Administraţie

Administraţie

Scumpirea tarifelor de călătorie, aplicată de mai multe firme care asigură transportul de persoane între localități din prahova și reclamată de călători, în ultime perioadă, a ajuns în atenție Consiliului Județean, care le cere societăților care au operat majorări să revină la prețurile aprobate.

Read more: Transportatorii de persoane din Prahova au fost somați de CJ să revină la tarifele aprobate în 2014
Administraţie

Primăria Ploiești face o nouă expertiză tehnică la lucrările executate la Hipodromul Ploiești, inaugurat în 2016 după ce a fost reconstruit printr-un proiect de 15 milioane de euro realizat din fonduri europene și de la bugetul local.

Read more: Primăria Ploiești comandă expertiză de aproape 70.000 de lei, la Hipodrom
Administraţie

Cu Ploieştiul scufundat sub gunoaie, mai mulţi consilieri locali s-au gândit să vină cu un proiect de hotărâre pentru majorarea tarifelor la salubritate. Pusă pe seama obligaţiei de colectare selectivă a deşeurilor, propunere ar urma să ducă la o creştere cu 40% a preţului plătit lunar de persoanele fizice, respectiv cu 25% pe tonă pentru agenţii economici.

Read more: Consiliul Local propune tarife mai mari la salubritatea din Ploieşti, în plină criză a gunoaielor
Administraţie

Reprezentanții CSM Ploiești au anunțat că Bazinul Vega ar putea fi redeschis săptămâna viitoare, după ce, timp de o lună, aici au avut loc lucrări de igienizare, dar și mai multe reparații.

Read more: Lucrările de la Bazinul Vega se apropie de final. Când va fi redeschis pentru public și sportivi
Administraţie

Guvernul ia în calcul să semneze, în cele din urmă contractul de parteneriat public – privat (PPP), cu o asociere chinezo – turcă pentru construirea Autostrăzii Ploiești – Brașov, după ce premierul a reușit declararea autostrăzii în CSAT drept obiectiv strategic naţional finanțat din fonduri naționale.

Read more: Autostrada Ploiești - Brașov ar putea fi construită tot în parteneriat public-privat, cu o...
Administraţie

Programul "Primul Ghiozdan", derulat de mai mulți ani la Ploiești, de administrația locală, le va asigura și în această toamnă elevilor de clasa I din municipiu câte un ghiozdan echipat.

Read more: Peste 1.800 de elevi de clasa I, din Ploiești, vor primi gratuit ghiozdane echipate
Administraţie

Consiliul Local Ploiești a decis să-i ierte pe datornicii la bugetul local și a aprobat acordarea unor facilități fiscale pentru cei care își vor achita creanțele integral, până la sfârșitul anului.

Read more: Amnistie fiscală pentru mii de ploieșteni. Ce datorii vor fi șterse și în ce condiții
Administraţie

Unul dintre cele două proiecte europene depuse de Primăria Ploieşti pentru modernizarea sistemului de iluminat public este în faza de precontractare, ceea ce înseamnă că a parcurs cu succes până acum toate etapele de evaluare, iar în scurt timp e aşteptată semnarea contractului de finanţare. Anunţul a fost făcut vineri de municipalitate, care a transmis o serie de informaţii despre obiectivele şi valoarea proiectului.

Read more: Proiectul european de modernizare a iluminatului pe traseul 102 din Ploieşti e în faza de...
Administraţie

Din cauza datoriilor acumulate de Clubul Sportiv Municipal Ploieşti, bazele sportive administrate de această structură a municipalităţii riscă să rămână în curând fără energie electrică. Asta pune în pericol atât meciul România-Malta, programat săptămâna viitoare pe stadionul "Ilie Oană", cât şi o competiţie internaţională de gimnastică programată la Sala Sporturilor "Olimpia".

Read more: Bazele sportive ale CSM Ploieşti riscă să rămână fără curent. E în pericol meciul România-Malta de...
Joomla SEF URLs by Artio