurește savana de la Parcul Municipal Vest

Written by Radu Danciu  |  Created on Thursday, 13 April 2017 14:17  |  Category: Administraţie

pmv1O acțiune de plantare de puieți a avut loc joi dimineață la celebrul Parc Municipal Vest.

De greva TCE, am așteptat în stații. Sindicaliștii amenință cu greva generală

Written by Radu Danciu  |  Created on Thursday, 13 April 2017 13:34  |  Category: Administraţie

grevatce 1Anunțată de data asta, cea de-a doua grevă a angajaților TCE în mai puțin de o lună a lăsat totuși destui ploișteni sau navetiști în stații. Să se încălzească la soare...

Bușteni: Semafoarele pentru persoanele care nu pot urca pasarela au fost puse în funcțiune

Written by Radu Danciu  |  Created on Wednesday, 12 April 2017 08:54  |  Category: Administraţie

trafic blocatCNAIR a anunțat că au fost repuse în funcțiune două semafoare în Bușteni, însă compania atrage atenția că instalația care este acționată prin buton de comandă este destinată exclusiv persoanelor vârstnice sau celor cu handicap.

Exercițiu de alarmare la Ploiești

Written by Radu Danciu  |  Created on Tuesday, 11 April 2017 20:23  |  Category: Administraţie

alarmarePrimăria Ploiești anunță că în perioada 18-21.04.2017, în intervalul orar 10:00-15:00, se va desfășura Exercițiul național de înștiințare, avertizare si alarmare în situații de protecție civilă - PROCIV 2017.