Administraţie

Administraţie

Consiliul Județean Prahova a primit un teren de aproximativ 4.000 de metri pătrați, prin hotărâre a Consiliul Local Ploiești, situat în vecinătatea Spitalului Județean de Urgență și unde conducerea instituției intenționează să amenajeze o parcare care să fie utilizată de pacienții și aparținătorii ajunși la unitatea sanitară.

Read more: Unde va fi amenajată parcarea pentru pacienții și aparținătorii de la Spitalul Județean de Urgență...
Administraţie

Sunt premise pentru un protest masiv la nivelul firmei de transport în comun a municipalităţii ploieştene, câtă vreme contractul colectiv de muncă este expirat, iar conducerea şi sindicatul reprezentativ n-au ajuns la un nou acord. Directorul TCE Ploieşti spune că se aşteaptă ca negocierile să se finalizeze favirabil, săptămâna viitoare, ceea ce ar duce la evitarea protestului.

Read more: Angajaţii TCE Ploieşti pot lansa greva generală, contractul colectiv fiind expirat de câteva luni
Administraţie

Consiliul Local Ploieşti a aprobat joi, într-o şedinţă-maraton, majorarea tarifului la energie termică până la 375 de lei pe gigacalorie pentru utilizatorii casnici, stabilind totuşi, prin aceeaşi hotărâre, şi acordarea unei subvenţii astfel încât persoanele racordate la sitemul centralizat să plătească acelaşi preţ de iarna trecută. În premieră în Ploieşti, autorităţile vor acorda o subvenţie, în acelaşi cuantum, şi pentru persoanele care folosesc alte metode de încălzire a locuinţei.

Read more: S-a scumpit gigacaloria la Ploieşti, dar autorităţile promit subvenţie şi la blocuri şi la case
Administraţie

După ce aproape şi-a dublat în ultimele luni numărul de controlori, TCE Ploieşti a ajuns să depisteze zilnic în trafic, în medie, 90 de călători frauduloşi. Conducerea societăţii e supărată, totuşi, că banii strânşi din amenzi rareori se mai întorc de la Primărie la firma de transport în comun.

Read more: 90 de călători frauduloşi prinşi zilnic, în medie, pe mijloacele de transport în comun din Ploieşti
Administraţie

Un transport întreg de aparatură medicală, în valoare de peste 6,5 milioane de lei, va ajunge în curând la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Sunt primele trei din cele cinci ale procedurii de achiziție derulate prin parteneriatul CJ Prahova - Ministerul Sănătății, care se referă la dotări cu o valoare estimată la peste 13 milioane de lei.

Read more: Aparatură nouă, de 6,5 milioane de lei, pentru Spitalul Județean de Urgență Ploiești
Administraţie

Consiliul Local Ploiești se reunește, joi, în ședința ordinară din luna octombrie, având pe ordinea de zi  proiectul privind ajustarea prețului la gigacalorie pentru energia termică, dar și acordarea subvenției de la bugetul local, pentru consumatorii casnici alimentați prin sistemul public de termoficare. Joi dimineață, primarul Adrian Dobre le-a cerut consilierilor PSD să nu respingă proiectul care ar asigura un tarif mai mic pentru populați din Ploiești pe motiv că acesta include și scumpirea prețului la gigacalorie, aceasta din urmă fiind stabilită de ANRE.

Read more: Proiectul privind subvenționarea prețului gigacaloriei, la Ploiești, pe ordinea de zi a...
Administraţie

Consiliul Local Ploieşti urmează să discute miercuri un proiect privind majorarea tarifelor la agentul termic pentru consumatorii casnici şi cei noncasnici. Proiectul apare după ce ANRE a avizat propunerea de majorare făcută de operator, dar este contestat de Uniunea Asociaţiilor de Proprietari, care reclamă că nu se justifică acum o actualizare de preţ şi le cere autorităţilor să organizeze o dezbatere publică înainte de a supune la vot.

Read more: Majorare de tarif la gigacalorie, propusă în şedinţa de miercuri a Consiliului Local Ploieşti. UAP...
Administraţie

Autorităţile ploieştene pregătesc un proiect pentru amplasarea de staţii de încărcare a maşinilor electrice în cinci parcări din municipiu, intenţia fiind de a solicita o finanţare nerambursabilă de la Administraţia Fondului de Mediu.

Read more: Primăria propune staţii de încărcare a maşinilor electrice în 5 parcări din Ploieşti
Administraţie

Şcoala Gimnazială "Nicolae Titulescu" din Ploieşti, situată pe strada Popa Farcaş, urmează să intre în programul derulat de Compania Naţională de Investiţii pentru construirea de săli de sport.

Read more: CNI va construi o sală de sport la o şcoală gimnazială din Ploieşti
Administraţie

Consiliul Judeţean urmează să aloce o sumă de aproape 1,5 milioane de lei pentru susţinerea unor lucrări derulate de primăriile din Prahova. Propunerea urmează să intre marţi în dezbatere şi vine după ce, în iulie, autorităţile judeţene mai alocaseră peste 21 de milioane din bugetul pe 2019 tot pentru proiecte în parteneriat cu administraţiile locale din Prahova.

Read more: Consiliul Judeţean alocă fonduri suplimentare pentru proiectele de modernizare din nouă localităţi...
Joomla SEF URLs by Artio