Marți, 17 Octombrie 2017
 

Administraţie

Angajaţii TCE Ploieşti anunţă plângeri penale şi o nouă grevă

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 29 August 2017 16:29  |  Category: Administraţie

tce sediuDupă mai multe mişcări de protest organizate în ultimele luni, ca urmare a situaţiei dificile de la Transport Călători Express, angajaţii operatorului de transport public din Ploieşti anunţă că există din nou premisele declanşării unei greve generale, din cauza refuzului funcţionarilor din Primărie de a aviza un proiect prin care TCE solicita acoperirea pierderilor pe 2016.

Primăria Ploieşti încearcă relocarea Doroftei Pub şi a galeriei de artă

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 29 August 2017 16:19  |  Category: Administraţie

doroftei pub exteriorDupă ce au trimis somaţii către Uniunea Artiştilor Plastici şi firma deţinută de fostul campion mondial Leonard Doroftei, solicitând întreruperea activităţii şi evacuarea spaţiilor din blocul CC Vest, situat în centrul Ploieştiului, autorităţile locale anunţă că vor propune o relocare în alte spaţii disponibile.

9 şcoli din Ploieşti intră în programul de reabilitări termice din fonduri UE

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 28 August 2017 12:13  |  Category: Administraţie

colegiul-elie-raduPrimăria Ploieşti pregăteşte mai multe proiecte pentru reabilitarea termică a nouă unităţi de învăţământ, cu fonduri de la Uniunea Europeană. Primarul Adrian Dobre a anunţat că sunt vizate nouă grădiniţe, şcoli sau licee din municipiu şi că proiectele trebuie depuse cel târziu în septembrie.

Ministrul Mediului anunţă un program naţional pentru colectarea selectivă a deşeurilor

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 25 August 2017 16:50  |  Category: Administraţie

colectare-selectivaPrezent, vineri, la Ploieşti, pentru o şedinţă de lucru cu autorităţile urmată de o conferinţă de presă, ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a anunţat că urmează să fie adoptat un set de măsuri în domeniul colectării selective a deşeurilor, plecând de la statisticele extrem de proaste, care arată că România reciclează mai puţin de 5% din cantităţile totale de deşeuri, cam de cinci ori mai puţin decât ţintele impuse de forurile europene.

Şedinţă de urgenţă la Primăria Ploieşti, după ce TCE a depus o plângere prealabilă

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 25 August 2017 16:31  |  Category: Administraţie

casa alba palatul administrativProiectul de hotărâre propus de conducerea Transport Călători Express Ploieşti, pentru acoperirea de la bugetul local a pierderilor înregistrate în 2016 din activitatea de transport public, a primit avize negative de la direcţiile Juridic şi Economic din Primărie, motiv pentru care reprezentanţii societăţii au depus o plângere prealabilă, anunţând că urmează acţiuni în instanţă. Încercând să evite astfel de măsuri, primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, a convocat consilierii locali şi funcţionarii la o şedinţă de urgenţă, în speranţa lămuririi situaţiei.

S-au modificat regulile pentru reabilitarea termică a blocurilor din fonduri europene

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 24 August 2017 16:16  |  Category: Administraţie

reabilitare termica blocuri de locuitAutorităţile române au modificat criteriile de eligibilitate pentru reabilitarea termică a blocurilor de locuinţe din fonduri europene, înlăturând o prevedere absurdă, care în 2016 a făcut ca foarte puţine asociaţii de proprietari să fie interesate de acest program. Conducerea Primăriei Ploieşti anunţă că, în prezent, 43 de asociaţii din municipiu sunt interesate să depună proiecte, informaţiile primite fiind că axa de finanţare de la UE se va redeschide în luna septembrie a acestui an.

MAJORĂRI salariale pentru toţi angajaţii TCE Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 24 August 2017 16:07  |  Category: Administraţie

tce sediuCu toată că Transport Călători Express traversează o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere financiar, toţi angajaţii operatorului de transport public al administraţiei ploieştene vor beneficia de majorări salariale, pe care le vor încasa începând din septembrie.

Proiect inedit al Primăriei Ploieşti pentru promovarea sportului în masă

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 23 August 2017 16:03  |  Category: Administraţie

csm ploiesti fotbalPrimăria Ploieşti pregăteşte un proiect pentru sprijinirea sportului de masă şi iniţierea gratuită a copiilor din municipiu în cele mai populare sporturi de echipă. Iniţiativa, care se va derula la Parcul Municipal Vest, cu sprijinul antrenorilor de la Clubul Sportiv Municipal, poate reprezenta şi o etapă de selecţie a copiilor talentaţi spre echipale din cadrul CSM Ploieşti.

Bani de la Consiliul Judeţean pentru primăriile din Prahova

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 22 August 2017 17:00  |  Category: Administraţie

cj 30 iunie 2017Consiliul Judeţean Prahova a aprobat, în şedinţa de astăzi, proiectele derulate de primării care vor primi finanţare de la bugetul instituţiei pentru lucrări de modernizare care vor fi derulate în parteneriat. Bugetul total alocat este de 20,4 milioane de lei, considerabil mai mare decât se anunţase la începutul anului, când autorităţile judeţene promiteau o alocare de 15 milioane de lei. 

Primăria Ploieşti a rămas fără bani pentru asfaltări

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 21 August 2017 15:26  |  Category: Administraţie

casa alba ploiesti palat administrativBlocajele se ţin lanţ la Primăria Ploieşti. Autorităţile locale au ajuns din nou într-o situaţie ingrată, după ce au observat, pentru a doua oară în acest an, că nu mai au bani pentru lucrările de reparaţii la străzi şi trotuare.

Luni încep lucrările la stadionul "Ilie Oană"

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 18 August 2017 16:42  |  Category: Administraţie

stadion petrolulClubul Sportiv Municipal din subordinea Primăriei Ploieşti va începe, săptămâna viitoare, lucrările de modernizare a stadionului "Ilie Oană", la aproximativ şase ani de la inaugurarea arenei. Lucrările se fac pentru îndeplinirea noilor standarde impuse de UEFA pentru găzduirea meciurilor în competiţiile europene de fotbal.