Administraţie

Administraţie

De luni vor începe controale în toate secțiile ATI din țară, în urma tragediei petrecute aseară, la Spitalul Județean Neamț (VEZI DETALII). Pe plan local, însă, autoritățile județene au cerut deja verificări amănunțite la nivelul celui mai mare spital din Prahova.

Read more: Măsuri și la Spitalul Județean Ploiești, după tragedia de la Piatra Neamț. Solicitarea transmisă...
Administraţie

Administrația locală a comunei Dumbrava, condusă de primarul Marian Apostol, a derulat, în ultima perioadă, lucrări pentru refacerea suprafeței de joc pe stadioanele din localitate.

Read more: DUMBRAVA: Autoritățile locale profită de pauza competițională pentru refacerea suprafeței de joc...
Administraţie

Un sector de aproximativ 2,5 km din DJ 102 I Valea Doftanei - Brădet (jude. Brașov) este în lucru, la acest moment, în cadrul unui proiect derulat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, urmând ca alți peste 20 de kilometri să fie modernizați în cadrul unei investiții prin CNI, pentru care este deja în lucru documentația, conform contractului semnat în luna august.

Read more: FOTO | Șantier la Valea Doftanei, pe primul tronson al noii alternative la DN 1, către Brașov
Administraţie

Schema de personal de la Consiliul Judeţean Prahova se va reduce de la 247 la 146 de posturi. Proiectul, propus de noul preşedinte, Iulian Dumitrescu, a fost votat vineri de consilieri, iar noua organigramă se va aplica de la 1 ianuarie 2021. Până atunci, toţi salariaţii vor trece prin proceduri de evaluare, a anunţat preşedintele instituţiei.

Read more: Iulian Dumitrescu, după restructurarea aprobată la CJ: "Toţi salariaţii vor da concurs, cei care...
Administraţie

Convocaţi vineri în şedinţă, consilierii judeţeni din Prahova urmează să dezbată un proiect de reducere a schemei de personal. Aşa cum anunţase încă de săptămâna trecută noul preşedinte al instituţiei, Iulian Dumitrescu, urmează să fie desfiinţare 101 posturi dintre cele 247 existente în prezent în aparatul de specialitate. Proiectul de hotărâre nu face vorbire despre Direcţia de Pază şi Direcţia de Plante şi Întreţinere a Drumurilor, care totalizează 214 posturi şi care ar urma să fie desfiinţate, printr-un demers separat.

Read more: Noua organigramă a CJ Prahova, subţiată cu 101 posturi, intră vineri în dezbaterea consilierilor
Administraţie

După o primă amânare, alegerea noilor viceprimari ai municipiului Ploieşti e programată vineri, la două luni şi jumătate de la alegerile locale. Înainte de asta, trei noi consilieri urmează să depună jurământul.

Read more: Alegerea noilor viceprimari ai Ploieştiului, propusă la finalul acestei săptămâni
Administraţie

Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, a anunţat că pentru anul viitor e programată o reconfigurare a străzii Basarabilor, situată în centru, aici urmând să fie amenajate mai multe locuri de parcare, în contextul în care aici se parchează adesea neregulamentar, iar zona este printre "preferatele" echipajelor de blocări de la SGU. În acelaşi context, pentru viitorul apropiat sunt în plan două parcări mari, una în zona Democraţiei şi una în cartierul Malu Roşu, pe strada Dealu cu Piatră.

Read more: Andrei Volosevici anunţă planuri pentru noi parcări în centru şi zonele Democraţiei şi Malu Roşu
Administraţie

Nevoit să pună în aplicare hotărârea Consiliul Local privind regulamentul de închiriere a locurilor de la blocuri, chiar dacă s-a arătat în mai multe rânduri nemulţumit de document, primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, a anunţat că va aplica regulamentul pentru început într-o parcare aglomerată, ca proiect-pilot.

Read more: Regulamentul de închiriere a parcărilor din Ploieşti va fi aplicat ca proiect-pilot, într-o...
Administraţie

50 de oameni de la ajutorul social participă astăzi la programul de curăţenie generală din Ploieşti, completând efectivele de la Rosal şi SGU, care contribuie cu peste 300 de persoane şi cu mai multe utilaje. Programul se derulează în două cartiere mari din municipiu, dar şi la patru licee.

Read more: Continuă programul de curăţenie generală în Ploieşti. Azi au fost mobilizaţi 50 de asistaţi social
Joomla SEF URLs by Artio