Duminică, 17 Decembrie 2017
 

Administraţie

Exproprieri pe zeci de hectare, în Prahova, pentru două proiecte europene. CJ reia licitaţia

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 19 October 2017 16:07  |  Category: Administraţie

asfaltare drumuri judeteneConsiliul Judeţean Prahova pregăteşte două proiecte de anvergură, cu şanse mari de a obţine finanţări nerambursabile de la Uniunea Europeană, pentru modernizarea a patru drumuri care asigură legătura cu judeţele învecinate. Pentru realizarea unor lărgiri, piste de biciclete sau extinderi ale sistemului de iluminat public, autorităţile intenţionează să facă şi exproprieri, pe mai bine de 20 de hectare, procedură pentru care a lansat în această săptămână o nouă licitaţie, după ce prima s-a încheiat fără succes.

Anabell Măntoiu, fostul secretar al municipiului Ploiești, mutată pe funcția de șef Serviciu în cadrul ASSC Ploiești

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 19 October 2017 13:49  |  Category: Administraţie

palatul administrativ ploiestiMutări și permutări în funcțiile cheie din aparatul administrativ al municipiului Ploiești; fostul secretar al municipiului Ploiești, Anabell Măntoiu, care fusese pentru o scurtă perioadă detașată în funcția de șef în cadrul Departamentului Juridic al municipalității, ocupă mai nou funcția de șef în cadrul Serviciului Protecția Familiei și Copilului la ASSC Ploiești.

 

Angajaţii de la două societăţi ale municipalităţii ploieştene rămân fără tichete de masă

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 18 October 2017 17:57  |  Category: Administraţie

sgu ploiestiDin cauza problemelor financiare grave pe care le au, două societăţi deţinute în integralitate de administraţia ploieşteană renunţă pentru moment la acordarea tichetelor de masă pentru salariaţi. Este vorba despre SGU şi TCE, ambele societăţi cu datorii la ANAF şi la Serviciul Public Finanţe Locale.

TCE şi-a eşalonat datoria record către bugetul local

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 18 October 2017 17:49  |  Category: Administraţie

tce sediuConsiliul Local Ploieşti a aprobat, astăzi, eşalonarea datoriei pe care TCE, operatorul de transport public deţinut integral de municipalitate, o are de achitat către bugetul local. Conducerea societăţii va semna un acord de eşalonare pe cinci ani a datoriei, la o valoare de peste 17 milioane de lei, din care doar cinci milioane reprezintă aşa-zisa bază a debitului, iar restul reprezintă majorări de întârziere şi accesorii.

Transport public gratuit pentru elevii din Ploieşti. Vezi care sunt condiţiile!

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 18 October 2017 16:32  |  Category: Administraţie

transport troliebuze ploiestiConsiliul Local Ploieşti a aprobat, într-o şedinţă derulată astăzi, acordarea gratuităţii la transportul public pentru toţi elevii cu domiciliul sau reşedinţa în municipiu şi care învaţă la şcolile sau liceele din Ploieşti. Pentru a beneficia, însă, de această facilitate, elevii trebuie să facă dovada că au participat la cursuri, iar venitul mediu pe membru de familie nu trebuie să depăşească un anumit prag valoric impus de autorităţi.

Primăria Ploieşti reface marcajele rutiere. Pe ce străzi se intervine în această săptămână

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 17 October 2017 14:00  |  Category: Administraţie

marcaj-drumDirecţia Tehnic Investiţii din cadrul Primăriei Ploieşti anunţă că va începe o nouă etapă de aplicare a marcajelor rutiere cu operatorul contractat pe anumite străzi din municipiu. Data limită este 20 octombrie.

Primarul Ploieştiului vrea să angajeze doi manageri publici noi

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 13 October 2017 15:13  |  Category: Administraţie

adrian dobre rpimaria ploiestiPrimarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, a anunţat că doreşte să creeze două posturi de conducere noi, de "manageri publici", pe care intenţionează să aducă specialişti care să ajute la deblocare aunor probleme întâlnite în activitatea administraţiei locale. Edilul a mai precizat că este o diferenţă între postul de administrator public, aşa-zisul city manager, şi cel de manager public, care să se ocupe inclusiv de coordonarea obniectivelor de investiţii de anvergură şi a proiectelor europene.

Angajaţii SGU Ploieşti îşi primesc salariile restante

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 13 October 2017 14:38  |  Category: Administraţie

sgu ploiestiDupă ce au acumulat două luni de întârzieri, angajaţii de la Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti, societate deţinută de municipalitate, îşi vor primi salariile. Conducerea a anunţat că a ajuns la un acord cu ANAF-ul în privinţa reeşalonării datoriilor, ceea ce a dus la ridicarea popririlor care blocau activitatea societăţii. Prin urmare, şi salariaţii îşi vor putea primi banii, prima tranţă fiind programată astăzi.

SGU Ploieşti a acumulat datorii de aproape 10 milioane de lei

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 10 October 2017 14:46  |  Category: Administraţie

sgu ploiestiServicii de Gospodărire Urbană, societatea administraţiei ploieştene care se ocupă de spaţiile verzi, locuri de joacă, parcări şi cimitire, traversează o perioadă delicată, având conturile blocate şi ajungând la două rânduri de salarii restante. SGU Ploieşti a acumulat, potrivit informaţiilor oferite astăzi de directorul interimar al societăţii, Ovidiu Negulescu, datorii de aproximativ 10 milioane de lei, majoritatea către Finanţe, fie că vorbim despre ANAF sau despre serviciul local al Primăriei.

47.000 de lei pentru un nou concept de Târg de Crăciun la Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 09 October 2017 13:01  |  Category: Administraţie

ILUMINAT-SARBATORIFaţa Ploieştiului în perioada sărbătorilor de iarnă se va schimba, în acest an, anunţă autorităţile locale, care au lansat o procedură de selecţie pentru un nou concept, care să vizeze modul de organizare a târgului şi acţiunilor dedicate Crăciunului, dar şi a iluminatului festiv din această perioadă. Primăria Ploieşti a alocat 40.000 de lei, fără TVA, pentru această procedură.

Un nou val de DISPONIBILIZĂRI la TCE Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 09 October 2017 12:50  |  Category: Administraţie

tce sediuConducerea Transport Călători Express, societate deţinută integral de administraţia locală din Ploieşti, anunţă că a renunţat, în ultimele luni, la câteva zeci de angajaţi. Confruntată cu reale probleme financiare, societatea urmează să mai renunţe, în acest an şi în 2018, la câţiva salariaţi, ţinta fiind să ajungă, anul viitor, la 900, cu aproximativ 10% mai puţini decât avea în această vară.