Miercuri, 16 August 2017
 

Administraţie

Dat în judecată de foştii angajaţi, CSM Ploieşti ar putea plăti peste 1,3 milioane de lei

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 26 June 2017 19:35  |  Category: Administraţie

csm ploiesti1După blocajul financiar impus, în 2016, de Direcţia Economică din Primăria Ploieşti, care a refuzat să mai facă plăţi din cauza alegerii ca angajările să fie făcute pe formula persoană fizică autorizată, Clubul Sportiv Municipal Ploieşti a ajuns să fie dat în judecată de mai mulţi sportivi sau antrenori. Oamenii cer în instanţă banii pentru care au muncit, mai multe luni, fără să fi fost remuneraţi.

Proiect pentru canalizare în zona Hipodromului Ploieşti, care se inundă la fiecare ploaie serioasă

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 26 June 2017 11:54  |  Category: Administraţie

Autorităţile locale pregătesc un proiect pentru modernizarea reţelei de canalizare în sudul Ploieştiului, principala ţintă fiind zona din dreptul Hipodromului, unde este capătul de linie al mai multor trasee de transport public, porţiune care se inundă la fiecare ploaie cât de cât serioasă. Pentru a preveni, pe viitor, inundaţiile, conducerea Primăriei Ploieşti şi-a propus să introducă o nouă conductă, care să preia apa care se strânge aici.

Proiect pentru canalizarea şi asfaltarea străzii Cozia din Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Saturday, 24 June 2017 14:54  |  Category: Administraţie

asfaltari2Cunoscută ca una dintre cele mai "proaste"artere de circulaţie din Ploieşti, "tocată" cam din zece în zece metri de şanţuri rămase în urma unor lucrări la branşamente neconvingător finalizate, strada Cozia este propusă pentru modernizare.

Economie de 12 milioane de lei la Primăria Ploieşti, din recalcularea unor dobânzi

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 23 June 2017 16:40  |  Category: Administraţie

bani euroPentru că, în ultimii doi ani, a traversat o perioadă dificială din punct de vedere financiar, în special pe fondul nefinalizării la timp a unor proiecte europene, care a dus la pierderea unei părţi din finanţare şi la necesitatea atragerii unui credit bancar, Primăria Ploieşti a implementat o serie de măsuri pentru reducerea cheltuielilor. Autorităţile locale au reuşit să facă economii de aproape 12 milioane de lei, numai din recalcularea dobânzilor la două credite mai vechi, atrase în 2007 şi 2014.

O nouă deplasare peste hotare pentru consilierii judeţeni din Prahova

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 22 June 2017 16:34  |  Category: Administraţie

cjpConsiliul Judeţean Prahova organizează, în perioada 24-25 iunie, ediţia din acest an a "Euro Prahova" expoziţie devenită o tradiţie pentru instituţie şi care urmăreşte promovarea culturii, obiectivelor turistice şi a oportunităţilor de afaceri din judeţ. În acest an, expoziţia se va ţine în Germania, iar din delegaţie fac parte peste zece persoane, consilieri judeţeni sau funcţionari din aparatul de specialitate al CJ Prahova.

O nouă gafă a "specialiştilor" din Primăria Ploieşti, la un proiect privind salubritatea oraşului

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 21 June 2017 18:41  |  Category: Administraţie

cl ploiesti 19 august 2016Un proiect de hotărâre aparent banal a dat naştere unor momente penibile în şedinţa de astăzi a Consiliului Local Ploieşti, demonstrând lipsa de comunicare dintre structurile administraţiei locale şi ceea ce mulţi ar considera pregătirea slabă a funcţionarilor care ocupă posturi importante în aparatul de specialitate al Primăriei.

Durata garanţiei, criteriu de selecţie la licitaţia CJ Prahova pentru asfaltări

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 19 June 2017 17:21  |  Category: Administraţie

asfaltari3Autorităţile din Prahova au decis, în premieră pentru ultimii ani, să pună accent în cadrul selecţiei drumarilor pe durata garanţiei oferite de firmele de construcţii. Astfel, la licitaţia care urmează să fie lansată în aceste zile, pentru turnarea de covoare asfaltice pe aproximativ 56 de kilometri de drumuri, conducerea Consiliului Judeţean a impus două criterii de selecţie, primul fiind deja cunoscutul criteriu al preţului cel mai scăzut, în vreme ce al doilea vizează perioada de garanţie oferită.

UNDE şi ÎN CÂT TIMP se va face noul Spital Municipal de Urgenţă Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 19 June 2017 16:57  |  Category: Administraţie

cabinet-medicalDupă finalizarea studiului de prefezabilitate, conducerea Primăriei Ploieşti pregăteşte elaborarea unui ghid, pe baza căruia urmează să fie făcut, în următoarele luni, studiul de fezabilitate privind noul spital municipal de urgenţă, care ar trebui, conform planurilor anunţate de primarul Adrian Dobre încă din campanie, să aducă sub acelaşi acoperiş, într-un cadru modern cu dotări medicale pe măsură, cele două unităţi aflate în subordinea administraţiei locale, respectiv Spitalul Municipal şi Spitalul de Pediatrie. Autorităţile estimează că

Demisie în Consiliul Județean Prahova

Written by Ioana Popa  |  Created on Friday, 16 June 2017 11:58  |  Category: Administraţie

Liberalul Gabriel Hornoiu și-a dat demisia din funcția de consilier județean.

O nouă anchetă la Primăria Ploiești? Poliția a ridicat mai mulți saci cu documente

Written by Ioana Popa  |  Created on Friday, 16 June 2017 10:50  |  Category: Administraţie

Foarte multe documente au fost încărcate din sediul Primăriei Ploiești, sacii fiind duși la Inspectoratul Județean de Poliție Prahova.

Încep lucrările la sistemul de iluminat public, pe drumul spre giratoriul suspendat

Written by Ioana Popa  |  Created on Wednesday, 14 June 2017 09:52  |  Category: Administraţie

Drumul care face legătura între ieșirea din Ploiești și sensul giratoriu suspendat va beneficia de iluminat stradal.