Consiliul Judeţean Prahova urmează să sprijine cu 500.000 de lei Primăria Ploieşti pentru modernizarea Parcului Bucov şi a grădinii zoologice din interior.

 

După ce, în ultima şedinţă a CJ Prahova, fusese actualizată lista parteneriatelor cu autorităţile locale derulate cu fonduri de la bugetul judeţului, astăzi a venit rândul Consiliului Local Ploieşti să aprobe două proiecte de hotărâre, prin care, practic, acceptă intrarea în parteneriat. Banii primiţi de la Consiliul Judeţean vor fi folosiţi pentru reabilitarea adăpostului de animale exotice, respectiv pentru extinderea canalizării în zona aşa-zisei plaje, lângă lacul secat.

Primul proiect, în ordine cronologică, aprobat cu 25 de voturi "pentru", vizează realizarea proiectului tehnic şi a lucrărilor de execuţie pentru reabilitarea adăpostului de animale exotice. Pentru acest obiectiv, Consiliul Judeţean alocă suma de 200.000 de lei, iar Primăria Ploieşti ar urma să aibă o contribuţie proprie de 100.000 de lei. Mai departe, al doilea proiect va avea o alocare de 300.000 de lei din partea CJ Prahova şi 200.000 de la bugetul local şi vizează extinderea reţelei de canalizare în zona aşa-zisei plaje din Parcul Bucov, ca parte dintr-un proiect mai amplu de reumplere a lacului secat situat la marginea parcului, nu departe de râul Teleajen.

Joomla SEF URLs by Artio