Joi, 19 Octombrie 2017
 

Administraţie

Conducerea Primăriei anunţă prima măsură pentru deblocarea situaţiei financiare de la SGU Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 16 August 2017 17:31  |  Category: Administraţie

sgu ploiestiAflată în pragul declanşării unei greve generale, din cauza întârzierii drepturilor salariale, societatea ploieşteană Servicii de Gospodărire Urbană, deţinută integral de administraţia locală, ar putea primi un sprijin din partea autorităţilor, care au propus efectuarea unor deconturi mai dese, ceea ce ar crea un cash-flow adecvat la nivelul SGU Ploieşti.

TCE PLoieşti cere peste 12 milioane de la bugetul local, pentru acoperirea diferenţelor pe 2016

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 16 August 2017 17:19  |  Category: Administraţie

tce elevi si studentiAjunsă într-o situaţie financiară deosebit de grea, după pierderea litigiilor cu ANAF şi SPFL, care au lăsat-o cu datorii uriaşe, societatea Transport Călători Express, operatorul de transport public al administraţiei locale ploieştene, solicită plata unor diferenţe de la bugetul local. TCE cere peste 12 milioane de lei, la care se adaugă şi TVA, suma din care ar urma să acopere o parte din tranşele către cele două instituţii, plus cheltuielile curente.

Angajaţii de la SGU Ploieşti strâng semnături pentru grevă

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 16 August 2017 17:11  |  Category: Administraţie

sgu ploiestiDupă ce, zilele trecute, sindicaliştii avertizau că "există premisele declanşării unui conflict de muncă", astăzi a apărut informaţia că angajaţii de la Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti au început strângerea de semnături pentru a intra în grevă generală. Dincolo de problemele mai vechi ale societăţii, oamenii reclamă întârzierea salariilor şi bonurilor.

SGU Ploiești, în pragul declanșării conflictului de muncă. Sindicaliștii reclamă salarii întârziate, practici de intimidare și amenințări

Written by Ioana Popa  |  Created on Monday, 14 August 2017 19:06  |  Category: Administraţie

La SGU Ploiești este pe cale să fie declanșat conflictul de muncă, a anunțat, luni, conducerea Sindicatul Liber Șansa, reprezentativ la nivelul S.C. Servicii de Gospodărie Urbană Ploiești S.R.L.

Consiliul Judeţean Prahova a anunţat când alocă banii pentru parteneriate cu primăriile

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 10 August 2017 17:29  |  Category: Administraţie

cj 30 iunie 2017După aproape opt luni de aşteptare, primarii din Prahova află, în ultima decadă a acestei luni, ce proiecte de modernizare vor primi finanţare din bugetul Consiliului Judeţan. Conducerea CJ Prahova a anunţat că va pune în dezbatere în şedinţa din 23 august lista cu alocările către administraţiile locale.

Fostul director CSM Ploieşti a revenit la Poliţia Locală

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 09 August 2017 12:37  |  Category: Administraţie

cezar stoichiciuCezar Stoichiciu, directorul Clubului Sportiv Municipal Ploieşti în ultimii doi ani, a revenit, zilele trecute, la Poliţia Locală, unde mai lucrase înainte să fie detaşat la CSM.

Un nou blocaj pentru dezinsecţia din Ploieşti. Licitaţia Primăriei, suspendată din cauza unor contestaţii

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 08 August 2017 11:26  |  Category: Administraţie

dezinsectie-tantarDouă contestaţii depuse în cadrul noii licitaţii organizate de Primăria Ploieşti pentru delegarea serviciilor de dezinsecţie, deratizare şi dezinfecţie au dus la suspendarea procedurii, fapt care agravează un blocaj existent de aproape doi ani în municipiu în acest domeniu.

Din cauza problemelor apărute, Primăria a blocat garanţia depusă de constructorii de la liniile de tramvai

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 08 August 2017 11:17  |  Category: Administraţie

tramvaiul 102 ploiestiDin cauza problemelor constatate în această vară la liniile de tramvai din Ploieşti, la mai puţin de doi ani de la finalizarea unor ample proiecte europene care au vizat modernizarea acestei infrastructuri, autorităţile locale au decis să execute remedieri din banii constructorilor şi să blocheze garanţiile bancare de bună execuţie depuse de aceste firme.

Angajaţii din Primăria Ploieşti, obligaţi să facă rapoarte de activitate

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 08 August 2017 11:07  |  Category: Administraţie

casa alba ploiesti palat administrativMajorarea substanţială a salariilor din administraţia publică locală implică şi mai multă responsabilitate din partea funcţionarilor şi personalului contractual. La Ploieşti, conducerea Primăriei a anunţat că va solicita perioadic rapoarte de activitate, aceste documente urmând să fie transmise primarului şi ulterior publicate pe pagina de internet a municipalităţii.

Primăria Ploieşti vrea să cumpere sirene noi pentru alarmarea populaţiei

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 04 August 2017 17:28  |  Category: Administraţie

sirene alarmareSistemul de alarmare a populaţiei în Ploieşti, moştenit din perioada comunistă şi în care nu s-au făcut investiţii msaive în ultimele decenii, este depăşit tehnic, lucru care, potrivit unor surse, pare să se fi văzut şi la exerciţiul organizat de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă în această săptămână. Autorităţile ploieştene au organizat că vor lansa o licitaţie pentru modernizarea acestui sistem, primul pas urmând să fie achiziţionarea a 10 noi sirene electronice.

S-au semnat contractele pentru lucrări în şcolile din Ploieşti, cu un pic peste o lună rămasă din vacanţă

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 03 August 2017 15:07  |  Category: Administraţie

lucrari-scoliCu un pic mai mult de o lună înainte de începerea anului şcolar 2017-2018, conducerea Primăriei Ploieşti a anunţat semnarea contractelor pentru lucrări de reparaţii şi igienizări la unităţile de învăţământ, în urma unei licitaţii mai puţin uzitate, în care, în speranţa obţinerii unor preţuri mici, au avut loc mai multe etape de departajare a constructorilor, cu riscul întârzierii procedurii.