Duminică, 17 Decembrie 2017
 

Administraţie

Licitaţia pentru mentenanţa iluminatului public din Ploieşti, BLOCATĂ din nou de o contestaţie

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 09 October 2017 12:09  |  Category: Administraţie

iluminat publicLansată la începutul lunii august a acestui an, la multă vreme după ce SGU rămăsese fără contract, licitaţia Primăriei Ploieşti pentru mentenanţa sistemului de iluminat public este blocată pentru a doua oară. Primarul Adrian Dobre a anunţat că o firmă a depus o contestaţie în instanţă, cu scurt timp înainte de deschiderea ofertelor.

Primăria Ploieşti cere o analiză a tarifelor şi cheltuielilor de la Hale şi Pieţe

Written by Anca Visan  |  Created on Saturday, 07 October 2017 10:34  |  Category: Administraţie

hale centrale ploiestiPrimarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, a cerut o analiză responsabilă cu privire la tarifele practicate de Hale şi Pieţe, societatea deţinută integral de administraţia locală. Totodată, edilul propune şi reducerea cheltuielilor, care să permită reducerea unor tarife şi, mult mai important, eficientizarea activităţii.

Zi decisivă pentru SGU. Primarul Dobre cere conducerii să trateze cu seriozitate situaţia financiară

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 06 October 2017 14:00  |  Category: Administraţie

sgu ploiestiServicii de Gospodărire Urbană Ploieşti, societatea deţinută de administraţia locală, are conturile blocate de către ANAF, pentru o datorie de 2,7 milioane de lei, iar angajaţii au acumulat aproape o lună de întârziere la plata salariilor. În acest timp, primarul Adrian Dobre reclamă că problema putea fi evitată sau măcar soluţionată mai repede, dacă reprezentanţii conducerii ar fi tratat-o cu responsabilitate. Într-o conferinţă susţinută azi, edilul a declarat că au existat discuţii cu ANAF pentru eşalonare, iar luni e zi decisivă, cei de la SGu fiind nevoiţi să depună o nouă listă cu bunuri drept garanţie, după ce prima a fost făcută în bătaie de joc.

Teatrul şi Filarmonica Ploieşti şi-au mutat birourile în noul sediu

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 05 October 2017 15:25  |  Category: Administraţie

teatrul toma caragiuConducerea Teatrului "Toma Caragiu" Ploieşti a anunţat că a finalizat procedura pentru mutarea birourilor în noul sediu, în clădirea primită de Primărie de la Petrom, în centrul municipiului. Aici au ajuns compartimentele interne ale celor două instituţii de cultură din subordinea administraţiei ploieştene, care împart etajul doi al clădirii.

Lucrări, până vineri, în două intersecţii importante din Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 04 October 2017 15:08  |  Category: Administraţie

lucrari edilitarePrimăria a demarat lucrările de asfaltare în două intersecţii importante din Ploieşti, în care se înregistrează o circulaţie intensă, acestea preluând mare parte din traficul rutier pe ruta vest-centru şi viceversa. Lucrările de reabilitare au fost lansate miercuri şi sunt programate până vineri, au anunţat autorităţile într-un comunicat de presă trimis astăzi.

Primăria Ploieşti a organizat o petrecere pentru cuplurile care sărbătoresc nunta de aur în 2017

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 04 October 2017 15:03  |  Category: Administraţie

50 ani casatoriePrimăria Ploieşti a organizat, marţi seară, o petrecere dedicată cuplurilor care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, la acest eveniment fiind invitate 200 de cupluri de ploieşteni care în 2017 sărbătoresc o jumătate de secol împreună.

SCHIMBARE majoră la conducerea Primăriei Ploieşti, după doi ani de blocaje economice

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 03 October 2017 12:49  |  Category: Administraţie

casa alba palatul administrativDupă o lungă perioadă în care conducerea Direcţiei Economice din Primăria Ploieşti s-a opus efectuării plăţilor la mai multe contracte cruciale şi elaborării unor proiecte de hotărâre în Consiliul Local, conducerea instituţiei a decis schimbarea din funcţie de şefului acestei structuri interne, Nicoleta Crăciunoiu.

Directorul economic al SGU Ploieşti a fost schimbat din funcţie

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 03 October 2017 12:15  |  Category: Administraţie

sgu ploiestiDirectorul economic de la Servicii de Gospodărire Urbană, fostul consilier municipal Elena Trican, a fost revocat din funcţie de către Consiliul de Administraţie al societăţii municipalităţii ploieştene. Fotul de conducere al SGU Ploieşti a luat luni această decizie, măsura intrând în vigoare de astăzi.

Ploieştiul a rămas, de aproape o lună, fără mentenanţă la sistemul de iluminat public

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 02 October 2017 14:25  |  Category: Administraţie

iluminat publicCeea ce poate fi privită doar ca o scăpare a autorităţilor locale a lăsat municipiul Ploieşti, de aproape o lună, fără un operator contractat pentru întreţinerea sistemului de iluminat public. Mai simplu spus, în cazul unei avarii, Primăria nu are pe cine să trimită pentru intervenţii.

Un nou BLOCAJ la SGU Ploieşti. Societatea refuză să plătească factura pentru iluminatul ornamental din iarnă

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 02 October 2017 14:17  |  Category: Administraţie

ILUMINAT-SARBATORIAsigurarea iluminatului ornamental din iarna 2016-2017 a generat un scandal uriaş la SGU Ploieşti, care riscă să genereze un litigiu în instanţă, dar şi să aibă posibile consecinţe penale. Economiştii din cadrul societăţii ploieştene refuză, de jumătate de an, să accepte la plata factura, motivând, potrivit unor surse din cadrul SGU, că se cere decontarea montării unor instalaţii care nu au fost prinse în caietul de sarcini, la licitaţia prin care a fost selectat furnizorul.

Primarul Ploieştiului îi cere demisia directorului interimar de la SGU

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 29 September 2017 17:05  |  Category: Administraţie

sgu ploiestiPrimarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, i-a cerut demisia directorului interimar de la Servicii de Gospodărire Urbană, Ovidiu negulescu, acuzându-l pentru blocajul financiar în care a ajuns societatea deţinută de municipalitate, unde salariile au întârziat mai bine de trei săptămâni.