Administraţie

Administraţie

Un proiect social derulat în parteneriat cu Habitat for Humanity, pentru ajutarea a opt familii cu probleme, e transformat de autorităţile din Ploieşti într-o sursă importantă de venit. După ce asociaţia, cu sprijinul unor voluntari, a ridicat case pentru aceste familii, Consiliul Local pregăteşte acum vânzarea terenurilor şi a făcut şi o propunere oficială de preţ. "Prohibitiv" ar fi un cuvânt mult prea elegant. "Batjocoritor" ar fi mai potrivit! În plină criză, autorităţile ploieştene s-au găsit să facă bani pe spinarea unor familii sărmane şi le cer pe un teren situat la periferie, pe fix ultima-ultima străduţă înainte să se termine oraşul, aproape cât valoarea casei. "Este un abuz!", reclamă unul dintre beneficiari.

Read more: Oameni cu probleme ajutați de Habitat for Humanity, batjocoriţi de autorităţile ploieştene:...
Administraţie

Schimbare la conducerea Spitalului Județean de Urgență Ploiești, în plină criză generată de epidemia de coronavirus. De luni, funcția de director medical este ocupată de Sebastian Toma. Tot ieri, autoritățile județene au prezentat și situația stocurilor de materiale de protecție disponibile la nivelul unității sanitare, cea mai mare din județ.

Read more: Un nou director medical la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Autoritățile anunță ce stocuri...
Administraţie

Spațiile pentru carantinarea persoanelor venite din străinătate se dovedesc insuficiente, în Prahova, iau autoritățile trebuie să găsească soluții de urgență.

Read more: Autoritățile din Prahova caută spații de cazare pentru persoanele care trebuie plasate în carantină
Administraţie

Începând de marţi, primăriile din ţară sunt obligate să monteze dispozitive cu soluţii dezinfectante la intrarea în toate blocurile de locuinţe şi să dezinfecteze spaţiile comune. Măsura a fost prevăzută în Ordonanţa militară 4, adoptată şi anunţată duminică seară de ministrul Internelor.

Read more: Primăriile, obligate să facă dezinfecţie la intrarea în toate blocurile
Administraţie

Confruntate, pe lângă criza generată de coronavirus, şi cu faptul că SGU nici măcar acum nu a făcut inventarierea şi marcajele, autorităţile ploieştene urmează să amâne cu jumătate de an intrarea în vigoare a regulamentului care ar fi permis închirierea locurilor de parcare. Oficial, acesta ar fi trebuit să se aplice de la 1 aprilie, însă ar urma să intre în vigoare din octombrie, conform unui proiect pus în dezbaterea forului legislativ.

Read more: Regulamentul de închiriere a parcărilor din Ploieşti ar putea fi amânat cu 6 luni
Administraţie

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Read more: Buletin informativ emis de HIDRO PRAHOVA SA, privind calitatea apei în județ (27 martie)
Administraţie

Anul 2020 a venit cu o veste mare pentru comuna prahoveană Dumbrava. Un proiect al administrației locale ar urma să atragă fonduri europene de aproximativ un milion de euro, pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea Școlii gimnaziale Ciupelnița.

Read more: Proiectul pentru reabilitarea și modernizarea școlii din Ciupelnița (com. Dumbrava) a intrat în...
Administraţie

Președintele CJ Prahova, Bogdn Toader, a anunțat că va cere Comitetului Județean pentru Situații de urgență adoptarea de noi măsuri obligatorii destinate protejării cetățenilor în contextul evoluției epidemiei Covid-19.

Read more: Restricționarea circulației în județ și modificarea programului magazinelor, în favoarea...
Joomla SEF URLs by Artio