Administraţie

Administraţie

Autorităţile ploieştene vor să se specializeze în atragerea de fonduri europene. Mai mulţi reprezentanţi ai Primăriei urmează să plece, în luna decembrie, în Italia, la un "curs intensiv" legat de perioada de finanţare 2021-2027.

Read more: Încă o deplasare în străinătate. Reprezentanţii Primăriei Ploieşti pleacă la un curs despre...
Administraţie

Primăria Ploieşti va pune în dezbatere publică, vineri, proiectul de aprobare a taxelor şi impozitelor locale aferente anului 2020, document care propune o uşoară creştere, raportată la valoarea inflaţiei.

Read more: Dezbatere publică la Ploieşti privind noua valoare a taxelor şi impozitelor locale
Administraţie

Autorităţile ploieştene pregătesc o deplasare în Italia, în luna decembrie, la invitaţia Agenţiei pentru Eficienţă Energetică şi Energii Regenerabile AE3R Prahova, pentru a studia o centrală electrică din Sicilia şi activitatea administraţiilor din această regiune.

Read more: Conducerea Primăriei Ploieşti pleacă în Sicilia, să înveţe despre curent
Administraţie

Autoritățile locale din Lipănești au semnat, zilele trecute, contractul de finanțare pentru proiectul care își propune construirea unei grădinițe în comuna prahoveană. Noua unitate de învățământ preșcolar va funcționa cu program prelungit.

Read more: Când va fi gata grădinița cu program prelungit din comuna Lipănești (foto)
Administraţie

Conducerea Primăriei Ploieşti vrea să transforme gardurile mai multor clădiri publice în "expoziţii în aer liber", pe un model inspirat din lucrări derulate deja în Buzău sau Brăila.

Read more: Expoziţii în aer liber! Proiect pentru modernizarea gardurilor clădirilor publice din Ploieşti
Administraţie

Luna viitoare, la Ploiești, Consiliul Județean Prahova va organizat a doua ediție a Galei de Excelență a Învățământului Prahovean. În cadrul evenimentului, elevii și profesorii care au obținut rezultate deosebite la concursurile sportive și școlare din anul 2019 vor fi recompensați cu premii de până la 2.156 de lei.

Read more: Prahova recompensează excelența! Premii de până la 2.100 de lei pentru elevii care au ajuns pe...
Administraţie

Primăria Sinaia intenționează să redea strălucirea imobilului care a găzduit, odinioară, Casa de Cultură a localității. Pentru aceasta, autoritățile au întocmit un proiect pentru atragerea finanțării din fonduri europene, bugetul de peste 5 milioane de lei urmând să fie utilizat pentru reabilitarea frumoasei clădiri și transformarea ei în centru social.

Read more: Investiție de peste 5 milioane de lei, la Sinaia, din fonduri comunitare. Fosta Casă de Cultură va...
Administraţie

Guvernul va lua în maximum o lună decizia referitoare la realizarea Autostrăzii Comarnic Braşov, respectiv dacă acest tronson se va realiza cu bani de la buget sau prin parteneriat public privat, a declarat vineri, la Braşov, premierul Ludovic Orban.

Read more: Premierul promite o decizie într-o lună privind finanţarea pentru Autostrada Comarnic-Braşov
Administraţie

Municipiul Ploiești va primi finanțare pentru construirea unei noi grădinițe, cu aproximativ 100 de locuri, și așteaptă răspunsul cu privire la alte trei proiecte depuse, de asemenea, în vederea ridicării unor unități de învățământ preșcolar.

Read more: Patru noi grădinițe pe harta Ploieștiului. Unde va fi construită prima dintre ele
Joomla SEF URLs by Artio