Administraţie

Administraţie

Președintele CJ Prahova, Bogdn Toader, a anunțat că va cere Comitetului Județean pentru Situații de urgență adoptarea de noi măsuri obligatorii destinate protejării cetățenilor în contextul evoluției epidemiei Covid-19.

Read more: Restricționarea circulației în județ și modificarea programului magazinelor, în favoarea...
Administraţie

Conducerea TCE a decis suspendarea, din 25 martie, a programului de circulație a traseelor 401 Hipodrom – AFI Palace şi 402 Lămâiţa – AFI Palace. Măsura a fost luată având în vedere reducerea semnificativă a activităţii din centrele comerciale. De asemenea, au fost operate modificări și pe alte rute, iar de mâine vor fi închise puținele tonete de bilete care funcționează în Ploiești. Măsurile vin în completarea celor anunțate anterior, care scot de pe traseu, pe timpul zilei, mijloacele de transport în comun, în anumite intervale orare.

Read more: Toate tonetele de bilete vor fi închise, iar mai multe trasee TCE Ploiești vor fi suspendate de...
Administraţie

Forul legislativ ploieştean a aprobat, într-o şedinţă extraordinară derulată marţi, o rectificare de buget, alocând suma de 400.000 de lei pentru achiziţia de aparatură medicală, în contextul pandemiei de coronavirus.

Read more: Consiliul Local Ploieşti a alocat bani pentru un aparat de diagnosticare rapidă a infectărilor de...
Administraţie

Ca să evite pe cât posibil contactul cu alţi oamei şi, implicit, să-şi protejeze apropiaţii, medicii de la urgenţe din Ploieşti ar putea primi apartamente gratuit din partea Primăriei, pe durata pandemiei de coronavirus. Viceprimarul Cristian Ganea a propus ca 60 de locuinţe sociale dintr-un bloc recent finalizat, lângă Gara de Vest, să beneficieze de un minim de dotări şi apoi să le fie puse la dispoziţie cadrelor medicale.

Read more: Primăria Ploieşti le oferă medicilor de la urgenţe apartamente pe perioada crizei, ca să-şi...
Administraţie

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Ploiești a decis restrângerea activității TCE Ploiești și a stabilit reducerea programului de transport public la nivelul municipiului.

Read more: Transportul public din Ploiești va mai fi asigurat  doar în anumite intervale orare
Administraţie

În baza prevederilor decretului privind instituirea stării de urgență, conducerea Primăriei Ploiești a decis ca o parte din angajații municipalității să lucreze, în următoarele săptămâni, de acasă. O dispoziție în acest sens a fost emisă deja de primarul Adrian Dobre.

Read more: Primăria Ploieşti lasă o parte din angajați să lucreze de la domiciliu
Administraţie

Conducerea TCE Ploiești a revenit asupra măsurii anunțate acum două zile, de a mai asigura transportul public în municipiu după un program redus, în intervalul 6.00 - 22.00.

Read more: TCE Ploiești asigură mai multe mijloace de transport la orele de vârf. Măsura reducerii...
Administraţie

Reunit marţi, într-o şedinţă cu uşile închise, Consiliul Local Ploieşti a decis modificarea bugetului local şi a bugetelor de la Spitalul de Pediatrie şi Serviciul de Evidenţa Populaţiei, ca măsură pentru a preveni răspândirea noului coronavirus şi a asigura carantina. Cea mai importantă modificare vizează fondul de rezervă, cu o sumă de un milion de lei pusă la dispoziţia primarului pentru carantină, materiale sanitare şi alte cheltuieli neprevăzute.

Read more: Coronavirus - Primarul Ploieştiului va avea la dispoziţie un fond de un milion de lei pentru...
Administraţie

Măsurile luate la nivelul Serviciului Public Finanțe Locale Ploiești, în contextul epidemiei de coronavirus, presupun mutarea celei mai mari părți a activității în mediul on-line.

Read more: La Ploiești, plata taxelor și a impozitelor locale se mai face doar on-line. Câteva ghișee SPFL...
Joomla SEF URLs by Artio