Joi, 19 Octombrie 2017
 

Administraţie

Sporuri ILEGALE la 38 de primării din Prahova, contestate de Prefectură

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 03 August 2017 14:29  |  Category: Administraţie

casa alba ploiesti palat administrativPrefectura Prahova a constatat 38 de situaţii la primăriile din judeţ în care aleşii au stabilit în mod ilegal acordarea unor sporuri pentru salariaţi, dar şi pentru primari sau viceprimari. Instituţia a solicitat, conform procedurilor, retragerea hotărârilor sau dispoziţiilor respective, iar în mai multe cazuri, unde autorităţile locale nu s-au conformat, a atacat aceste documente în instanţă, existând riscul ca, în cazul unor sentinţe care dau dreptate juriştilor din Prefectură, oamenii să fie nevoiţi să returneze sumele de bani încasate.

Petrolul va primi baza de antrenament de la Crângul lui Bot

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 02 August 2017 18:05  |  Category: Administraţie

petrolul crangu lui botConducerea Primăriei Ploieşti anunţă că a finalizat un proiect de hotărâre care vizează acordarea bazei de antrenament de la Crângul lui Bot echipei Petrolul Ploieşti, grupare care în mod tradiţional a folosit terenul de aici, până în momentul falimentului fostei societăţi. După ce a primit de la Primărie mărcile şi palmaresul, noua asociaţie care doreşte să continue tradiţia "lupilor galbeni" a solicitat şi dreptul de folosinţă asupra acestei baze, care face parte dintr-un teren mai mare dat în concesiune către Apa Nova.

Reacţia primarului Ploieştiului după demiterea lui Donald Constantin de la SGU

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 02 August 2017 17:24  |  Category: Administraţie

adrian dobre rpimaria ploiestiAdrian Dobre, primarul Ploieştiului, a reacţionat astăzi după demiterea lui Donald Constantin de la SGU, precizând că aşteaptă să primească motivarea oficială şi că nu ştie ce motive ar fi putut invoca Adunarea Generală a Acţionarilor şi Consiliul de Administraţie cu privire la criteriile de performanţă din contractul de management al directorului.

Se refac marcajele rutiere de pe mai multe străzi din Ploiești

Written by Ioana Popa  |  Created on Wednesday, 02 August 2017 14:06  |  Category: Administraţie

Marcajele rutiere din ploiești vor fi refăcute. La mai multe săptămâni de la încheierea contractului în acest scop, administrația locală anunță, în sfârșit, și începerea lucrărilor.

Conducerea DSP Prahova, demisă din cauza rezultatelor slabe privind vaccinarea

Written by Ioana Popa  |  Created on Wednesday, 02 August 2017 10:21  |  Category: Administraţie

Așa cum a avertizat încă de acum o săptămână, Ministerul Sănătății a demis conducerea Direcției de Sănătate Publică Prahova. Hotărârea a fost luată în contextul scandalului privind rata mică de vaccinare din anumite județe, mai ales în plină epidemie de rujeolă.

Donald Constantin a fost demis din funcţia de director al SGU Ploieşti

Written by Ioana Popa  |  Created on Wednesday, 02 August 2017 05:04  |  Category: Administraţie

Donald Constantin pleacă din funcția de director al Servicii Gospodărire Urbană Ploieşti, ca urmare a unei decizii comune luate marți, de membrii Consiliului de Administraţie și cei ai Adunării Generale a Acţionarilor societății amintite.

Viitorul Spital Municipal Ploieşti va fi construit în baza unui proiect primit gratis de la Ministerul Sănătăţii. Vezi cum va arăta!

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 01 August 2017 16:51  |  Category: Administraţie

spitalul municipal de urgenta ploiesti proiect ms austriaEconomie de bani şi timp pentru Primăria Ploieşti, în planul pentru realizarea unui nou spital, care să reunească sub acelaşi acoperiş cele două unităţi medicale deţinute de administraţia locală, Pediatria şi Schuller-ul. Autorităţile au obţinut, gratuit, un studiu de fezabilitate şi un proiect master care fusese elaborat la comanda Ministerului Sănătăţii.

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Prahova a încheiat contracte de finanțare cu 72 de primării din județ, pentru realizarea lucrărilor de înregistrare sistematică pe sectoare cadastrale. Unitățile administrativ-teritoriale (UAT) primesc, în 2017, pentru realizarea lucrărilor de înregistrare sistematică, suma de 150.000 de lei/UAT, față de 135.000 de lei/UAT, în 2016.

PLOIEȘTI: Tarife duble la transportul în comun, începând de astăzi

Written by Ioana Popa  |  Created on Tuesday, 01 August 2017 06:43  |  Category: Administraţie

De marți, 1 august, sunt în vigoare noile tarife practicate de Transport Călători Express, operatorul de transport public din Ploiești. Pentru un abonament care până luni costa 63 de lei/ lună călătorii plătesc, de acum, 122 de lei.

Şanse să se reia lucrările la noua staţie de epurare a Ploieştiului

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 31 July 2017 16:45  |  Category: Administraţie

Autorităţile locale anunţă că două firme au depus oferte în cadrul licitaţiei lansate pentru efectuarea unei expertize la noua staţie de epurare a municipiului Ploieşti. Anunţul vine în condiţiile în care lucrările sunt sistate de ani buni, iar autorităţile vor o expertiză care să arate dacă, în lunga perioadă de pauză, aparatura deja instalată aici s-a conservat sau dacă va fi nevoie de investiţii suplimentare.

Cine este noul director al CSM Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 31 July 2017 16:35  |  Category: Administraţie

Conducerea Primăriei Ploieşti a confirmat, astăzi, faptul că directorul Clubului Sportiv Municipal, Cezar Stoichiciu, şi-a încetat activitatea. Acesta fusese încadrat pe postul de consilier personal al primarului Ploieştiului şi detaşat ca director al CSM, autorităţile precizând că zilele acestea, după mai multe prelungiri, a expirat detaşarea, care nu mai putea fi prelungită din nou. Ca urmare, primarul a decis să aducă un nou consilier personal, care, la fel ca Stoichiciu, urmează să fie detaşat la CSM.