Administraţie

Administraţie

Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești va avea un nou program de lucru cu publicul, pe fondul restricțiilor impuse de pandemie. Programul valabil de luni, 9 noiembrie, prevede ca ghișeele să rămână deschise doar trei zile pe săptămână, iar majoritatea să fie transmisă și on-line sau, în unele cazuri, exclusiv on-line ori prin curier/poștă.

Read more: Noul program la Serviciul Finanțe Locale Ploiești este valabil de luni, 9 noiembrie. Ce solicitări...
Administraţie

Conducerea Primăriei Ploiești a cerut adoptarea de măsuri de urgență în piețele din Ploiești, astfel ăncât activitatea să poată fi continuată, în acestea, și de luni, când vor intra în vigoare noi restricții la nivel național.

Read more: Primarul Andrei Volosevici a dispus reorganizarea piețelor din Ploiești, pentru ca activitatea să...
Administraţie

Bogdan Toader, liderul PSD Prahova, schimbat recent de la şefia Consiliului Judeţean şi în prezent simplu consilier, reclamă că planul de restructurare propus de Iulian Dumitrescu, noul preşedinte al instituţiei, nu poate fi pus în aplicare decât prin externalizarea unor servicii, lucru care ar genera, în opinia sa, costuri peste cele din prezent.

Read more: Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova contestă planul de restructurare propus: "Nu vor...
Administraţie

Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, a anunţat că va propune o nouă soluţie tehnică privind deversarea canalizării introduse în cartierul Mitică Apostol, reclamând că soluţia stabilită în mandatul trecut, de racordare la canalizarea oraşului, este extrem de scumpă şi de greu de realizat. Noua variantă ar fi de realizare a uneia sau mai multor staţii de proprii de epurare, iar edilul spune că s-ar realiza o economie de câteva milioane de euro, plus una de timp.

Read more: Andrei Volosevici propune o nouă soluţie tehnică pentru proiectul de canalizare din Mitică Apostol
Administraţie

Noul preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că va propune o nouă organigramă a instituţiei, care prevede reducerea cu 101 a numărului total de posturi din aparatul de specialitate, de la 247 la 146, precum şi desfiinţarea a două direcţii care au în total 214 posturi. El a estimat că măsura ar putea genera economiii de cel puţin 5,2 milioane de euro pe an la bugetul instituţiei, totodată argumentând şi că nu are încredere că structura pe care a găsit-o poate duce la îndeplinire planul de dezvoltare.

Read more: Restructurare la Consiliul Judeţean Prahova! Iulian Dumitrescu renunţă la 315 posturi
Administraţie

Acțiunile de curățenie generală programate de Primăria Ploiești se desfășoară astăzi în cartierele Bariera București, Ienăchiță Văcărescu, în zona Cablul Românesc, în zona străzilor Traian, Târnavei, precum și în perimetrul aleilor Nalbei și Dedițel, anunţă municipalitatea, care a precizat că aproximativ 280 de angajați de la Rosal Grup şi Servicii de Gospodărire Urbană efectuează servicii de curățenie pe străzi, alei, în parcări și spațiile verzi, în schimburi pe toată perioada zilei, lor adăugându-li-se 31 de persoane care beneficiază de venitul minim garantat, aflate în evidența administrației locale.
Read more: Peste 300 de oameni de la Rosal, SGU şi ajutorul social fac azi curăţenie în Ploieşti
Administraţie

Acţiune inedită, astăzi, la sediul Primăriei Ploieşti! Edilul Andrei Volosevici a primit vizita unor elevi din Colegiul Naţional "Ion Luca Caragiale" implicaţi într-un proiect mondial dedicat conştientizării tinerilor cu privire la schimbările climatice.

Read more: Imagini inedite cu edilul Ploieştiului. Volosevici, implicat într-un proiect ecologist împreună cu...
Administraţie

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a avizat miercuri seară, prin hotărâre, propunerile privind includerea unor blocuri încadrate în clasa I de risc seismic în programe anuale de acțiuni privind proiectarea și execuția lucrărilor de intervenție pentru reducerea riscului seismic.

Read more: Mai multe blocuri cu risc seismic din Ploiești, Câmpina și Boldești-Scăeni, propuse pentru lucrări...
Administraţie

În contextul în care tot mai multe unităţi de învăţământ trec la cursuri prin internet, autorităţile ploieştene anunţă că vor lansa un proiect pentru achiziţia de tablete destinate elevilor. Nu e exclus ca prin acelaşi proiect să se obţină fonduri europene şi pentru dotări în şcoli, astfel încât să se uşureze procesul de predare.

Read more: Primăria Ploieşti ar putea obţine fonduri europene pentru tablete destinate elevilor
Joomla SEF URLs by Artio