Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home02/actualis/public_html/components/com_banners/models/banners.php on line 207

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home02/actualis/public_html/modules/mod_banners/tmpl/default.php on line 19

Peste 100 de angajaţi ai SGU Ploieşti, în pericol să fie daţi afară

Written by Anca Visan Category: Administraţie Created: Sunday, 08 July 2018 15:00

sgu ploiestiAngajaţii de la pază de la Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti riscă să rămână fără locurile de muncă. Reprezentanţii forurilor de conducere ale societăţii administraţiei ploieştene au recunoscut că analizează această măsură de restructurare a schemei de personal, dar spun că momentan nu s-a luat o decizie oficială.

Potrivit surselor noastre, în prezent la SGU Ploieşti sunt angajate peste 100 de persoane pe posturi de paznici, aceşti salariaţi fiind repartizaţi în special la cimitirele din oraş, dar şi la sediul societăţii şi punctele de lucru secundare, cum ar fi serele din Ploieşti. Numericul este foarte mare, spun cei din Consiliul de Administraţie, care au cerut o analiză financiară făcută de compartimentul economic intern al firmei, analiză care să arate dacă e sau nu mai profitabilă contractarea unei firme specializate.

Propunerea a fost făcută de CA şi transmisă către Adunarea Generală a Acţionarilor, ca parte dintr-un pachet mai amplu, care include şi majorarea capitalului societăţii, aceste măsuri venind după ce s-a înregistrat, oficial, o diminuare a capitalului social, ceea ce a dat naştere la nivelul AGA şi unor discuţii privind eventuala intrare în insolvenţă a societăţii create prin transformarea fostei Administraţii a Domeniului Public şi Privat.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.