Posturi scoase la concurs, la Poliţia Locală Ploieşti

Written by Anca Visan Category: Administraţie Created: Tuesday, 11 July 2017 16:51

politia locala1Poliţia Locală Ploieşti face angajări. Instituţia a anunţat pe site-ul propriu, pollocploiesti.ro, că scoate la concurs patru posturi de agenţi la ordine publică. Proba scrisă a concursului este programată pe data de 17 iulie, câteva zile mai târziu urmând să fie susţinut şi un examen oral.

Potrivit anunţului publicat pe site-ul instituţiei, Poliţia Locală a scos la concurs un post de poliţist local, clasa III, grad profesional superior în cadrul Biroului Ordine Publică I, două posturi de poliţist local, clasa III, grad profesional superior în cadrul Biroului Ordine Publică III şi un post de politist local, clasa III, grad profesional superior în cadrul Biroului Ordine Publică IV.

Directorul Poliţiei Locale Ploieşti, Carmen Gheorghe, a anunţat că la acest concurs s-au înscris aproximativ 20 de doritori. Tentativa de ocupare a acestor patru posturi este reluată după ce, acum câteva luni, instituţia scosese la concurs şase posturi, din care a reuşit să ocupe doar două. Interesul pare mult mai mare în acest moment, posibil şi pe fondul creşterilor salariale din mediul bugetar survenite în ultimele luni. De altfel, candidaţii se pot aştepta la venituri lunare între 1.800 şi 2.000 de lei, cu aproximaţie, în condiţiile în care salariaţii din Poliţia Locală beneficiază de normă zilnică de hrană şi de sporuri pentru orele de noapte lucrate.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.