Administraţie

Administraţie

Administrația ploieșteană a decis să anuleze dezbaterea publică programată pentru vineri, 27 noiembrie, pe tema impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2021, având în vedere actualul context epidemiologic și restricțiile referitoare la adunarea unui număr mare de persoane în spații închise. Ploieștenii pot trimite sugestiile lor on-line, către Primăria Ploiești.

Read more: Andrei Volosevici: În Ploiești, taxele și impozitele nu vor crește în anul 2021
Administraţie

Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, a propus un proiect de hotărâre prin care firmele care au fost obligate conform legii să îşi suspende activitatea în perioada stării de urgenţă sau a stării de alertă vor beneficia de reduceri la impozitul pe clădiri, respectiv scutirea de la plata taxei lunare acolo unde activitatea se derula în spaţii ale municipalităţii. De aceste facilităţi fiscale ar urma să beneficieze şi proprietarii de spaţii declarate nerezidenţiale, dacă acestea au fost oferite unei firme care se încadrează în condiţiile de mai devreme.

Read more: Facilităţi pentru firmele afectate de pandemie, propuse de primarul Ploieştiului
Administraţie

Măsurile adoptate de administrația locală din Dumbrava, condusă de Marian Apostol, încă de la începutul pandemiei, dau rezultate (VEZI DETALII). Astfel, în timp ce în alte zone din județ se constată o creștere alarmantă a numărului de infectări cu coronavirus, aici apar doar cazuri sporadice.

Read more: #coronavirus: Dumbrava, una dintre puținele localități din Prahova cu mai puțin de un caz activ la...
Administraţie

Renumită pentru accidentele grave care au avut loc aici de-a lungul anilor - cel mai recent în luna august, soldat cu un mort şi o persoană rănită - trecerea la nivel cu calea ferată situată în spatele Oborului Ploieşti ar urma să fie reabilitată. Autorităţile locale au discutat cu reprezentanţii Ministerului Transporturilor şi ai CFR pentru amplasarea unei bariere automate.

Read more: Barieră la trecerea la nivel cu calea ferată de lângă Oborul Ploieşti
Administraţie

Viceprimarul municipiului Ploieşti, Daniel Nicodim, a făcut miercuri o vizită de lucru în Bucureşti, la sediul Ministerului Transporturilor, unde a discutat cu reprezentanţi ai ministerului şi ai CFR despre posibilitatea refacerii Gării de Sud. Proiectul ar urma să vizeze atât reabilitarea clădirii cât şi a peroanelor şi pasajelor.

Read more: Gara de Sud din Ploieşti, propusă pentru modernizare. Ce au discutat viceprimarul Nicodim şi...
Administraţie

Flota de mașini aflată în proprietatea municipalității ploieștene se află sub sechestru instituit de către executorul judecătoresc, informează surse Actualitatea Prahoveană din administrația locală.

Read more: EXCLUSIV: Mașinile Primăriei Ploiești se află sub sechestru, în urma unor debite datorate către o...
Administraţie

Noii viceprimari ai municipiului Ploieşti, aleşi vineri, şi-au preluat de luni atribuţiile, conform unor dispoziţii semnate de primarul Andrei Volosevici. Acesta a repartizat o parte din atribuţiile de coordonare şi către noul administrator public al municipiului.

Read more: Viceprimarii şi administratorul public al Ploieştiului şi-au preluat noile atribuţii
Joomla SEF URLs by Artio