Administraţie

Administraţie

Președintele CJ Prahova, Bogdan Toader, a anunțat că au început lucrările p DJ 102I (Șos. Paltinu), unul dintre cele mai importante drumuri județene, ținând cont de traficul de aici și de faptul că asigură legătura între municipiul Câmpina și Valea Doftanei, una dintre zonele turistice în plină dezvoltare din județul Prahova.

Read more: Șos. Paltinu, inclusă în programul de asfaltări, pe 2019, al CJ Prahova
Administraţie

Autorităţile prahovene vor să modernizeze Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, inclus într-un proiect european de extindere şi dotare a Unităţii de Primiri Urgenţe. Noul UPU va avea o suprafaţă totală de aproape trei ori mai mare, noi circuite, o zonă de triaj îmbunătăţită şi un acces mai simplu pentru ambulanţe. Pentru ultimul punct, Consiliul Judeţean preia un teren de la Primăria Ploieşti, situat în faţa unităţii medicale.

Read more: Extindere la Spitalul Judeţean din Ploieşti. CJ preia un teren de la Primărie, pentru noul acces...
Administraţie

Consiliul Judeţean Prahova a alocat fonduri pentru construirea clădirii care va găzdui primul centru de radioterapie oncologică din Ploieşti, ceea ce însemnaă că lucrările vor putea începe, la mai bine de un an şi jumătate de la anunţarea proiectului. Acordarea finanţării aduce şi o garanţie că proiectul nu va fi şters din lista MinisteruluI Sănătăţii, în condiţiile în care erau avertismente că, dacă nu încep mai repede lucrările, Ploieştiului nu va mai primi aparatura medicală promisă.

Read more: Finanţare pentru noul centru de radioterapie din Ploieşti. "La nevoie, putem suplimenta suma"
Administraţie

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară "Parteneriat pentru Managementul Deşeurilor" Prahova nu a reuşit să ia o decizie, la şedinţa de vineri, cu privire la rezilierea sau menţinerea contractului de salubritate cu Rosal, o nouă şedinţă fiind programată pe 5 august, când, conform statutului, nu mai e obligatorie prezenţa delegaţilor din toate cele 36 de localităţi deservite de operator.

Read more: Decizie amânată pentru 5 august în cazul rezilierii contractului cu Rosal
Administraţie

Conducerea Primăriei Ploieşti face verificări, după ce au apărut suspiciuni că mai mulţi şefi din instituţie şi structurile subordonate ar fi prezentat diplome false de studii, pe baza cărora au beneficiat de salarii mai mari.

Read more: Scandal al diplomelor false la Primăria Ploieşti. Mai mulţi şefi sunt bănuiţi că au falsificat...
Administraţie

Licitația derulată de Ministerul Dezvoltării, în vederea achiziționării de troleibuze pentru municipiile Ploiești și Târgu Jiu, a intrat într-o nouă etapă. Patru firme și asocieri s-au arătat interesate de contract.

Read more: Firme din Turcia, China, Polonia și Ucraina vor să livreze troleibuze pentru Ploiești
Administraţie

Primarul Ploieștiului a lansat, miercuri dimineață, un apel alarmant cu privire la banii care ar putea ajunge în municipiu după rectificarea bugetară care ar urma să fie operată la finalul acestei luni. În urma întâlnirii cu ministrul de Finanțe, Adrian Dobre anunță că municipiul va primi mai puțin de un sfert din suma de care are nevoie pentru  servicii de utilitate publice funcționale.

Read more: Primarul Ploieștiului, îngrijorat de rectificarea bugetară: "Dezastru! Ne-au promis vreo 16...
Administraţie

Consiliul Local Ploieşti a aprobat, în şedinţa de luni, intrarea într-un parteneriat alături de Consiliul Judeţean, pentru finanţarea a două proiecte de modernizare la Parcul Memorial "Constantin Stere". Cele două obiective de investiţii au o valoare însumată de 878.000 de lei, din care CJ Prahova urmează să suporte 748.000 de lei.

Read more: Parteneriat între Consiliul Judeţean şi Primăria Ploieşti, pentru modernizarea Parcului Bucov
Administraţie

S.C. CORAL IMPEX S.R.L., cu sediul social în Mun. Ploieşti, Str. Peneș Curcanu, nr. 8, bl. 151C, ap. 10, reprezentată prin Director General Badea Alexandru, va aduce la cunoştinţă că în perioada 27 iulie - 2 august 2019 se vor efectua servicii de dezinsecţie pe suprafaţa domeniului public al Municipiului Ploieşti, în baza Contractului Subsecvent nr. 14569/22.07.2019 încheiat între Municipiul Ploieşti şi S.C. CORAL IMPEX S.R.L.

Read more: Comunicat de presă - S.C. CORAL IMPEX S.R.L. anunță noi intervenții pentru dezinsecție, la nivelul...
Administraţie

Ploieştiul nu rămâne în beznă! Cel puţin nu pentru moment. Cu datorii de aproape un milion de lei la Electrica şi mai multe notificări primite din partea furnizorului, care ameninţa că taie curentul pentru iluminatul public, Primăria Ploieşti a reuşit să găsească fonduri şi urmează să-şi achite restanţele, însă tot va mai trebui să caute serios prin buget pentru a găsi resursele financiare ca să asigure continuitatea acestui serviciu public până la finalul anului.

Read more: Se amână criza! Primăria Ploieşti îşi plăteşte datoria la Electrica, dar tot riscă să rămână fără...
Joomla SEF URLs by Artio