Joi, 17 August 2017
 

Administraţie

asfaltari3Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Tehnic Investiții, a demarat lucrările de reparații capitale pe strada Constantin Brezeanu.

asfaltari2Primaria Municipiului Ploiesti, prin Directia Tehnic Investitii, a demarat lucrarile de reparatii capitale parcari si accese in zonele cuprinse intre b-dul Bucuresti si str.Barcanesti si intre b-dul Bucuresti si str.Industriei

asfaltarePrimăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Tehnic Investiții, a reînceput lucrările de modernizare și reabilitare străzi, inclusiv canalizare și racorduri canalizare, în cartierul Bereasca.
reabilitare_termica_1Primăria Municipiului Ploiești a transmis ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare termică pentru 46 de blocuri din oraș.

În urma auditului energetic realizat pentru reabilitarea termoenergetică a clădirii s-a propus adoptarea următoarelor măsuri:
cj-ph-martieConsiliul Județean a aprobat, în ședință extraordinară, realizarea a două pasaje rutiere la ieșirea din Ploiești. Unul va fi construit în zona de Nord, iar celălalt lângă Gara de Vest.

mirceacosmaPreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, a primit joi, 8 martie 2012, vizita   unei delegaţii din Federaţia Rusă, condusă de Preşedintele Agenţiei Informaţional – Economică Ruso - Balcanică, Andrei Filippov.

palatul_administrativ_ploiestiÎn temeiul art.94 din Legea nr.215/2001, privind administraţia publică locală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, se convoacă Consiliul judeţean Prahova în şedinţă extraordinară, în ziua de vineri, 09 martie 2012, ora 12.00, în sala de consiliu, intrarea B, din Palatul administrativ din Ploieşti. Proiectul ordinei de zi este următorul:

Şedinţă extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Ploieşti în data de 28 februarie 2012 / Vezi ordinea de zi

Written by Administrator  |  Created on Friday, 24 February 2012 15:47  |  Category: Administraţie
palatul_administrativ_ploiestiPrimarul Municipiului Ploieşti D I S P U N E:

Articol unic - Convocarea Consiliul Local al Municipiului Ploieşti în şedinţă extraordinară în data de 28 februarie 2012, începând cu orele 1400, la sala de şedinţe din cadrul Regiei Autonome de Transport Public Ploieşti, cu următorul proiect al ordinii de zi:

Şedinţa Consiliului Judeţean Prahova de vineri, 24 februarie / Vezi ordinea de zi

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 22 February 2012 19:26  |  Category: Administraţie
Vineri, 24 februarie 2012, ora 12.00, Sala de 200 de locuri a Palatului Administrativ are loc sedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Prahova. Conform legislaţiei în vigoare, sedinţa este publică.

Constructorul stadionului va prezenta mâine graficul lucrărilor de reparaţii

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 21 February 2012 15:33  |  Category: Administraţie
stadionul_ilie_oanaPrimaria Municipiului Ploiesti informeaza că reprezentanţii firmelor Alpine Bau GmbH, Vlad Spirescu, si Taiyo Europe GmbH, Kurt Koch, precum si inginerul proiectant Massimo Maffeis au venit astăzi în Ploieşti pentru a stabili măsurile ce trebuie luate pentru remedierea imediată a copertinei de la stadionul "Ilie Oana".

Raportul autorităţilor pentru luni, 20 februarie / Activitatea de deszăpezire, încărcat şi transportat zăpada continuă în municipiul Ploieşti

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 21 February 2012 13:46  |  Category: Administraţie
rosal_deszapezireLuni, 20 februarie 2012,s-a intervenit astfel:
- in intervalul orar 7.00-19 S-a actionat pentru combaterea zapezii si a ghetii cu auto cu lama si material antiderapant pe urmatoarele artere de circulatie: Spatari, Vornicul Boldur, Ghe. Asachi, Covurului, Arcasi, Trotus, Tarnave, Petuniei, Ghe. Doja, Industriei, Barcanesti, Barbu Stirbei, Barbu Catargiu.