Duminică, 17 Decembrie 2017
 

Administraţie

craciunul-animalelorPrimăria Municipiului Ploieşti, prin Administraţia Parcului „Constantin Stere” îi invita pe copii să participe la Crăciunul Animalelor.

 

razvan-lunguFostul director al Regiei Autonome de Servicii Publice Ploieşti până în acest an, democrat-liberalul Răzvan Lungu, a demisionat din calitatea de consilier judeţean în Prahova. Anunţul a fost făcut, în şedinţa de luni, de consilierul Adrian Dobre, liderul grupului PDL din CJ Prahova. Decizia este pusă pe seama unor probleme personale.

cj absentaLuni, 17 decembrie 2012, ora 15.00, Sala de 200 de locuri a Palatului Administrativ are loc sedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Prahova. Iată care este ordinea de zi a şedinţei:

RATP anunţă suspendarea unor trasee din cauza numărului mic de călători

Written by Administrator  |  Created on Friday, 14 December 2012 09:12  |  Category: Administraţie

ratpPrimăria Municipiului Ploieşti, prin RATP, anunţă cetăţenii că în perioada 24.12.2012 – 6.01.2013, din cauza fluxului redus de călători, nu se vor mai asigura următoarele trasee: 25 Rapid, 42, 48, 53 și 54.

Călătorii abonaţi, utilizatori ai traseelor mai sus menţionate, pot circula în baza tronsonului comun al acestora, informează municipalitatea, prin intermediul unui comunicat de presă.

LISTA FINALĂ: Prahova are 16 DEPUTAŢI şi ŞAPTE SENATORI

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 11 December 2012 15:22  |  Category: Administraţie

parlamentConform ultimelor liste actualizate, Judeţul Prahova va fi reprezentat, în noul legislativ, de 16 deputaţi şi şapte senatori.

 

INVESTIŢII. Grădiniţă modernă inaugurată la Loloiasca, în Tomşani

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 06 December 2012 15:59  |  Category: Administraţie

gradinita loloiascaAdministratorul Public al Judeţului Prahova, Fabioara Ionescu, a participat joi, 6 decembrie 2012 la inaugurarea grădiniţei din satul Loloiasca, comuna Tomşani. Construcţia a fost reabilitată cu sprijinul Consiliului Judeţean Prahova, valoarea investiţiei ridicându-se la 82.000 lei.

tramvaiul-copiilorPrimăria Municipiului Ploieşti, prin Regia Autonomă de Transport Public Ploieşti,   organizeaza și în acest an acțiunea „TRAMVAIUL COPIILOR-MOS CRACIUN 2012”

Tramvaiul copiilor va intra în traseu marți, 4 decembrie 2012, la ora 10.30. Prima cursă va fi efectuată de la Spitalul Județean spre Gara de Sud pe ruta traseului 101. Cei mici vor călătorii gratuit și pot fi însoțiți de 1 persoană adultă care va călători și ea tot gratuit.

iorga-ploiestiMiercuri, 28 noiembrie 2012, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, a participat la ceremonia de evocare a personalităţii lui Nicolae Iorga. Cu prilejul împlinirii a 72 de ani de la dispariţia marelui istoric, Mircea Cosma a depus un buchet de flori, la bustul acestuia ridicat în parcul Palatului Administrativ din Ploieşti.

brad-sgu1După ce săptămâna trecută o ploieșteancă a donat municipalității un brad inalt de 20 de m, montat în parcul Toma Socolescu, în fața Halelor Centrale, astăzi un alt ploieștean a mai donat un brad.

 Bradul, înalt de aproximativ 10 m a fost montat în fața sediului SGU pe str. Văleni, nr.32.

palatul administrativ ploiestiPrimăria municipiului Ploiești, prin Serviciul Public Local Comunitar de Evidență a Persoanelor – Serviciul Stare Civilă, informează cetățenii cu privire la programul cu publicul în zilele de 30 noiembrie, Sărbătoarea Sfântului Apostol Andrei, cei Întâi chemat, Ocrotitorul României și 1 decembrie 2012, Ziua Națională a României.

 

Astfel, în cele două zile programul cu publicul se va desfășura între orele 9.00-12.00 numai pentru înregistrarea decesele. De asemenea, în aceste zile se vor oficia căsătoriile programate.

 

Duminică, 2 decembrie 2012, nu se lucrează cu publicul.

1 decembrieDe 1 decembrie, începând cu ora 10.00, ploieștenii sunt așteptați la statuia lui Mihai Viteazul pentru a lua parte la ceremonia militară și religioasă ce se va încheia ca în fiecare an cu parada militară. Cu acest prilej, ploieștenii vor vedea tehnica de lupta, sprijin și intervenție nominalizată, precum și 3 aeronave de tip usor, din cadrul aeroclubului Gheorghe Banciulescu, ce vor survola Ploiestiul.

Ceremonia va fi urmată de un concert susținut de fanfara Consiliului Județean Prahova. Ploieștenii prezenți la manifestări vor putea servi tradiționala fasole cu cârnați și vin fiert. Anul acesta conducerea primăriei a stabilit două zone în care se vor oferite portiile de fasole si carnati: in Piata Mihai Viteazul si in Parcul Aurora Vest. In total vor fi oferite 3000 de portii de fasole și carnati si 300 de litri de vin fiert.