PMP Prahova: "Primarul Dobre face glume proaste pe tema mărcii «Petrolul»"

Category: Administraţie Created: Sunday, 04 June 2017 18:52

Reprezentanții PMP Prahova au transmis, duminică, un punct de vedere oficial privind situația mărcilor "Petrolul", cu referire directă la ședința de îndată a Consiliului Local, convocată de primarul Adrian Dobre pentru duminică seară.


Partidul Mişcarea Populară-Prahova a subliniat, în comunicatul transmis, că "îşi exprimă indignarea faţă de modul în care primarul Municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, înţelege să gestioneze preluarea mărcii clubului Petrolul. În total dispreţ faţă de consilierii locali şi de cetăţenii oraşului, domnia sa a convocat, ieri, o şedinţă de îndată a Consiliului local pentru astăzi, duminică, 4 iunie (Ziua de Rusalii!), cu scopul declarat de a dezbate expertiza asupra valorii mărcii «Petrolul», comandată de primărie. În condiţiile în care expertiza nu a fost, deocamdată, asumată şi validată de niciunul din departamentele de specialitate ale primăriei Ploieşti (fiind depusă abia joi, 1 iunie), în situaţia în care astăzi este duminica Sfintei Sărbători a Rusaliilor, considerăm demersul primarului Dobre drept o glumă proastă la adresa tuturor celor care iubesc Petrolul Ploieşti şi a ploieştenilor, în general". Organizația a anunțat că, din motivele amintite, consilierii locali ai Partidului Mişcarea Populară nu vor participa la ședința catalogată drept "mascarada lui Adrian Dobre".
"Îi cerem primarului să lase jocurile de imagine deoparte şi să dea dovadă de seriozitate şi de preocupare reală în demersurile de salvare a îndrăgitului nostru club de fotbal", mai solicită PMP Prahova.
Și consilierii PSD-ALDE au transmis, sâmbătă, un punct de vedere împotriva ședinței convocate de Adrian Dobre (VEZI DETALII).

 

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.